Stříbrní Lvi – K. Vary 3:4 (kon.)
konec
Stříbrní Lvi Petrohrad
3:4 (0:4, 0:0, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 21.11.2014, 12:00 • Sportovní komplex • MHL
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Příjemné páteční poledne při sledování online přenosu z utkání 29. kola Mládežnické hokejové ligy, ve kterém domácí celek Stříbrní Lvi Petrohrad přivítá český tým HC Energie Karlovy Vary.
     
    HC ENERGIE KARLOVY VARY

    Hráči karlovarského klubu prozatím zažívají nejúspěšnější základní část za tři sezóny, které již v této soutěži účinkují. Hokejisté Vlčí smečky, jak se juniorům Karlových Varů také přezdívá, jsou na čele Západní konference s 61 body získaných v 28 zápasech. Pouhé tři body je pak dělí od samotného vrcholu tabulky celé MHL lídra Východní konference, týmu Bílých Medvědů z Čeljabinska. Energetici si v posledních duelech udržují výtečnou formu a prohráli jen jediný z nedávných třinácti utkání. Hosté se mohou v této sezoně opřít o výrazné individuality ve svém středu, když čelo produktivity soutěže ovládá trio Zadražil – Harkabus – Gríger, posledně jmenovaný je navíc i nejlepším střelcem ligy s 19 zásahy na svém kontě. Bodově se navíc daří i obránci Denisu Šimkovi, když slovenský bek s bilancí 21 bodů jen vinou menšího počtu vstřelených branek nevévodí této bilanci mezi zadáky. A opomenout nesmíme ani brankáře Davida Feča, sedmého muže brankářských tabulek.

    Poslední zápasy

    19.11.2014 SKA 1946 Petrohrad – Energie K. Vary 2:3
    18.11.2014 SKA 1946 Petrohrad – Energie K. Vary 5:3
    15.11.2014 Energie K. Vary – Almaz Čerepovec 4:3

    Nejproduktivnější hráči

    Matěj Zadražil 44 bodů (16+28)
    Tomáš Harkabus 35 bodů (19+16)
    David Gríger 32 bodů (19+13)
     
    STŘÍBRNÍ LVI PETROHRAD

    Domácím se narozdíl od svého dnešního soupeře nevede dle vlastních představ, získaných 28 bodů řadí hráče z druhého největšího ruského města až na samé dno Severozápadní divize a pokud budou chtít petrohradští okusit boje o Charlamovův pohár, budou muset pořádně zabrat, ztráta na osmé postupové místo totiž v tuto chvíli činí již deset bodů. Forma domácích však zatím nenasvědčuje tomu, že by se mělo něco měnit k lepšímu, z šesti listopadových zápasů vyhráli pouze jediný, favorit dnešního utkání je tak jasně daný.

    Poslední zápasy

    19.11.2014 S. Lvi Petrohrad – Red Bull Salzburg 2:3
    18.11.2014 S. Lvi Petrohrad – Red Bull Salzburg 2:3sn
    05.11.2014 Dinamo Petrohrad – S. Lvi Petrohrad 4:3sn

    Nejproduktivnější hráči

    Sergej Lapin 26 bodů (14+12)
    Maxim Malcev 22 bodů (9+13)
    Timur Makarov 21 bodů (8+13)
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY

    Oba soupeři se letos utkávají poprvé, celkem se střetnou hned čtyřikrát, vždy dvakrát doma a dvakrát venku.
     
    Úvodní sestavy:

    Stříbrní Lvi Petrohrad: Bezborodov (Treščalin) – Mojsejev, Karnauchov, Jermakov, Kajumov, Chafizov, Jakimenko, Porotajev, Jefimov – Kločkov, Zelenkov, Čubiljajev – Makarov, Malcev, Lapin – Zamčalov, Kozlov, Glotov – Korobov, Volovlikov, Fedotov.

    HC Energie Karlovy Vary: Fečo (Fučík) – Michálek, Šimek, Vaněk, Běhal, Šafář, Rulík – Harkabus, Zadražil, Gríger – Beránek, Škop, Táborský – Osmík, Hroch, Molnár – Rubeš, Vrána.

    Rozhodčí: Tichomirov – Novikov, Šardin.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    02:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se krátce po začátku utkání dostávají do vedení, když zmatku ve středním pásmu dokonale využil TOMÁŠ HARKABUS a v situaci jeden na jednoho snadno překonal Bezborodova! Asistence: Martin Osmík, Patrik Michálek.
     
    07:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Úvod zápase vyšel karlovarským hráčům na výbornou, gólovou pojistku na jejich vedení přidává TOMÁŠ HARKABUS, když přesně trefuje horní růžek domácí branky! Asistence: Matěj Zadražil.
     
