Poprad – Košice 0:1 (kon.) | Trenčín – Nitra 4:7 (kon.) | Martin – Zvolen 3:8 (kon.)
Piešťany – Žilina 3:2 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
ŠHK 37 Piešťany
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0)
MsHK Žilina
sk Pátek 21.11.2014, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ján ROMÁNEK - 3:2
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím ŠHK 37 Piešťany.
    Autorom víťazného gólu je JÁN ROMÁNEK.
     
    64:18
    Napokon sa do pásma dostala aj Žilina. Demel sa pretlačil pred bránku, kde úpenlivo bojoval o puk a napokon z toho vznikla iba zbytočná potýčka. Vylučovať sa nebude.
     
    62:32
    Piešťany v predĺžení dominujú! K puku sa mohol po odraze od zadného mantinelu dostať Pašek, no napokon do neho iba rýchlo udrel bekhendom a napálil bočnú sieť.
     
    61:37
    Klempa to napokon urobil dobre a s pukom na hokejke sa preštrikoval až pred bránku. Tam kus čiernej gumy prenechal Rapáčovi, no toho zázračne vychytal Križan.
     
    59:57
    Žilina sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje hosťujúci Kristek.
     
    59:39
    Mohlo byť rozhodnuté! Aktívny Prochádzka trochu unikol obrane s pukom na hokejke a takmer sa mu ho aj podarilo dostať do siete.Bol ale tvrdo bránený dvomi poslednými obrancami a nestalo sa tak. Vylučovať sa nebude.
     
    58:34
    Pašek to myslí vážne a rád by rozhodol tento zápas. Chladnokrvne si vzal puk, natlačil sa pred bránku a chýbalo mu iba pár centimetrov aby prekvapil Križana.
     
    57:57
    Hrdinom zápasu mohol byť Hudec! Hosťujúci hráč sa predral cez všetkých obrancov, no bol už iba veľmi blízko bránky a zoči-voči gólmanovi nepochodil.
     
    55:23
    Mohlo byť rozhodnuté! Holovič už-už siahal po puku kĺzajúcom sa v bránkovisku hostí, no napokon mu všetko znemožnil Demel, ktorý obetavo padol na puk a hru prerušil.
     
    47:46
    Dobrá šanca domácich! Kutálek získal puk za súperovou bránkou a bez váhania ho poslal pred ňu. Tam čakal dobre postavený Pašek, no napokon sa k strele nedostal.
     
    38:31
    Domáci tím bude hrať presilovku! Na trestnú lavicu smeruje za držanie Procházka.
     
    37:59
    Neuveriteľné momenty v Easton Aréne. Až trojica domácich hráčov sa rútila na gólmmana hostí, no Klempa napokon trafil iba lapačku Križana, ktorý mal kusisko šťastia.
     
    37:23
    Aj naďalej pokračuje veľká aktivita domáceho tímu. Vaculín to teraz skúsil sám, ale od ľavého mantinelu trafil iba obrancu korčuľujúceho pred ním.
     
    36:50
    Obrovské príležitosti na strane domácich! Prvá rana Vaculína skončila iba na Križanovi, ktorý s ťažkosťami puk vyrazil pred seba. Tam bol ale iba Konečný, no aj ten svoju dorážku napílil iba do brankára Žiliny.
     
    34:12
    Teraz to už gól rozhodne mal byť! Do skvelej šance sa dostal hosťujúci Kanko, ktorý bol pred Šúrekom úplne sám. Príliš ale váhal a napokon sa dostal iba do nevýhodnej pozície z uhla, z ktorej prekvapiť nedokázal.
     
    30:16
    Hostia budú mať pár sekúnd k dispozícii presilovku o dvoch hráčov! na trestnú lavicu smeruje za údery Hluch.
     
    28:32
    Domáci sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Kotaška.
    Tomáš HLUCH - 2:2
     
    28:01
    Piešťany dali gól!

    Je vyrovnané! Domáci hokejisti využívajú presilovku a do štatistík sa prvýkrát v sezóne zapisuje TOMÁŠ HLUCH. Ten dostal krížnu prihrávku na pravú stranu a bez zaváhania prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Tibor Kutálek, Branislav Rapáč.
     
    26:00
    Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Kristek.
    Milan DREVENÁK - 1:2
     
    24:12
    Žilina dala gól!

    Žilina sa ubránila a po prečíslení dvoch proti jednému idú hostia do vedenia! MILAN DREVENÁK pálil, no jeden z domácich obrancov ho hokejkou nešťastne tečoval presne medzi betóny Šúreka. Asistencia: Matej Valášek.
     
