Mountfield HK – Havlíčkův Brod 7:1 (kon.) | Vsetín – Uničov 8:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:4 (4:1, 3:0, 1:3)
HC Uničov
Neděle 23.11.2014, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů
Partner:
     
    59:43
    Surý byl sám před gólmanem hostů, přihrávku z rohu ale usměrnil jen do jeho betonů.
     
    56:55
    Uničov právě vstřelil branku!
    Domácí se zlobí na rozhodčího, leč marně. Hosté totiž rozehrávajícímu Hryciowovi vysekli hůl, puku se díky tomu chopil DOMINIK HUBÁČEK, natlačil se před branbku a střelou na bližší tyč procedil puk za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    56:43
    Uničov právě vstřelil branku!
    Valaši to svému novému brankáři opravdu neusnadňují. Další ledabylosti směrem dozadu potrestali vrána a ADAM WINCL. Prvně jmenovaný se tentokrát rozhodl místo střely přihrávat a Winclova následná dělovka zapadla přímo do pravého horního růžko domácí branky. Asistence: Marek Vrána, Dominik Zelený.
     
    56:18
    Vrána ujel do úniku, Bůbelovi sice udělal pohlednou kličku, nedokázal však již poslat puk mezi tři tyče.
     
    52:17
    Uničov právě vstřelil branku!
    Domácí jsou až příliš v klidu a nyní za to pykají. Po chybě za domácí brankou zůstali před Bůbelou Spěvák a MATYÁŠ HODULÁK a druhý jmenovaný zakončil přihrávku spoluhráče s přehledem do odkryté klece. Asistence: Michal Spěvák.
     
    46:35
    Utkání se teď značně přiostřilo což rozhodčí zdařile ignoroval. Skončilo to zákeřným útokem hostujícího Stryka na hlavu Ondřeje Tydlačky. teprvee tento zákrok rozhodčího přiměl použít píšťalku a hostujícího hráče posílá za úder do oblasti hlavy a krku s trestem na 5 minut + do konce záupasu do kabin.
     
    44:43
    Tresty jsou tedy následující. Groer (UNI) a Kuchařík (VSE) dostali tresty na 5 minut + do konce utkání za hrubost, žádní další hráči potrestáni nejsou, a potrestán není ani prvotní faul hostujícího hráče, což se hrubě nelíbí Romanu Čechmánkovi na domácí lavičce... rozhodčí jsou však o správnosti svého verdiktu očividně přesvědčeni.
     
    43:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Teď už ale hosty nezachránilo nic. Další ránu od modré gólman vyrazil, nejrychleji se k němu dostal FILIP STANISLAV a vrátil touš do sítě dřív, než se Molnár stihl zorientovat. Asistence: Michal Konopka, Ondřej Tydlačka.
     
    43:00
    Další Vaňkovu střelu tečoval jeden z obránců mimo brankářův dosah, Uničovské ale zachránila tyč.
     
    41:15
    Následně byl Bůbela seknut dojíždějícím Winclem a Vsetín si tak zahraje přesilovku.
     
    Vsetín do třetí třetiny mění brankáře, šanci zachytat si dostane Jaroslav Bůbela.
     
    39:01
    I hosté ale umí zaútočit. Rozjetý Nedopil se protáhl mezi beky a byl tváří tvář Stojarovi. Vsetínští zadáci ale dokázal zakončujícího soupeře rozhodit natolik, že Nedopil nezakončil příliš důrazně a Stojar puk s přehledem zastavil.
     
    38:01
    Domácí se hokejem baví. Stanislav se vřítil do útočného pásma, místo zakončení zabrzdil a poslal puk Tydlačkovi u opačné tyče, jeho střelu do odkryté brány však zastavila brusle jednoho z obránců.
     
    36:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další kuriózní gól v hostující síti. Připsán je JAKUBU BOUDOVI a po zásluze. Bouda se totiž v útočném pásmu chopil puku a drze si to namířil středem rovnou k brance. Prošel, jeho střelu sice zastavil brankář, následně se ale nedohlodl se svými dvěma spoluhráči a všichni tři se tak urputně snažili odklidit puk do bezpečí, až si jej poslali do vlastní branky. Asistence: Jakub Vaněk.
     
    34:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V přečíslení tři na dva na sebe Španko nalákal dva hráče, zadovkou přihrál FILIPU STANISLAVOVI a jeho bekhendová střela zamířila přesně k tyči hostující svatyně. Asistence: patrik Španko.
     
