Poprad – Košice 0:1 (kon.) | Trenčín – Nitra 4:7 (kon.) | Martin – Zvolen 3:8 (kon.)
Piešťany – Žilina 3:2 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
ŠHK 37 Piešťany
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0)
MsHK Žilina
sk Pátek 21.11.2014, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej hokejovej súťaže. V rámci 25. kola je na programe aj duel v kúpeľnom meste, kde sa domáce Piešťany predstavia proti Žiline. Vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu vám zo zápasu určite neunikne nič podstatné.

    Uvidíme zaujímavý súboj tímov z dolnej polovice extraligovej tabuľky. Domácim Piešťanom sa v aktuálnom ročníku príliš nedarí a na svojom konte majú iba 27 bodov, ktoré získali v 25 zápasoch. Celkovo im so skóre 76:93 patrí ôsma priečka v tabuľke.

    Dnešný hosťujúci tím je na tom ešte o čosi horšie. Žilinčania odohrali už 26 zápasov, ale vybojovali v nich iba žalostných 22 bodov, takže sú predposlední (pred Skalicou). Ich celkové skóre doposiaľ je 57:83.


    Najproduktívnejší hráči:

    ŠHK 37 Piešťany:
    1. Tibor KUTÁLEK – 20 bodov (9 gólov, 11 asistencií), 24 zápasov
    2. Dušan PAŠEK – 19 bodov (9 gólov, 10 asistencií), 12 zápasov
    3. Tomáš KLEMPA – 19 bodov (5 gólov, 14 asistencií), 25 zápasov

    MsHK DOXXbet Žilina:
    1. Milan PROCHÁZKA – 20 bodov (8 gólov, 12 asistencií), 25 zápasov
    2. Jaroslav KRISTEK – 20 bodov (6 gólov, 14 asistencií), 22 zápasov
    3. Štěpán NOVOTNÝ – 13 bodov (8 gólov, 5 asistencií), 22 zápasov


    Posledné ligové zápasy:

    ŠHK 37 Piešťany:
    24. kolo Poprad – Piešťany 4:1
    23. kolo Piešťany – Skalica 3:1
    22. kolo B. Bystrica – Piešťany 9:3

    MsHK DOXXbet Žilina:
    24. kolo Martin – Žilina 2:1
    23. kolo Trenčín – Žilina 2:0
    22. kolo Žilina . Zvolen 0:1


    Tieto tímy sa už v aktuálne prebiehajúcom ročníku dvakrát stretli. Body si zatiaľ rozdelili spravodlivo, pretože prvý duel doma vyhrali Piešťany 7:4, druhý zápas (už na klzisku Žiliny) sa skončil triumfom Vlkov 6:2.
     
    Úvodné zostavy:

    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Kičina) – Kotaška, Šedivý, Škadra, Brňák, Hluch, Bučka, Hudec, Srnec – Klempa, Mišura, Holovič – Kutálek, Pašek, Rapáč – Haring, Peško, Románek – Konečný, Hamrák, Vaculín

    MsHK DOXXbet Žilina: Cibuľa (Križan) – Dresler, Jindra, Hudec, Martinka, Bajaník, Ďurkech, Schroner, Krčula – Novotný, Demel, Kubiš – Procházka, Kristek, Kanko – Drevenák, Rusnák, Valášek – Haluza, Drábek, Lipovský

    Rozhodca: Jonák – M. Orolín, Tvrdoň.
     
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na ľadovej ploche a stretnutie sa o malý moment začne. Domáci hráči nastúpia v modrých dresoch so žltými prvkami, hostia zo Žiliny v žlto-zelenej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:13
    Zápas sa začal výherným buly pre domáci tím. Piešťany síce získali puk, no museli sa po neho vrátiť iba na vlastnú polovicu.
     
    00:46
    Aktivitu ale v úvode ukázali Žilinčania. Vlci sa nasťahovali do pásma a vysokým forčekingom nedovoľujú súperovi ani len rozohrať.
     
