Stříbrní Lvi – K. Vary 3:4 (kon.)
konec
Stříbrní Lvi Petrohrad
3:4 (0:4, 0:0, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 21.11.2014, 12:00 • Sportovní komplex • MHL
Partner:
     
    59:22
    Ale je tu další vyloučení na straně Energie, Ondřej Beránek (KVA) inkasuje menší trest za podražení.
     
    57:10
    Ještě jednu početní výhodu si dnes zahrají domácí hokejisté a to po faulu Davida Grígera (KVA), jenž hrál nedovoleně vysokou holí.
     
    52:41
    Možný nápor domácích hokejistů je ale zbržděn již několikátým vyloučením Maxima Malceva (SLP) v tomto zápase. Verdikt sudího zní jasně, dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    48:32
    Možná komplikace pro energetiky může přijít s přesilovou hrou, již si zahraje domácí celek. Vyloučen je Matěj Zadražil (KVA), dvě minuty za hákování.
     
    43:15
    Dvouminutový trest ukazuje hlavní sudí pro domácího Malceva, který se provinil podražením. Přesilová hra pro Energii.
     
    36:59
    Jiří Běhal (KVA) dostává dvě minuty za podražení, další přesilová hra pro domácí celek.
     
    32:10
    Možnost výhody jednoho muže v poli teď připadne i karlovarským hráčům, za nedovolené bránění je vyloučen Alexej Kločkov (SLP).
     
    27:10
    Dlouho se v plném počtu hráčů nehrálo, dvě minuty dostává karlovarský obránce Ondřej Šafář (KVA), na vině je nedovolené bránění.
     
    24:56
    Dlouho si ale hry v početní převaze hosté neužili, do boxu časoměřičů míří na krátkou návštěvu Luděk Škop (KVA), jejímž důvodem je menší trest za faul loktem.
     
    24:34
    Druhá perioda, zdá se, začíná ve stylu té předchozí a tedy vyloučením. Maxim Malcev (SLP) dostává dvě minuty za vysokou hůl, přesilovka pro Energii.
     
    14:59
    A po vypršení většiny trestů jsou to hokejisté karlovarského celku, co si zahrají hru v početní převaze a to dokonce čtyř proti třem, za katr putuje Jevgenij Korobov (SLP) za hákování.
     
    13:31
    Hosté se ale dobře brání a dlouhé oslabení ve třech zatím zvládají bez inkasované branky, nyní se jim na chvíli uleví, vyloučen je Timur Makarov (SLP) za sekání.
     
    11:09
    Sotva se vrátil první z vyloučených na straně hostí na ledovou plochu, neváhal hlavní arbitr dnešního duelu opět vylučovat. Tomáš Harkabus (KVA) dostává dvojitý menší trest za vysokou hůl. Hosté hrají oslabení tří proti pěti a pokud neinkasují, tak ještě dlouhou budou.
     
    10:26
    A seriál vyloučených hokejistů Energie pokračuje, tím dalším na řadě je Ondřej Šafář (KVA), který dostává dvě minuty za hrubost.
     
    10:08
    Tak tohle je pro hosty nepříjemné, zároveň jsou vyloučeni Daniel Hroch (KVA) za držení protihráče a Jiří Běhal (KVA) za podražení. Energetici budou hrát dlouhou dobu ve třech.
     
    09:00
    Uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách, vyloučeni jsou Luděk Škop (KVA) a Sergej Lapin (SLP), oba shodně za nedovolené bránění.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 45. Čubiljajev, 51. Lapin (Makarov, Malcev), 60. Makarov (Kajumov, Jermakov) – 3. Harkabus (Osmík, Michálek), 8. Harkabus (Zadražil), 19. Gríger (Šimek), 20. Šafář


    Stříbrní Lvi Petrohrad: Bezborodov (21. Treščalin) – Mojsejev, Karnauchov, Jermakov, Kajumov, Chafizov, Jakimenko, Porotajev, Jefimov – Kločkov, Zelenkov, Čubiljajev – Makarov, Malcev, Lapin – Zamčalov, Kozlov, Glotov – Korobov, Volovlikov, Fedotov.
    HC Energie Karlovy Vary: Fečo (Fučík) – Michálek, Šimek, Vaněk, Běhal, Šafář, Rulík – Harkabus, Zadražil, Gríger – Beránek, Škop, Táborský – Osmík, Hroch, Molnár – Rubeš, Vrána.

    Rozhodčí: Tichomirov – Novikov, Šardin
    bahis siteleri