Toronto – Detroit 4:1 (kon.) | Boston – Montreal 0:2 (kon.) | Tampa – Minnesota 2:1 (kon.)
NY Islanders – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Philadelphia – Columbus 4:2 (kon.) | Washington – Buffalo 1:2 (kon.)
Nashville – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Dallas – Los Angeles 5:4 (kon.) | Colorado – Carolina 4:3 (kon.)
Edmonton – Chicago 1:7 (kon.) | Calgary – New Jersey 5:4 (2:1 po s.n.) | San Jose – Arizona 3:4 (0:1 po s.n.)
Winnipeg – St. Louis 2:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:4 (3:0, 2:3, 0:1)
Los Angeles Kings
Neděle 23.11.2014, 02:20 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Justin WILLIAMS - 5:4
     
    50:44
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je to tu. Brown vystřelil z levé strany a Lehtonen jeho pokus vyrazil před sebe, kde se k puku dostal JUSTIN WILLIAMS, jenž si ještě puk zpracoval a poté ho i s trochou štěstí dostal až do domácí brány. Asistence: Dustin Brown, Jarret Stoll.
    Mike RICHARDS - 5:3
     
    38:29
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jenže Kings se prosazují ihned z následného útoku, kdy se hosté dostali do úniku dvou na jednoho a přihrávku MIKA RICHARDSE si do vlastní brány srazil domácí obránce Jokipakka. Asistence: Kyle Clifford, Drew Doughty.
    Jason DEMERS - 5:2
     
    37:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní premiéra pro DEMERSE! Bývalý obránce San Jose se prosazuje ihned ve svém prvním utkání v dresu Stars. Hemský nabil JASONU DEMERSOVI na modré čáře a jeho pumelice skončila až za Quickem. Pro Demerse je to i dokonce jeho premiérová trefa v letošním ročníku. Asistence: Aleš Hemský, Patrick Eaves.
    Justin WILLIAMS - 4:2
     
    32:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru! McNabb vypálil od modré čáry a Lehtonen vyrazil touš přesně na střed útočného pásma, kde se k němu dostal JUSTIN WILLIAMS, který poté poslal puk do odkryté brány Stars. Asistence: Jarret Stoll, Brayden McNabb.
    Tanner PEARSON - 4:1
     
    29:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings vstřelují kontaktní branku. Muzzin vystřelil od modré čáry a Lehtonen následně vyrazil touš na pravou stranu, kde byl nikým nehlídaný TANNER PEARSON, jenž už poslal puk za záda domácího brankáře. Asistence: Jake Muzzin, Kyle Clifford.
    Tyler SEGUIN - 4:0
     
    23:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Touš se dostal k Lehtonenovi, který viděl najíždějícího SEGUINA, a tak přes střed kluziště vyslal dlouhou přihrávku přímo do jízdy TYLERU SEGUINOVI, jenž už poté poslal touš přesně mezi betony Quicka. Asistence: Kari Lehtonen.
    Jamie BENN - 3:0
     
    19:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru v samotném závěru první třetiny! Tak to byla lahůdka v podání mladého obránce Dallasu Klinderga, jenž nejdříve oklamal jednoho z bránících hráčů a následně poslal milimetrovou přihrávku mezi kruhy na JAMIEHO BENNA, který už jen vstřelil touš do horních pater Quickovy brány. Asistence: John Klingberg, Antoine Roussel.
    John KLINDBERG - 2:0
     
    17:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo tak, že se dostane obrana Stars do problému, ale naopak se domácí vydali do rychlého protiútoku, kde nakonec Benn přihrál mezi kruhy JOHNU KLINGBERGOVI, jenž se trefuje do zcela stejného místa, jako v předešlém zápase. Asistence: Jamie Benn, Cody Eakin.
    Jamie BENN - 1:0
     
    14:35
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce Stars! Eakin ve středním pásmu vybojoval touš pro Seguina, který poté potáhl touš po pravé straně, aby nahrál JAMIEMU BENNOVI před zcela prázdnou bránu a domácí kapitán poslal svůj celek do vedení. Asistence: Tyler Seguin, Cody Eakin.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 15. Ja. Benn (Seguin, Eakin), 18. Klindgerg (Benn, Eakin), 20. Benn (Klingberg, Roussel), 24. Seguin (Lehtonen), 38. Demers (Hemský, Eaves) – 30. Pearson (Muzzin, Clifford), 33. Williams (Stoll, McNabb), 39. Richards (Clifford, Doughty), 51. Williams (Brown, Stoll)


    Dallas Stars: Lehtonen (Lindback) – Goligoski, Klingberg, Daley, Demers, Jokipakka, Oleksiak – Benn, Eakin, Seguin – Roussel, Spezza, Hemský – Moen, Fidller, Eaves – Cole, Horcoff, McKenzie.
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, McNabb, Greene, Regehr, McBain – Gáborík, Kopitar, Lewis – King, Carter, Toffoli – Brown, Stoll, Williams – Clifford, Richards, Pearson.

    Rozhodčí: Rooney, Martell – Alphonso, Lazarowich

    Diváci: 18 111
    bahis siteleri