    01:12
    Tak toto bolo zaujímavé a Žilina mohla ísť do vedenia! Pri puku bol vo finálnej fáze Hudec, ktorý pálil z ľavej strany, ale Šúrek si poradil.
     
    01:53
    Piešťany sa pokúsili odpovedať rýchlym brejkom, ale bez strely. Naopak, Žilina si aj teraz prevzala puk na svoje hokejky a presunula sa do útoku. Tam si pred bránku nakorčuľoval Kanko, ale jeho zakončenie nemalo gólové parametre.
     
    02:26
    Začalo sa poriadne aktívne a čo nás trochu prekvapuje, tempo v úvode diktujú hostia. Žilinčania začali skutočne s elánom!
     
    02:56
    Na toto si ale Vlci musia dávať pozor. Ani žilinskí hráči si neporadili v obrane, pred bránku sa dostal zrejme Kotaška, ale jeho bekhend nebol príliš dôrazný.
     
    03:40
    Zaujímavá šanca aj pre domáci tím! Rýchly útok v podaní ŠHK sa skončila streleckým pokusom, s ktorým mal gólman Žiliny poriadne problémy. Zápas je zatiaľ skutočne atraktívny.
     
    04:39
    Vlci po čase upokojujú hru, aj keď určite nie cieleným spôsobom. Hosťom nevyšla rozohrávka spoza svojej bránky a dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    04:55
    Žilina sa drží pri puku, ale nedokáže sa dostať z vlastnej obrannej tretiny. Teraz zapracoval výborný forčeking domáceho tímu.
     
    05:21
    Puk napokon na svoju hokejku vybojoval Rapáč, ale okamžite bol odstavený. Hostia sa bránia bez väčších zaváhaní, ale na ľade sa aktuálne nič nedeje.
     
    06:13
    Piešťany dali gól!

    Tak toto sme asi zakríkli. Žilinčania prepadli v obrane, medzi kruhmi ostal úplne voľný MICHAL PEŠKO, ktorý úplne bez prípravy s prehľadom prekonáva Cibuľu. Asistencia: Eduard Šedivý.
    Michal PEŠKO - 1:0
     
    06:13
    Bude sa telefonovať! Nevedno prečo, ale po konzultácii s hráčmi oboch tímov bude hlavný rozhodca Jonák konzultovať presný zásah s videorozhodcom.
     
    06:13
    Gól platí! Skutočne vám však nevieme povedať, prečo vlastne hlavný rozhodca telefonoval. Z opakovaného záberu sme totiž nepostrehli nič, čo by malo gólu zabrániť.
     
    06:58
    V Easton Aréne sa teda žezla ujal favorit tohto duelu. Pre hostí je to ale veľká škoda, pretože začali skutočne s elánom a mohli aj otvoriť skóre.
     
    07:19
    Mohlo byť vyrovnané! Žilinský útok potiahol Demel, ktorý ale v závere nemal dostatok priestoru na strelu. Puk sa dostal do medzikružia, kde však trestuhodne nebol nik z hostí.
     
    08:09
    Hostia havy stále nevešajú a aj naďalej odhodlane bojujú. Aj menšie zaváhanie v rozohrávke domácich sa snažil potrestať Procházka, ktorý s pukom na hokejke prenikol do pásma, ale jeho rana bola iba zrazená na ochrannú sieť.
     
    08:58
    Žilina sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje Hudec, ktorý najskôr súpera hákoval a potom ho aj nešportovo zrazil k zemi. Trest teda znie štyri minúty.
     
    09:30
    V úvode presilovky hostia puk vyhodili z vlastnej obrannej tretiny a zatiaľ sa bez akýchkoľvek problémov bránia.
     
    09:56
    Napokon puk zobral Pašek a zaviedol ho až do útoku. Tam ho síce ponúkol Rapáčovi, no ten o neho prišiel a opäť vidíme iba vyhodenie hostí.
     
    10:16
    Žilina hrá s veľkým prehľadom. Puk už tretíkrát letí cez všetky čiary a hostia sa s prehľadom bránia.
     
    10:43
    Drevenák dokonca v útočnom pásme trochu potočil súpera a získal dôležité sekundy pre svoj tím. Hra sa vôbec neprerušuje a oba celky striedajú.
     
