Mountfield HK – Havlíčkův Brod 7:1 (kon.) | Vsetín – Uničov 8:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:4 (4:1, 3:0, 1:3)
HC Uničov
Neděle 23.11.2014, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů
Partner:
     
    46:35
    Utkání se teď značně přiostřilo což rozhodčí zdařile ignoroval. Skončilo to zákeřným útokem hostujícího Stryka na hlavu Ondřeje Tydlačky. teprvee tento zákrok rozhodčího přiměl použít píšťalku a hostujícího hráče posílá za úder do oblasti hlavy a krku s trestem na 5 minut + do konce záupasu do kabin.
     
    44:43
    Tresty jsou tedy následující. Groer (UNI) a Kuchařík (VSE) dostali tresty na 5 minut + do konce utkání za hrubost, žádní další hráči potrestáni nejsou, a potrestán není ani prvotní faul hostujícího hráče, což se hrubě nelíbí Romanu Čechmánkovi na domácí lavičce... rozhodčí jsou však o správnosti svého verdiktu očividně přesvědčeni.
     
    41:15
    Následně byl Bůbela seknut dojíždějícím Winclem a Vsetín si tak zahraje přesilovku.
     
    21:05
    Po Winclově střele střele, kterou Stojar lapil, se strhla další menší rozmíška. Kucařík (VSE) a Vrána (UNI) tak putují na lavici hanby za hrubost.
     
    13:51
    A máme tu další vyloučení. Za rozmíšku před domácí brankou jsou vyloučeni hostující Gatěk a vsetínský Kuchařík, oba za hrubost.
     
    12:35
    Nyní si rozhodčí doslova nechal napovědět od hosující střídačky a vylučuje domácího Surého za hákování.
     
    09:46
    Naprosto zbytečného faulu v útočném pásmu se dopustil Nedopil, který stáhl rukama svého soupeře k ledu a je vyloučen za nedovolené bránění. Vsetín si tak vyzkouší přesilovku.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 3. Vaněk (Kuchařík, Řezníček), 16. Tydlačka (Bouda), 18. Mikula (Hryciow), 20. Španko (Tydlačka, Stanislav), 30. Mikula (Grygar), 35. Stanislav (Španko), 37. Bouda (Vaněk), 44. Stanislav (Konopka, tydlačka) – 4. Nedopil (Hrabica, Janík), 53. Hodulák (Spěvák), 57. Wincl (Vrána, Zelený), 57. Hubáček D.


    VHK ROBE Vsetín: Stojar (Bůbela) – Řezníček, Španko, Surý, Hryciow, Bumbál, Konopka, Červínek, Mikula, Kuchařík, Grygar, Bouda, Stanislav, Vaněk, Tydlačka
    HC Uničov: Molnár – Hrabica, Zelený, Hromádka D., Gatěk, Minařík, Spěvák, Nedopil, Janík, Hromádka P., Wincl, Hodulák, Evják, Vrána, Groer, Hubáček, Stryk
    bahis siteleri