    09:00
    Uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách, vyloučeni jsou Luděk Škop (KVA) a Sergej Lapin (SLP), oba shodně za nedovolené bránění.
     
    10:08
    Tak tohle je pro hosty nepříjemné, zároveň jsou vyloučeni Daniel Hroch (KVA) za držení protihráče a Jiří Běhal (KVA) za podražení. Energetici budou hrát dlouhou dobu ve třech.
     
    10:26
    A seriál vyloučených hokejistů Energie pokračuje, tím dalším na řadě je Ondřej Šafář (KVA), který dostává dvě minuty za hrubost.
     
    11:00
    Domácí jsou v plném počtu, což se o karlovarských hráčích ještě dlouho nebude moci říct.
     
    11:09
    Sotva se vrátil první z vyloučených na straně hostí na ledovou plochu, neváhal hlavní arbitr dnešního duelu opět vylučovat. Tomáš Harkabus (KVA) dostává dvojitý menší trest za vysokou hůl. Hosté hrají oslabení tří proti pěti a pokud neinkasují, tak ještě dlouhou budou.
     
    13:31
    Hosté se ale dobře brání a dlouhé oslabení ve třech zatím zvládají bez inkasované branky, nyní se jim na chvíli uleví, vyloučen je Timur Makarov (SLP) za sekání.
     
    14:59
    A po vypršení většiny trestů jsou to hokejisté karlovarského celku, co si zahrají hru v početní převaze a to dokonce čtyř proti třem, za katr putuje Jevgenij Korobov (SLP) za hákování.
     
    15:43
    Za faul hostujícího Šimka na domácího nejproduktivnějšího hráče Sergeje Lapina bylo nařízeno trestné střílení!
     
    15:43
    Lapinovi se sice podařilo skórovat, hlavní sudí ale rozpažuje, neboť domácí hokejista dostal puk do branky až na druhý pokus!
     
    16:59
    Zdá se to neuvěřitelné, ale oba celky hrají v plném počtu. Pokud ale bude nastavená laťka vylučování pokračovat, mají se oba celky opravdu na co "těšit".
     
    18:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to už nevypadá pro domácí barvy vůbec dobře, DAVID GRÍGER zkusil své štěstí pokusem od levého hrazení a kotouč opravdu končí za zády brankáře Bezborodova! Denis Šimek.
     
    19:00
    Do konce úvodní dvacetiminutovky zbývá právě jedna minuta.
     
    19:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to už je na ručník! Tři vteřiny před koncem prvního dějství zvyšuje již na čtyřgólový rozdíl obránce ONDŘEJ ŠAFÁŘ! Bez asistence.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Tak to tedy bylo něco. Úvodní dějství krom velkého množství vyloučených, především na straně hostí, nabídlo hned čtyři brankové situace a jelikož se všechny odehrály v režii karlovarských hokejistů, vedou hosté po prvních dvaceti minutách hry vysoko 4:0! Zdá se tedy, že o osudu utkání je již rozhodnuto. Hokej je ale nevyzpytatelný a my se těšme společně na druhou třetinu, která začne přibližně ve 12:53.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Do druhé periody vstoupí domácí s novým mužem v brankovišti, Bezborodova střídá Grigorij Treščalin!
     
    24:34
    Druhá perioda, zdá se, začíná ve stylu té předchozí a tedy vyloučením. Maxim Malcev (SLP) dostává dvě minuty za vysokou hůl, přesilovka pro Energii.
     
    24:56
    Dlouho si ale hry v početní převaze hosté neužili, do boxu časoměřičů míří na krátkou návštěvu Luděk Škop (KVA), jejímž důvodem je menší trest za faul loktem.
     
    25:30
    Makarov mířil na vzdálenější tyč hostující branky, gólu se ale nedočkal. Nadále tak platí stav příznivější pro hosty.
     
    26:34
    Domácí hrají v plném počtu, začíná jejich krátká přesilovka.
     
    26:56
    Dvaadvacet sekund hry v přesilové hře bylo domácím málo, Škop skáče zpátky na led a hosté jsou rovněž kompletní.
     
    27:10
    Dlouho se v plném počtu hráčů nehrálo, dvě minuty dostává karlovarský obránce Ondřej Šafář (KVA), na vině je nedovolené bránění.
     
    29:10
    Přesilová hra domácím ale gólovou radost nepřinesla, Šafář se tak po dvou minutách pobytu na trestné lavici vrací do hry.
     
    32:10
    Možnost výhody jednoho muže v poli teď připadne i karlovarským hráčům, za nedovolené bránění je vyloučen Alexej Kločkov (SLP).
     
    34:10
    Nevedlo se ale ani energetikům, Kločkov je zpátky na ledové ploše a domácí hrají v plném počtu.
     
