Kometa Brno – Třinec 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Úterý 02.12.2014, 18:00 • Hala Rondo • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pro Třinec je zle nedobře. ERIC LACOMBE si počíhal v mezikruží, dostal nahrávku od Furcha a dělovkou z první pod víko navyšuje pár minut před koncem třetí třetiny na rozdíl dvou branek. Asistence: Michal Furch, Daniel Hroudný.
     
    41:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    A z protiútoku se trefili domácí. Méně hráčů na hřišti využila dvojice domácích útočníků Čejka s JANEM HASONĚM. Druhý jmenovaný dostával finální nahrávku a nic mu nebránilo v zakončení. Kometa je tak znovu ve vedení. Asistence: Jakub Čejka, Petr Kratochvíl.
     
    37:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí forvard JAKUB ČEJKA už nemohl nadále snášet prohrávání svého týmu. Vzal to tedy na sebe, prokličkoval až před Loubala, kterého se štěstím po ledě překonal. Začínáme tedy od nuly. Bez asistence.
     
    25:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rána pro domácí. Střelec první branky hostů Poruba se prodral za bránu Slavíčka a poslal prudkou nahrávku do mezikruží na sjíždějícího DAVIDA KOFRONĚ. Ten vyslal svůj nechytatelný projektil nad rameno brněnského gólmana a Třinec otáčí stav zápasu: Asistence: Jan Poruba.
     
    22:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po trefené tyčce se puku zmocnil Adámek, který kotouč vrátil na JANA PORUBU. Ten na nic nečekal a z první trefil odkrytou část brány. Třinec tak využívá přesilovku a srovnává stav zápasu. Asistence: Marian Adámek, David Kofroň.
     
    03:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Brno se ujímá vedení. Brňané se dostali do útočného pásma, Havránek nahrál na modrou čáru LUKÁŠI ZUKALOVI, který napřáhl a jeho střela proletěla až za záda nic nevidícího Loubala. Asistence: Tomáš Havránek.

    Dominik Turan

    Branky a nahrávky: 4. Zukal (Havránek), 38. Čejka, 42. Hasoň (Čejka, Kratochvíl), 57. Lacombe (Furch, Hroudný) – 23. Poruba (Adámek, Kofroň), 26. Kofroň (Poruba)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Petrla, Trnka, Furch, Sedláček, Král, Zukal, Kratochvíl (C) – Mlynář, Havlát, Heinrich, Hasoň, Čejka, Lacombe, Hroudný, Ferda, Havránek.
    HC Oceláři Třinec: Loubal (Hlaváč) – Hrachovský, Valíček, Haman, Adámek (C), Imrich, Bartko, Janiczek – Stuchlík, Kaukič, Šváňa, Mach, Floch, Kofroň, Poruba, Murín, Bárci, Sztwiertnia, Roman.

    Rozhodčí: Král – Černý, Skopal
    bahis siteleri