NY Rangers – Tampa 3:6 (kon.) | Columbus – Florida 2:1 (kon.) | Colorado – Montreal 3:4 (kon.)
Edmonton – Arizona 2:5 (kon.) | Anaheim – Boston 3:2 (kon.)
konec
New York Rangers
3:6 (1:2, 2:1, 0:3)
Tampa Bay Lightning
Úterý 02.12.2014, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ondřej PALÁT - 3:6
     
    59:33
    Tampa právě vstřelila branku!
    Definitivní razítko na hostující vítězství dává ONDŘEJ PALÁT, který ve středním pásmu získal puk a od červené čáry trefil opuštěnou klec soupeře. Bez asistence.
    Tyler JOHNSON - 3:5
     
    47:09
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí obrana teď úplně selhala! Klein se nechal za vlastní brankou obrat o kotouč Kučerovem, který následně nahrál před brankoviště úplně volnému TYLEROVI JOHNSONOVI a ten z bezprostřední blízkosti poslal puk za domácího brankáře. Hosté vedou poprvé v zápase o dva góly. Asistence: Nikita Kučerov a Radko Gudas.
    Brett CONNOLLY - 3:4
     
    45:33
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté početní výhodu využívají a jdou do vedení 3:4! Stamkos nahrál na pravý kruh BRETTOVI CONNOLLYMU, který vyslal střelu, jež prošla kolem klekajícího obránce McDonagha a zapadla ke vzdálenější tyči Lundqvistovy svatyně. Asistence: Steven Stamkos a Victor Hedman.
    Matthew CARLE - 3:3
     
    34:26
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nápor hostí však pokračoval i po skončení přesilové hry! Tyler Johnson objel branku a nahrál na levý kruh MATTHEWOVI CARLOVI, který se trefil přesně do bližšího horního růžku nad rameno klečícího Lundqvista. Asistence: Tyler Johnson a Valtteri Filppula.
    Martin St. Louis - 3:2
     
    29:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers si v přesilovce vytvořili obrovský tlak! Bishop nejprve ustál velký závar po střele McDonagha, ale další ránu domácího kapitána vyrazil pouze k MARTINOVI ST. LOUISOVI, který z pravé strany dorazil puk do odkryté klece. Rangers tak otáčí vývoj zápasu a vedou 3:2. Asistence: Ryan McDonagh a Derek Stepan.
    Jesper FAST - 2:2
     
    22:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tenhle gól jde na 90% za Derickem Brassardem! Domácí útočník na pravém kruhu naznačil střelu golfákem, ale místo ní s kotoučem pokračoval dál, čímž si položil obránce i brankáře Bishopa a poté nahrál před úplně prázdnou klec JESPEROVI FASTOVI, který snad ani nemohl nedat – 2:2. Asistence: Derick Brassard a Rick Nash.
    Brett CONNOLLY - 1:2
     
    16:02
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hedman dokázal od vlastní branky přesně nahrát BRETTOVI CONNOLLYMU až na útočnou modrou. Ten si poté sjel na střed hřiště a svou střelu schoval tak šikovně za těla bránících hráčů, že Lundqvist puk uviděl zřejmě až v síti. Lightning vedou 1:2. Asistence: Victor Hedman a Ben Bishop.
    Kevin HAYES - 1:1
     
    12:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Dvojice Stempniak – Hagelin za brankou vybojovala puk, druhý jmenovaný poté našel na zadní tyč najíždějícího KEVIN HAYESE a ten zblízka namířil kotouč za přesouvajícího se Bishopa. Asistence: Carl Hagelin a Lee Stempniak.
    Tyler JOHNSON - 0:1
     
    06:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Hedmanovo nahození si Ondřej Palát tečoval do vlastní brusle, od které se kotouč odrazil před odkrytou branku a TYLER JOHNSON už neměl problém překonat bezmocného Lundqvista. Asistence: Ondřej Palát a Victor Hedman.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 13. Hayes (Hagelin, Stempniak), 23. Fast (Brassard, Nash), 30. St. Louis (McDonagh, Stepan) – 7. Johnson (Palát, Hedman), 17. Connolly (Hedman, Bishop), 35. Carle (Johnson, Filppula), 46. Connolly (Stamkos, Hedman), 48. Johnson (Kučerov, Gudas), 60. Palát


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi (A), Staal, J. Moore, McDonagh (C), Klein, Hunwick – Kreider, Stepan (A), St. Louis – Nash, Brassard , Zuccarello – Stempniak, Hayes, Hagelin – Fast, D. Moore, Miller. Trenér: Alain Vigneault
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Nabokov) – Stralman (A), Hedman, Šustr, Garrison, Gudas, Carle – Callahan (A), Stamkos (C), Killorn – Kučerov, Johnson, Palát – Connolly, Filppula, Drouin – Paquette, Boyle, Morrow. Trenér: Jon Cooper.

    Rozhodčí: Kowal, Watson – Kovachik, Wheler

    Diváci: 18006
    bahis siteleri