Rauma – Luleå 2:5 (kon.) | SaiPa – Kärpät 0:2 (kon.) | IFK Helsinky – Frölunda 2:1 (kon.)
Linköping – Skellefteå 1:2 (kon.)
konec
Lukko Rauma
2:5 (1:3, 1:1, 0:1)
Luleå Hockey
Úterý 02.12.2014, 17:30 • Kivikylän Areena, Rauma (kapacita 5400 míst) • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:09
    Přesilová hra pro domácí, za hákování je vyloučen Cam Abbott.
     
    42:28
    Jerry Ahtola se dostal v mezikruží do velké šance, nastřelil ale pouze Larssona do masky!
    Chris ABBOTT - 2:5
     
    41:57
    Luleå právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec svou přesilovku využívají! Po Fageruddově střele od modré čáry se k dorážce dostal CHRIS ABBOTT, který nehlídán v klidu posílá svůj celek opět do tříbrankového vedení! Asistence: Marcus Fagerudd a Niklas Fogström.
     
    40:40
    Hosté se od prvních vteřin třetí třetiny usadili v útočném pásmu, až z toho vyplynul faul Harriho Tikkanena, který se provinil držením protihráče.
    Filip RISKA - 2:4
     
    37:59
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Domácí se ale v oslabení prosazují, aktivní Olli Sipilainen se po levé straně probil až před branku, odkud naservíroval parádní přihrávku na FILIPA RISKU, od něhož se puk odrazil až za Larssonova záda! Asistence: Olli Sipilainen a Ilkka Mikkola
     
    37:42
    Síly na ledě se navíc vyrovnají, za hákování je vyloučen Teemu Nurmi.
     
    35:57
    Nyní se už vylučovat bude, za sekání míří na trestnou lavici Per Ledin.
    Emil SYLVEGARD - 1:4
     
    34:35
    Luleå právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché! EMIL SYLVEGARD táhnul celou akci už od středního pásma, dlouho hledal své spoluhráče před brankou, nakonec se ale lehce uvolnil přes Tikkanena a z předbrankového prostoru zamířil přesně mezi tělo a ruku Setanena! Bez asistence.
     
    29:13
    Luleå si zahraje první přesilovou hru v dnešním zápase, za sekání je vyloučen domácí obránce Henrik Forsberg.
     
    23:45
    První přesilovou hru v dnešním zápase si zahraje domácí Lukko, za hákování je vyloučen hostující útočník Lucas Wallmark.
    Karl FABRICIUS - 1:3
     
    16:25
    Luleå právě vstřelila branku!
    Domácí jsou absolutně mimo hru! Pouhých 17 vteřin po brance Fogströma se hosté prosazují znovu. KARL FABRICIUS doslova vzal puk z hokejky Fogströma a tváří v tvář Setanenovi uspěl přesnou střelou! Asistence: Niklas Fogström a Kristian Näkyvä.
    Niklas FOGSTRÖM - 1:2
     
    16:08
    Luleå právě vstřelila branku!
    Hosté ze své aktivity těží druhou branku a dostávají se tak do vedení! Petrell předložil puk na modrou čáru pr Näkyväho, jehož ránu od modré čáry před brankou skvěle tečoval NIKLAS FOGSTRÖM. Setanen byl bez šance! Asistence: Kristian Näkyvä a Lennart Petrell.
     
    13:45
    Hostující obránce Per Savilahti-Nagander se nyní dostal až před branku, kde si našel odražený kotouč, který ale poté neposlal do poloodkryté branky, ale pouze do ochranné sítě!
    Kristian NÄKYVÄ - 1:1
     
    09:49
    Luleå právě vstřelila branku!
    Hostům se ale velmi rychle podařilo vyrovnat! Švédský tým se usadil v útočném pásmu, rychlou kombinaci po přiklepnutí od Lennarta Petrella pak zakončil KRISTIAN NÄKYVÄ tvrdou střelou od modré čáry, kterou Setanen nemohl vidět, neboť před jeho brankou stálo hned několik hráčů! Asistence: Lennart Petrell a Per Savilahti-Nagander.
    Janne NISKALA - 1:0
     
    08:50
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Domácím se nyní skvěle povedl přechod do útočného pásma! Jesper Piitulainen zatáhl kotouč do útočné třetiny, od levého mantinelu pak vybídl v mezikruží JANNEHO NISKALU, který zcela nehlídán svou střelou trefil přesně prostor, kam Larsson nemohl dosáhnout! Asistence: Jesper Piitulainen a Jonne Virtanen.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 9. Niskala (Piitulainen, Jo. Virtanen), 38. Riska (Sipilainen, Mikkola) – 10. Näkyvä (Petrell, Savilahti-Nagander), 17. Fogström (Näkyvä, Petrell), 17. Fabricius (Fogström, Näkyvä), 35. Sylvegard, 42. Ch. Abbott (Fagerudd, Fogström)


    Lukko Rauma: Setanen (Zapolski) – Tommila, Mikkola, Tikkanen, Niskala, Je. Virtanen, Forsberg – Vahalahti, Ahtola, Gagnon – H. Koivisto, Vauhkonen, T. Koivisto – Piitulainen, Nurmi, Jo. Virtanen – Koski, Sipilainen, Riska – Nieminen, Suuronen. Trenér: Risto Dufva.
    Luleå Hockey: Larsson (Rifalk) – Näkyvä, Savilahti-Nagander, Jaroš, Sandstrom, Fagerudd, Kukan, Hogbom – Ch. Abbott, Ca. Abbott, Sylvegard – Zaar, Cehlárik, Wallmark – Ledin, Petrell, Granstrom – Fabricius, Fogström, Nord – Forsberg. Trenér: Joakim Fagervall.

    Rozhodčí: Hradil, Šindler (oba ČR) – Hägerström, Kiilunen (oba Finsko)
    Úterý 09.12.2014
    Luleå - Rauma 2:1

    Branky a nahrávky: 35. Fagerudd (Fogstrom, C.Abbott), 35. Ch.Abbott (C.Abbott, Sylvegard) – 60. Jo.Virtanen (Kousa)

    bahis siteleri