    11:56
    Na ľadovej ploche sa nedeje absolútne nič zaujímavé. Domáci fanúšikovia pískajú, pretože takto sa presilovka skutočne nehrá.
     
    12:55
    Až teraz sa hra prerušila, pretože domáci tím sa dopustil ofsajdu. Tak toto je neuveriteľné, ŠHK nedokázal zatiaľ ani len vystreliť!
     
    12:58
    Hostia v plnom počte.
     
    13:12
    Paradoxne, domáci tím útočí proti plnému počtu súperových hráčov. Do útoku sa dostal Brňák, ale jeho rana bola zrazená.
     
    13:46
    Domáci mohli vyhrávať o dva góly! Bol to zrejme Peško, kto sa dostal pomedzi dvojicu obrancov hostí, no napokon jeho zakončenie gólman Cibuľa vychytal.
     
    15:11
    Domáci tím sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za držanie hokejky Konečný.
     
    15:40
    V úvode vlastnej oslabovky domáci tím puk vyhodil cez všetky čiary a Havrani sa zatiaľ bránia bez akéhokoľvek zaváhania.
     
    16:13
    Uvidíme ďalšiu nudnú presilovku? Žilina sa stále nevie dostať do útočnej tretiny, pretože domáci hráči sa dobre bránia.
     
    16:56
    Opäť sme to zakríkli! Žilina sa presunula do pásma, hostia to tam poriadne roztočili a Šúrek mal na mále. Brankár bol mimo svojej svätyne, ale v poslednej sekunde ho zaskočil Haring a tak puk napokon v sieti tesne nekončí.
     
    17:11
    Domáci v plnom počte.
     
    17:36
    Domáci hokejisti už teda medzičasom hrajú v plnom počte a okamžite sa pokúšajú navýšiť svoje vedenie. Havrani sa síce presunuli do pásma, ale na konci ich akcie bol iba úspešný Cibuľa.
     
    18:13
    Do zakončenia sa teraz natlačil aj Vaculín, no ani on nepochodil. Domáci hráči sú v závere tretiny aktívni a inkasovať rozhodne nechcú.
     
    18:41
    Žilina dala gól!

    Je vyrovnané! Prudkú strelu brankár domáceho tímu iba vyrazil pred seba, kde si nakorčuľoval ADRIÁN LIPOVSKÝ a pohotovo ho doklepol do siete.
    Adrián LIPOVSKÝ - 1:1
     
    19:35
    Domáci tím si ale v závere musí dávať obrovský pozor. Hosťom darovalo vyrovnanie akési imaginárne krídla a teraz sú na každom centimetri ľadovej plochy. Z pravej strany tentokrát zakončoval Martinka, ale gól v sieti tentokrát nekončí.
     
    19:45
    Piešťany sa pokúšali nájsť bleskovú odpoveď na predchádzajúce situácie, no zastavil ich iba ofsajd.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina je za nami. Videli sme v nej sympatický výkon na oboch stranách, ktorý dokonca priniesol aj dva presné zásahy, a tak sa v Easton Aréne zatiaľ nemáme na čo sťažovať.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:47.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:29
    Domáci mohli vyhrávať! Do útoku sa po ľavej strane dostal Holovič a napokon aj pálil spoza obrany. TO ale nebolo najšťastnejšie riešenie, pretože jeho dobrá rana bola iba zblokovaná.
     
    21:13
    Hostia sa museli spamätať z úvodných šancí svojho súpera. Hru upokojil až Martinka, ktorý puk zaviedol pred domáceho brankára.
     
    21:56
    Hostia napokon aj vystrelili, ale táto rana bola pre Šúreka iba jasne čitateľná. Hrá sa bez prerušenia.
     
    22:36
    Ospravedlňujeme sa za chybné informácie. V domácej bránke je od začiatku zápasu Šúrek, na opačnej polovici je to Križan. Súpisky hovorili niečo iné, avšak tréneri zrejme na poslednú chvíľu rozhodli takto.
     