    22:36
    Ospravedlňujeme sa za chybné informácie. V domácej bránke je od začiatku zápasu Šúrek, na opačnej polovici je to Križan. Súpisky hovorili niečo iné, avšak tréneri zrejme na poslednú chvíľu rozhodli takto.
     
    20:29
    Domáci mohli vyhrávať! Do útoku sa po ľavej strane dostal Holovič a napokon aj pálil spoza obrany. TO ale nebolo najšťastnejšie riešenie, pretože jeho dobrá rana bola iba zblokovaná.
     
    19:35
    Domáci tím si ale v závere musí dávať obrovský pozor. Hosťom darovalo vyrovnanie akési imaginárne krídla a teraz sú na každom centimetri ľadovej plochy. Z pravej strany tentokrát zakončoval Martinka, ale gól v sieti tentokrát nekončí.
    Adrián LIPOVSKÝ - 1:1
     
    18:41
    Žilina dala gól!

    Je vyrovnané! Prudkú strelu brankár domáceho tímu iba vyrazil pred seba, kde si nakorčuľoval ADRIÁN LIPOVSKÝ a pohotovo ho doklepol do siete.
     
    16:56
    Opäť sme to zakríkli! Žilina sa presunula do pásma, hostia to tam poriadne roztočili a Šúrek mal na mále. Brankár bol mimo svojej svätyne, ale v poslednej sekunde ho zaskočil Haring a tak puk napokon v sieti tesne nekončí.
     
    15:11
    Domáci tím sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za držanie hokejky Konečný.
     
    13:46
    Domáci mohli vyhrávať o dva góly! Bol to zrejme Peško, kto sa dostal pomedzi dvojicu obrancov hostí, no napokon jeho zakončenie gólman Cibuľa vychytal.
     
    08:58
    Žilina sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje Hudec, ktorý najskôr súpera hákoval a potom ho aj nešportovo zrazil k zemi. Trest teda znie štyri minúty.
     
    07:19
    Mohlo byť vyrovnané! Žilinský útok potiahol Demel, ktorý ale v závere nemal dostatok priestoru na strelu. Puk sa dostal do medzikružia, kde však trestuhodne nebol nik z hostí.
     
    06:13
    Gól platí! Skutočne vám však nevieme povedať, prečo vlastne hlavný rozhodca telefonoval. Z opakovaného záberu sme totiž nepostrehli nič, čo by malo gólu zabrániť.
     
    06:13
    Bude sa telefonovať! Nevedno prečo, ale po konzultácii s hráčmi oboch tímov bude hlavný rozhodca Jonák konzultovať presný zásah s videorozhodcom.
    Michal PEŠKO - 1:0
     
    06:13
    Piešťany dali gól!

    Tak toto sme asi zakríkli. Žilinčania prepadli v obrane, medzi kruhmi ostal úplne voľný MICHAL PEŠKO, ktorý úplne bez prípravy s prehľadom prekonáva Cibuľu. Asistencia: Eduard Šedivý.
     
    01:12
    Tak toto bolo zaujímavé a Žilina mohla ísť do vedenia! Pri puku bol vo finálnej fáze Hudec, ktorý pálil z ľavej strany, ale Šúrek si poradil.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 7. Peško (Šedivý), 29. Hluch (Kutálek, Rapáč), rozh. náj. Románek – 19. Lipovský, 25. Drevenák (Valášek)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Adrián Lipovský (ZIL)
    1:1   Tibor Kutálek (PIE)
    2. série:
    1:1   Štěpán Novotný (ZIL)
    2:1   Ján Románek (PIE)
    3. série:
    2:1   Jaroslav Kristek (ZIL)


    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Kičina) – Kotaška, Šedivý, Škadra, Brňák, Hluch, Bučka, Hudec, Srnec – Klempa, Mišura, Holovič – Kutálek, Pašek, Rapáč – Haring, Peško, Románek – Konečný, Hamrák, Vaculín
    MsHK Žilina: Križan (Cibuľa) – Dresler, Jindra, Hudec, Martinka, Bajaník, Ďurkech, Schroner, Krčula – Novotný, Demel, Kubiš – Procházka, Kristek, Kanko – Drevenák, Rusnák, Valášek – Haluza, Drábek, Lipovský

    Rozhodčí: Jonák – M. Orolín, Tvrdoň

    Diváci: 687
    bahis siteleri