Kometa Brno – Kladno 5:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 6:4 (kon.) | Zlín – Slavia 2:1 (kon.)
HC Litvínov – Vítkovice 2:4 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 3:1 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 0:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:4 (2:0, 0:0, 4:4)
HC Oceláři Třinec
Pátek 21.11.2014, 15:00 • SD Aréna Chomutov • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    JAKUB CHRPA se dostal až před brankáře Dudáčka a rychlou střelou na vyrážečku vrací Pirátům dvoubrankový náskok. Bez asistence.
     
    59:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se opět vracejí do vedení! Jiruškovu střelu ještě hostující bek zblokoval ale k letícímu puku se jako první dostal DOMINIK TEJNOR a poslal ho do třinecké branky. Asistence: Miroslav Jirušek.
     
    57:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají čtyřbrankovou ztrátu! Puk za Lukešova záda dostává MICHAL KOVAŘČÍK. Asistence: Alex Pisarik, Lukáš Bednář.
     
    54:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se vracejí zpět do zápasu! Po chybě domácí obrany se dostal ke střele Kryštof Fejko. Jeho pokus ještě Lukeš vyrazil ale přímo na hokejku JIŘÍ SEVERA, jenž už se nemílil. Asistence: Kryštof Fejko.
     
    51:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přidávají druhou branku v zápase. Lukeše překonává TOMÁŠ FRANEK. Asistence: Tadeáš Jaroš.
     
    49:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí skórují ve vlastním oslabení. Bednárik našel přihrávkou LUKÁŠE BEDNÁŘE a ten prostřelil Lukeše střelou mezi betony. Asistence: Michal Bednárik.
     
    45:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Opět rychlý gól v krátkém sledu. Chomutovští využili ponechanou výhodu a JAKUB TATÁR překonal třineckého brankáře. Asistence Miroslav Bednář.
     
    44:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    ADAM KELLERSTEIN dostal nabito od Tejnora a krásnou střelou z první prostřeluje Dudáčka. Asistence: Dominik Tejnor, Miroslav Jirušek.
     
    09:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    A rázem je to o dvě branky. ADAM KELLERSTEIN střelou z levého kruhu překonává Dudáčka. Asistence: Miroslav Jirušek, Lukáš Dubeň.
     
    08:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští nyní předvedli pevedou kombinaci v útočné třetině. V podstatě rozebrali třineckou obranu. FRANTIŠEK WÁGNER zužitkoval přihrávku od Martina Štovíčka a posílá Chomutov do vedení. Asistence: Martin Štovíček, Libor Šulák.

    Marcel Holl

    Branky a nahrávky: 9. Wágner (Štovíček, Šulák), 10. Kellerstein (Jirušek, Dubeň), 45. Kellerstein (Tejnor, Jirušek), 46. Tatár (M.Bednář), 60. Tejnor (Jirušek), 60. Chrpa – 50. L.Bednář (Bednárik), 52. Franek (Jaroš), 55. Severa (Fejko), 58. Kovařčík (Pisarik, L.Bednář)


    Piráti Chomutov: Lukeš – Páleník, Hierman, Cestr, Šulák, Dubeň, Černý "A", Tejnor – Procházka, Wágner, Štovíček "C", A. Macháček, Jirušek, Tupý, Tatár, M. Bednář, Janák, Kellerstein, P. Macháček, Strunz, Chrpa "A".
    HC Oceláři Třinec: Dudáček – Pisarik "C", Heider, Bednárik, Stránský, Roman, Zahradníček – Pěnčík "A", Franek, Kovarčík, Severa, Petrák, L. Bednář, Pala, Fejko, Christov, Jaroš, Kovařčík "A".

    Rozhodčí: Hlinka – Koskuba, Šulo
    bahis siteleri