    23:20
    Hra sa prerušuje, pretože domáci Kotaška vyhodil puk mimo hracej plochy. Vhadzovať sa bude pred Križanom.
     
    23:36
    Domáci tím teraz útočí. Žilinčania sú stiahnutí pred vlastnou bránkou a súperovi nevedia vziať puk, no domácim sa s ním v podstate veľmi nedarí. Holovičovi strela vôbec nesadla.
     
    24:12
    Žilina dala gól!

    Žilina sa ubránila a po prečíslení dvoch proti jednému idú hostia do vedenia! MILAN DREVENÁK pálil, no jeden z domácich obrancov ho hokejkou nešťastne tečoval presne medzi betóny Šúreka. Asistencia: Matej Valášek.
    Milan DREVENÁK - 1:2
     
    24:47
    Hostia si musia dávať veľký pozor. Aj v tejto chvíli sme videli sympatický pokus, v ktorom bol Šedivý, avšak z väčšej vzdialenosti minul priestor bránky.
     
    25:36
    Žilinčania ale nič nenechávajú na náhodu a opäť sa presunuli do útoku. Hostia sú veľmi aktívni a pokúsia sa navýšiť svoj náskok.
     
    26:00
    Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Kristek.
     
    26:19
    Žilina sa v úvode vlastného oslabenia musí úpenlivo brániť. Snaha sa síce domácemu tímu uprieť nedá, ale nebezpečnejšie zakončenie nevidíme.
     
    27:06
    Žilina dokonca puk vyhadzuje cez všetky čiary a zatiaľ sa bráni s prehľadom.
     
    28:01
    Piešťany dali gól!

    Je vyrovnané! Domáci hokejisti využívajú presilovku a do štatistík sa prvýkrát v sezóne zapisuje TOMÁŠ HLUCH. Ten dostal krížnu prihrávku na pravú stranu a bez zaváhania prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Tibor Kutálek, Branislav Rapáč.
    Tomáš HLUCH - 2:2
     
    28:01
    Hostia v plnom počte.
     
    28:32
    Domáci sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Kotaška.
     
    29:45
    V Piešťanoch sa dejú skutočne zaujímavé veci. Domáci tím už vyhrával i dorovnával skóre a hokej zatiaľ svojou kvalitou prekvapuje všetkých pesimistov a kritikov.
     
    30:16
    Hostia budú mať pár sekúnd k dispozícii presilovku o dvoch hráčov! na trestnú lavicu smeruje za údery Hluch.
     
    30:32
    Domáci hrajú vo štvorici, to najhoršie už majú za sebou.
     
    31:23
    Domáci hokejisti sa musia brániť a majú s tým skutočne dosť starostí. Žilinčania robia všetko pre to, aby dokázali početnú výhodu využiť.
     
    32:05
    Hosťujúci hráči sú aj naďalej veľmi aktívni a aj v závere presilovky sa držia v útočnej tretine. Žilinčania to myslia vážne a chcú sa opätovne dostať do vedenia.
     
    32:16
    Domáci v plnom počte.
     
    32:46
    Vlci chceli ísť do útoku aj proti plnému počtu Havranov. Už-už by sa to tímu spod Dubňa bolo podarilo, ale skvele zakročil Haring a puk do pásma vôbec nepustil.
     
    33:30
    Naďalej pokračuje snaha hosťujúceho tímu. Do útoku sa tlačil aj Kristek, no aj ten bol odzbrojený.
     
    34:12
    Teraz to už gól rozhodne mal byť! Do skvelej šance sa dostal hosťujúci Kanko, ktorý bol pred Šúrekom úplne sám. Príliš ale váhal a napokon sa dostal iba do nevýhodnej pozície z uhla, z ktorej prekvapiť nedokázal.
     
    35:17
    Po čase sa do útoku presunuli aj Pašek s Rapáčom. Tým to síce spolu ide, no tentokrát prvý menovaný naslepo toho druhého nenašiel.
     
    35:42
    Domáci Pašek ale bojuje aj naďalej. Piešťanskí hokejisti síce držia útočnú tretinu, no bez streleckého pokusu.
     
