Minnesota – Montreal 2:1 (kon.) | Chicago – St. Louis 4:1 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 3:2 (po pr.)
Anaheim – Philadelphia 5:4 (2:1 po s.n.)
konec
Minnesota Wild
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 04.12.2014, 01:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alex GALCHENYUK - 2:1
     
    59:02
    Montreal právě vstřelil branku!
    ALEX GALCHENYUK využil lehčího zmatku před bránou a poslal puk po přihrávce od Desharnaise k odkryté pravé tyči. Kuemper tak přichází o čistý štít pouhých 58 sekund před koncem zápasu. Asistence: David Desharnais, P.K. Subban.
     
    58:01
    Montreal zkouší powerplay bez brankáře v bráně.
     
    55:14
    K Haulovi se odrazil šťastně puk, ale osamocen nedokázal vyzrát na Price, který mu včas do zakončení vložil hůl.
     
    53:00
    Zucker mohl přidat svůj dnešní druhý gól, když se sám řítil na Price. Brankář hostů ale vystihl kličku do bekhendu a puk včas vyrazil mimo tři tyče.
     
    50:09
    Scandella zlomil ve stoprocentní šanci svoji hůl.
     
    46:10
    Hostující hráč Eric Tangradi (MTL) obdržel vyšší, pětimunutový trest za naražení na hrazení. Zároveň obdržel osobní trest na 10 minut.
     
    39:50
    Weise se dostal k zakončení jako slepý k houslím. Kuemper musel ze svého repertoáru vytáhnout jeden z těch lepších zákroků.
     
    36:21
    Puk se odrazil prapodivně od mantinelu před bránu hostů. Toho se snažil využít Haula, ale na jeho střelu z pravého kruhu si Price výtečně vybruslil.
     
    34:30
    jeden z hostujících obránců podklouzl a toho mohl využít Pominville, jenže tomu při střele sjel puk z hole a ten se následně ocitl v rohu kluziště.
     
    34:00
    Minnesota si zahraje 5 na 3. Na trestnou lavici usedl Andrej Markov (MTL), který je vyloučen na 2 minuty za zdržování hry – vyhození puku mimo hřiště.
     
    32:57
    Bryan Allen (MTL) oslabuje svůj tým na dvě minuty za držení hole.
    Jason POMINVILLE - 2:0
     
    32:10
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Puk se od mantinelu dostal na modrou čáru na hůl Folina, který neváhal a poslal puk na bránu. Před bránou tečoval střelu nad úrovní horní tyče ještě JASON POMINVILLE, který se kryl před pukem letícího na jeho obličej. Rozhodčí si vzali na pomoc videorozhodčího a následně vznikla několikaminutová debata i mezi rozhodčími na ledě, ale branka je nakonec uznána. Asistence: Christian Folin, Zach Parise.
     
    29:54
    Andrej Jemelin (MTL) je vyloučen na 2 minuty za hrubost.
     
    28:42
    Niederreiter se objevil mezi kruhy s pukem na holi a tak neváhal a vystřelil na bránu hostů. Price byl pozorný a puk vyráží do rohu kluziště.
     
    24:35
    Parise dostal přihrávku přesně na hůl od Price, který byl v tu chvíli vyjetý až před kruhy. Naštěstí měl ve svém pásmu obránce, který dokázal domácího střelce obrat o puk včas.
     
    20:56
    Parise se společně se svými spoluhráči snažil vyťukat obranu hostů, což se jim povedlo, ale v poslední možný moment jeden z obránců Montrealu odebral puk útočníkovi domácích z hole.
     
    19:09
    Scandella měl u levé tyče dostatek času zasunout puk, to se mu nakonec kvůli všasnému přitisknutí Priceových betonů k tyči nepovedlo.
     
    11:33
    Parise měl před sebou volné místo, které využil k zakončení. Price byl včas s lapačkou na správném místě, aby vyrazil Pariseovu střelu z mezikruží.
     
    06:49
    Jiří Sekáč (MTL) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění. Síly na ledě se tak vyrovnaly.
     
    06:23
    Prvním vyloučeným hráčem dnešního utkání se stává Kyle Brodziak (MIN), který si odsedí dvouminutový trest za držení.
     
    00:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Koivu vyhrál vhazování v útočné třetině a přímo z vhazování si to na kraj levého kruhu namířil JASON ZUCKER, který nahodil puk na branku. K překvapení všech se puk dostal až za záda Price. Asistence: Mikko Koivu.
    Jason ZUCKER - 1:0

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 1. Zucker (Koivu), 33. Pominville (Folin, Parise) – 60. Galchenyuk (Desharnais, Subban)


    Minnesota Wild: Kuemper (Backström) – Scandella, Spurgeon, Brodin, Folin, Ballard, Prosser – Parise (A), Granlund, Pominville (A) – Vanek, Koivu (C), Zucker – Niederreiter, Haula, Coyle – Carter, Brodziak, Fontaine
    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Markov (A), Subban, Gončar, Jemelin, Gilbert, Weaver – Pacioretty (A), Desharnais, Parenteau – Galchenyuk, Plekanec (A), Gallagher – Prust, Eller, Sekáč – Tangradi, Malhotra, Weise

    Rozhodčí: McCauley, Lemelin – Heyer, Henderson
    bahis siteleri