    36:59
    Jiří Běhal (KVA) dostává dvě minuty za podražení, další přesilová hra pro domácí celek.
     
    38:59
    A byla to zároveň další nevyužitá přesilovka petrohradských, neboť Běhal právě opouští trestnou lavici.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina narozdíl od té předešlé žádný gól nepřinesla a tak platí stejné skóre jako po periodě první. Hlavní roli tak opět převzal hlavní rozhodčí Tichomirov, žádný z týmů však nedokázal jeho přísnější metr přetavit v branku v síti soupeře. Třetí třetina začne přibližně v 13:35.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    43:15
    Dvouminutový trest ukazuje hlavní sudí pro domácího Malceva, který se provinil podražením. Přesilová hra pro Energii.
     
    44:21
    SilverLions právě vstřelili branku!
    Početní výhoda hostí se ale zatím ukazuje výhodnější spíše pro domácí celek, kterému se daří snížit. ARTUR ČUBILJAJEV zakončoval z pravého kruhu a kotouč po jeho ráně končí až za zády brankáře Feča! Bez asistence.
     
    45:15
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    48:32
    Možná komplikace pro energetiky může přijít s přesilovou hrou, již si zahraje domácí celek. Vyloučen je Matěj Zadražil (KVA), dvě minuty za hákování.
     
    50:29
    SilverLions právě vstřelili branku!
    A pozor, tři vteřiny před koncem domácí početní výhody se zblízka prosazuje SERGEJ LAPIN a snižuje na rozdíl dvou branek! Do konce třetiny zbývá necelých deset minut a může to být ještě hodně zajímavé! Asistence: Timur Makarov, Maxim Malcev.
     
    52:41
    Možný nápor domácích hokejistů je ale zbržděn již několikátým vyloučením Maxima Malceva (SLP) v tomto zápase. Verdikt sudího zní jasně, dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    54:41
    Domácí se přesilovce soupeře ubránili a mají něco málo přes pět minut, aby se pokusili s výsledkem ještě něco udělat.
     
    57:10
    Ještě jednu početní výhodu si dnes zahrají domácí hokejisté a to po faulu Davida Grígera (KVA), jenž hrál nedovoleně vysokou holí.
     
    58:40
    Domácí to zkouší bez brankáře a se šesti hráči v poli!
     
    59:10
    Hosté jsou kompletní, Gríger je zpět ve hře.
     
    59:22
    Ale je tu další vyloučení na straně Energie, Ondřej Beránek (KVA) inkasuje menší trest za podražení.
     
    59:22
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:33
    SilverLions právě vstřelili branku!
    Tak ještě to bude drama v petrohradské hokejové hale, domácím se totiž daří využít přesilovou hru zásluhou TIMURA MAKAROVA, jenž se trefuje z ostrého úhlu a už je to pouze o gól! Asistence: Ruslan Kajumov, Alexandr Jermakov.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Domácí ve třetí třetině mocně dotahovali obří ztrátu a nechybělo mnoho, aby v dnešním duelu s favorizovanými hosty bodovali. Energetikům se však podařilo si vybudovaný náskok z první třetiny udržet a připisují si tak do tabulky soutěže další tři body. Odveta se stejným soupeřem je na programu již zítra od 15 hodin a vy u toho můžete být opět s naším onlajn přenosem.
     
    Nejlepšími hráči utkání byli vyhlášeni brankáři obou týmů, Grigorij Treščalin a David Fečo.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 24 – 22
    Vhazování: 29 – 27
    Vyloučení: 7 – 12
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již vše, přeji pěkný zbytek dnešního dne" (14:12:28)

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 45. Čubiljajev, 51. Lapin (Makarov, Malcev), 60. Makarov (Kajumov, Jermakov) – 3. Harkabus (Osmík, Michálek), 8. Harkabus (Zadražil), 19. Gríger (Šimek), 20. Šafář


    Stříbrní Lvi Petrohrad: Bezborodov (21. Treščalin) – Mojsejev, Karnauchov, Jermakov, Kajumov, Chafizov, Jakimenko, Porotajev, Jefimov – Kločkov, Zelenkov, Čubiljajev – Makarov, Malcev, Lapin – Zamčalov, Kozlov, Glotov – Korobov, Volovlikov, Fedotov.
    HC Energie Karlovy Vary: Fečo (Fučík) – Michálek, Šimek, Vaněk, Běhal, Šafář, Rulík – Harkabus, Zadražil, Gríger – Beránek, Škop, Táborský – Osmík, Hroch, Molnár – Rubeš, Vrána.

    Rozhodčí: Tichomirov – Novikov, Šardin
    bahis siteleri