    36:50
    Obrovské príležitosti na strane domácich! Prvá rana Vaculína skončila iba na Križanovi, ktorý s ťažkosťami puk vyrazil pred seba. Tam bol ale iba Konečný, no aj ten svoju dorážku napílil iba do brankára Žiliny.
     
    37:23
    Aj naďalej pokračuje veľká aktivita domáceho tímu. Vaculín to teraz skúsil sám, ale od ľavého mantinelu trafil iba obrancu korčuľujúceho pred ním.
     
    37:59
    Neuveriteľné momenty v Easton Aréne. Až trojica domácich hráčov sa rútila na gólmmana hostí, no Klempa napokon trafil iba lapačku Križana, ktorý mal kusisko šťastia.
     
    38:31
    Domáci tím bude hrať presilovku! Na trestnú lavicu smeruje za držanie Procházka.
     
    39:01
    Hosťom rozhodne nie je všetko jedno a bránia sa zubami-nechtami. Domáci tím je síce pri puku, ale strelecké pokusy zatiaľ nevidíme.
     
    39:46
    Vlci to už ale ustrážia. Hosťujúci hokejisti majú puk pod svojou kontrolou a súperovi ho už nepožičajú.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Aj druhá tretina sa skončila pomerom 1:1 a celkové skóre je teda zatiaľ 2:2. Tretia dvadsaťminútovka sa začne približne o 19:33.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:09
    Začala sa tretia tretina, v ktorej piešťanskí hráči dohrávajú polminútovú preislovku. Hneď v úvode puk dostali do útočného pásma.
     
    40:45
    Presilovka domáceho tímu je už medzičasom minulosťou. Piešťany ju nevyužili a Žilina drží vyrovnané skóre.
     
    40:54
    Hostia chceli puk rýchlo rozohrať z vlastnej obrannej tretiny, ale dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude po ľavici Križana.
     
    41:30
    Piešťany napokon v pásme ešte ostali a pokúsili sa niečo vymyslieť. Pálil Klempa, ale jeho pokus Križan dobre videl.
     
    41:56
    Hostia ale predviedli rýchly protiútok a dostali sa do zakončenia na opačnej polovici ľadovej plochy. V ňom bol Kristek, no jeho rana bola iba zblokovaná.
     
    42:39
    Brankár Šúrek si po strele od modrej čiary siahol na puk a pre istotu ho schoval vo svojej lapačke. Domáci gólman skutočne nechcel nič riskovať.
     
    42:59
    Žilina sa v týchto chvíľach dobre bráni. K puku sa dostal aj Haluza, ktorého vidíme snáď prvýkrát v zápase v obrannom zákroku.
     
    43:36
    Žilina sa napokon za pomoci Lipovského presunula až do útočnej tretiny, kde sa k streleckému pokusu dostal Haluza. Šúrek ale zaváhať nemohol, ranu dobre videl.
     
    44:40
    Aktivita hostí stále nepoľavuje. Do pásma sa dostal Novotný, no jeho zakončenie opäť neprinieslo úspech.
     
    44:56
    Žilinčania obstreľujú Šúreka z každej možnej pozície, ale ich snaha úspech stále neprináša. Tentokrát z pravej strany z uhla pálil Kanko, no bránku minul.
     
    45:57
    Na ľadovej ploche síce vidíme zaujímavý hokej, ale nikto nič extrémne nevymýšľa. Hráči oboch celkov teraz akoby vyčkávali, čo urobí súper.
     
    46:24
    Hostia si musia dávať pozor aj v obrane. Románek sa tam ukážkovo zbavil brániaceho Martinku, no rana napokon neletela medzi tri žrde.
     
    47:46
    Dobrá šanca domácich! Kutálek získal puk za súperovou bránkou a bez váhania ho poslal pred ňu. Tam čakal dobre postavený Pašek, no napokon sa k strele nedostal.
     
    48:39
    Hokejisti Žiliny získali puk a mohli sa vrhnúť do útoku. Tam to ale Kristek skúsil trochu sebecky individuálne a napokon úplne minul priestor bránky.
     