    29:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A tak je to opět Vsetín, kdo se prosazuje. JOSEF MIKULA ujel do brejku a přesnou střelou na lapačku nedal Molnárovi šanci. Asistence: Ondřej Grygar.
     
    26:15
    Na opačné straně páli z ideální pozice Mikula, branku ale netrefil.
     
    25:48
    Po nesmyslu, který vyrobil domácí obránce, se do samostatného úniku dostal Vrána, tváří tvář Stojarovi ale neuspěl.
     
    22:48
    Bumbál se řítil sám na uničovského brankáře. Pronásledován obránci však měl čas jen na rychlou střelu a tu zamířil přímo do Molnára.
     
    21:05
    Po Winclově střele střele, kterou Stojar lapil, se strhla další menší rozmíška. Kucařík (VSE) a Vrána (UNI) tak putují na lavici hanby za hrubost.
     
    19:50
    Další tutovku měl na holi Kuchařík, zblízka však přestřelil.
     
    19:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další pohledná akce domácího celku. Tydlačka se z pukem protáhl za bránou, z ruho hřiště pak poslal puk na zcela osamoceného PATRIKA ŠPANKA a ten střelou po ledě trefil z mezikruží skulinku mezi molnírovými betony. Asistence: Ondřej Tydlačka, Filip Stanislav.
     
    17:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín odskakuje na rozdíl dvou gólů. Michal Hryciow projel s pukem celé hřiště, poslal puk před bránu na JOSEFA MIKULU, jemuž se sice střela vůbec nepovedla, padající brankář hostů si však kotouč nešťastným zákrokem srazil za brankovou čáru. Asistence: Michal Hryciow.
     
    15:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dorostenec ONDŘEJ TYDLAČKA teď prokázal, že šikovnost mu rozhodně nechyní. Před hostující střídačkou se chopil puku, kličkama se zbavil dvou bránících hráčů načež obešel i brankáře a v poklidu zasunul puk podél betonu do sítě. Asistence: Jakub Bouda.
     
    13:51
    A máme tu další vyloučení. Za rozmíšku před domácí brankou jsou vyloučeni hostující Gatěk a vsetínský Kuchařík, oba za hrubost.
     
    12:35
    Nyní si rozhodčí doslova nechal napovědět od hosující střídačky a vylučuje domácího Surého za hákování.
     
    09:46
    Naprosto zbytečného faulu v útočném pásmu se dopustil Nedopil, který stáhl rukama svého soupeře k ledu a je vyloučen za nedovolené bránění. Vsetín si tak vyzkouší přesilovku.
     
    08:32
    Kuchařík našel přesným pasem zpoza brány Mikulu, jeho zakončení ale reflexivním zákrokem betonem zastavil Molnár.
     
    03:40
    Uničov právě vstřelil branku!
    Hosté ale bleskově srovnávají. Hrabica našel před brankou špatně hlídaného PETRA NEDOPILA a ten prostřelil brankáře Stojara. Asistence: Jiří Hrabica, Michal Janík.
     
    02:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín jde do vedení a nutno dodat, že tuto trefu si gólman Molnár za rámeček nedá. JAKUB VANĚK nastřelil puk ze středního pásma a ten k překvapení všech minul brankářovu vyrážečku a zapadl k tyčce hostující branky. Asistence: Lukáš Kuchařík, Martin Řezníček.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 3. Vaněk (Kuchařík, Řezníček), 16. Tydlačka (Bouda), 18. Mikula (Hryciow), 20. Španko (Tydlačka, Stanislav), 30. Mikula (Grygar), 35. Stanislav (Španko), 37. Bouda (Vaněk), 44. Stanislav (Konopka, tydlačka) – 4. Nedopil (Hrabica, Janík), 53. Hodulák (Spěvák), 57. Wincl (Vrána, Zelený), 57. Hubáček D.


    VHK ROBE Vsetín: Stojar (Bůbela) – Řezníček, Španko, Surý, Hryciow, Bumbál, Konopka, Červínek, Mikula, Kuchařík, Grygar, Bouda, Stanislav, Vaněk, Tydlačka
    HC Uničov: Molnár – Hrabica, Zelený, Hromádka D., Gatěk, Minařík, Spěvák, Nedopil, Janík, Hromádka P., Wincl, Hodulák, Evják, Vrána, Groer, Hubáček, Stryk
    bahis siteleri