Omsk – Barys 2:1 (1:0 po s.n.) | Jaroslavl – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 3:1 (kon.)
Viťaz – Toljatti 0:2 (kon.) | Riga – HC Slovan 1:0 (1:0 po s.n.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Neftěchimik Nižněkamsk
Čtvrtek 20.11.2014, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    POLYGALOV - 4:2
     
    59:20
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak pozor. Hosté se prosazují v oslabení. IGOR POLYGALOV se dostal ke kotouči, který se štěstím končí za zády Sanforda. Bez asistence.
    APALKOV - 4:1
     
    43:05
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácím se daří také využít přesilová hra. V pravém rohu si vzal kotouč DANIIL APALKOV, který si vyjel před branku a ač tísněn tak zakončil mezi betony Kolppanena. Asistence: Staffan Kronwall, Jegor Averin.
    SEXTON - 3:1
     
    41:16
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Neftěchimiku se daří na začátku třetí třetiny vstřelit kontaktní branku, o kterou se postaral DAN SEXTON, když našel přesně mezeru mezi betony Sanforda. Asistence: Stanislav Kalašnikov, Tim Stapleton.
    KONKOV - 3:0
     
    38:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš platí i dnes. Střelu Spruktse neudržel Kolppanen a vyražený kotouč se ocitl na hokejce SERGEJE PLOTNIKOV, který dorazil puk do prázdné branky. Asistence: Michajl Pašnin, Janis Sprukts.
     
    29:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení. Zpoza branky našel Plotnikov před brankou volného KIRILLA KAPUSTINA, který se střelou do horní části branky nemýlil. Asistence: Vitalij Višněvskij, Sergej Plotnikov.
     
    01:46
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Mezi obránci se prodral EMIL GALIMOV, který trochu se štěstím překonal bekhendem Ville Koppanena. Asistence: Sergej Konkov, Geoff Platt.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 2. Galimov (Konkov, Platt), 30. Kapustin (Višněvskij, Plotnikov), 39. Plotnikov (Pašnin, Sprukts), 44. Apalkov (Kronwall, Averin) – 42. Sexton (Kalašnikov, Stapleton), 60. Polygalov


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Višněvskij, Holos, Kronwall, Pašnin, Vasiljev, Jakovlev, Ljubuškin, Gorochov – Platt, Novotný, Sprukts, Plotnikov, Konkov, Averin, Apalkov, Thornberg, Kapustin, Galimov, Gračjov
    Neftěchimik Nižněkamsk: Kolppanen (Sudnicin) – Kalašnikov, Berezin, Kosmačjov, Eronen, Jevsejenkov, Amirov – Stanislav Alševskij, Hennessy, Stapleton, Mnichovič, Žukov, Rybin, Sexton, Chochrjakov, Milovzorov, Polygalov, Ivanov, Jaroslav Alševskij, Zdunov

    Rozhodčí: Zacharov, Naumov – Kučava, Novikov
    bahis siteleri