    49:50
    Stále čakáme na premenenie nejakej šance. V dobrej pozícii bol teraz Rapáč, ale stále je to iba v rovine nepresností a dobrých zákrokov.
     
    50:32
    Vlci sa po dlhšom čase dostali do útoku a poriadne tam zakombinovali. Snaha sa síce hosťom uprieť nedala, ale bez nebezpečnej strely to dnes nepôjde.
     
    50:46
    Piešťancom sa napokon puk podarilo vyhodiť z vlastnej obrannej tretiny a rušné chvíle pred Šúrekom sú minulosťou.
     
    51:24
    Žilinčania sú v ostatnom čase o čosi aktívnejší ako ich súpera a naďalej útočia. Teraz ich však zastavilo ofsajdové postavenie.
     
    51:55
    Puk lieta zo strany na stranu, ale strelecké pokusy stále nevidíme. Ťažko povedať, kedy a či vôbec ešte príde gól v riadnom hracom čase.
     
    52:30
    Dnešné stretnutie sleduje 687 divákov.
     
    53:23
    Hostia potiahli puk do pásma. Poradilo sa to Procházkovi, ktorý ešte hľadal Kanka, no strela napokon neprišla. Nevýrazný hokej v tejto tretine pokračuje.
     
    54:31
    Na nervy to už zrejme lezie Valášekovi, Ten na modrej čiare nezaváhal a prudko pálil, no jeho puk napokon aj tak skončil mimo hracej plochy.
     
    54:55
    Piešťany v strednom pásme vybojovali puka pokúsili sa zaútočiť, no zastavil ich ofsajd.
     
    55:23
    Mohlo byť rozhodnuté! Holovič už-už siahal po puku kĺzajúcom sa v bránkovisku hostí, no napokon mu všetko znemožnil Demel, ktorý obetavo padol na puk a hru prerušil.
     
    55:52
    Na opačnej polovici ľadovej plochy sa do dobrej pozície dostal Kanko. Ten síce aj zakončil a podporil ho i Kristek, no Šúrek zatiahol roletu a bol opäť pozorný.
     
    56:18
    Piešťany chceli ísť rýchlo do útoku, ale Šedivého pas skončil iba zakázaným uvoľnením.
     
    56:42
    Pašek je dnes opäť veľmi aktívny a vidieť, že jeho chuť dávať góly sa iba zvyšuje. Teraz si puk potiahol až z hĺbky obrannej tretiny, no jeho zakončenie v útoku bolo zblokované.
     
    57:30
    Piešťanci sa aj teraz dostali k zakončeniu. Pálil Brňák, ale jeho pokus bol zblokovaný a zastavila ho iba ochranná sieť.
     
    57:57
    Hrdinom zápasu mohol byť Hudec! Hosťujúci hráč sa predral cez všetkých obrancov, no bol už iba veľmi blízko bránky a zoči-voči gólmanovi nepochodil.
     
    58:34
    Pašek to myslí vážne a rád by rozhodol tento zápas. Chladnokrvne si vzal puk, natlačil sa pred bránku a chýbalo mu iba pár centimetrov aby prekvapil Križana.
     
    58:41
    Aj v tejto chvíli zastavuje snaženie domáceho tímu iba Karol Križan. Piešťanskí hokejisti sa usadili v pásme a ešte budú chcieť niečo vymyslieť.
     
    59:16
    Piešťany chceli zaútočiť v trojici, ale hostia sa bránia v plnom počte. Domáci tím teda puk iba nahodil do pásma a nedokorčuľoval ho.
     
    59:39
    Mohlo byť rozhodnuté! Aktívny Prochádzka trochu unikol obrane s pukom na hokejke a takmer sa mu ho aj podarilo dostať do siete.Bol ale tvrdo bránený dvomi poslednými obrancami a nestalo sa tak. Vylučovať sa nebude.
     
    59:57
    Žilina sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje hosťujúci Kristek.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Počas riadnej hracej doby sa nerozhodlo, po krátkej trojminútovej prestávke bude nasledovať päťminútové predĺženie, v ktorom budú mať domáci výhodu presilovky o jediného muža trvajúcu minútu a 57 sekúnd.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:24
    Predĺženie sa začalo aktivitou Piešťan, ktoré hrajú presilovku štyroch proti trom. Strelu sme ale zatiaľ nevideli.
     
    60:56
    Hostia sa ale veľmi dobre bránia. Hokejisti spod Dubňa puk dvakrát vyhodili cez všetky čiary a môžu si vydýchnuť.
     
    61:19
    Presilovka Piešťan sa kráti a domáci hokejisti ju vôbec nevedia využiť. Hostia sa s prehľadom bránia.
     
    61:37
    Klempa to napokon urobil dobre a s pukom na hokejke sa preštrikoval až pred bránku. Tam kus čiernej gumy prenechal Rapáčovi, no toho zázračne vychytal Križan.
     
    62:12
    Hostia už medzičasom hrajú v plnom počte. Najrušnejšie minúty dokázali prežiť a predĺženie pokračuje v hre štyroch proti štyrom.
     
    62:32
    Piešťany v predĺžení dominujú! K puku sa mohol po odraze od zadného mantinelu dostať Pašek, no napokon do neho iba rýchlo udrel bekhendom a napálil bočnú sieť.
     
    63:31
    Kutálek ponúkol puk Kotaškovi a ten ho po pravej strane dostal do útoku. Tam bol ale vzápätí Dresler a druhého menovaného iba prišpendlil k mantinelu.
     
    64:18
    Napokon sa do pásma dostala aj Žilina. Demel sa pretlačil pred bránku, kde úpenlivo bojoval o puk a napokon z toho vznikla iba zbytočná potýčka. Vylučovať sa nebude.
     
    64:52
    Prebiehajú posledné sekundy predĺženia. Pri puku sú hostia v útočnom pásme, ale Piešťanci už teraz robia všetko pre to, aby neinkasovali.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Predĺženie je minulosťou, o všetkom rozhodnú samostatné nájazdy. Tie prídu na rad po krátkej úprave ľadovej plochy.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. série
    0:1
    ZIL: Adrián LIPOVSKÝ premieňa – 0:1.
     
    1. série
    1:1
    PIE: Tibor KUTÁLEK premieňa – 1:1.
     
    2. série
    1:1
    ZIL: Štěpán NOVOTNÝ nepremieňa – 1:1.
     
    2. série
    2:1
    PIE: Ján ROMÁNEK premieňa – 2:1.
     
    3. série
    2:1
    ZIL: Jaroslav KRISTEK nepremieňa – 2:1.
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím ŠHK 37 Piešťany.
    Autorom víťazného gólu je JÁN ROMÁNEK.
    Ján ROMÁNEK - 3:2
     
    Koniec zápasu.
     
    Piešťany napokon po nájazdovej lotérii získavajú dva body. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme ešte krásny zvyšok piatkovej noci. (20:22:16)

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 7. Peško (Šedivý), 29. Hluch (Kutálek, Rapáč), rozh. náj. Románek – 19. Lipovský, 25. Drevenák (Valášek)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Adrián Lipovský (ZIL)
    1:1   Tibor Kutálek (PIE)
    2. série:
    1:1   Štěpán Novotný (ZIL)
    2:1   Ján Románek (PIE)
    3. série:
    2:1   Jaroslav Kristek (ZIL)


    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Kičina) – Kotaška, Šedivý, Škadra, Brňák, Hluch, Bučka, Hudec, Srnec – Klempa, Mišura, Holovič – Kutálek, Pašek, Rapáč – Haring, Peško, Románek – Konečný, Hamrák, Vaculín
    MsHK Žilina: Križan (Cibuľa) – Dresler, Jindra, Hudec, Martinka, Bajaník, Ďurkech, Schroner, Krčula – Novotný, Demel, Kubiš – Procházka, Kristek, Kanko – Drevenák, Rusnák, Valášek – Haluza, Drábek, Lipovský

    Rozhodčí: Jonák – M. Orolín, Tvrdoň

    Diváci: 687
    bahis siteleri