Minnesota – Montreal 2:1 (kon.) | Chicago – St. Louis 4:1 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 3:2 (po pr.)
Anaheim – Philadelphia 5:4 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Anaheim Ducks
5:4 (0:0, 3:3, 1:1 - 0:0)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 04.12.2014, 04:40 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Corey PERRY - 5:4sn
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Anaheim Ducks.
    Autorem vítězné branky je COREY PERRY.
    Wayne SIMMONDS - 4:4
     
    59:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To je něco! Dvě vteřiny před koncem se z dorážky před brankou prosazuje WAYNE SIMMONDS, když Andersen pouze vyrazil střelu Laughtona od modré, bude se prodlužovat! Asistence: Scott Laughton a Andrew MacDonald.
    Patrick MAROON - 4:3
     
    54:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    PATRICK MAROON se znovu dostal v prostoru před brankou do zakončení, tentokrát již dokázal prostřelit Masona, skvělý výkon tohoto útočníka, který téměř celou přesilovou hru sváděl urputné souboje na brankovišti a vyplatilo se! Asistence: Corey Perry a Ryan Getzlaf.
    Sami VATANEN - 3:3
     
    39:07
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Důrazem se nyní prosadil SAMI VATANEN, který se nejprve prodral skrz dva bránící hráče soupeře, jeho střelu ještě Mason vyrazil, ale obránce Anaheimu se následně dostal znovu do zakončení a tentokrát pohotově zasunul puk kolem tyčky do branky. Asistence: Patrick Maroon.
    Ryan GETZLAF - 2:3
     
    31:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kapitán Anaheimu RYAN GETZLAF vzal nyní všechno na sebe, z levé strany si sjel blíže k brance a přesně umístěnou střelou nad pravé rameno Masona vymetl růžek branky Flyers, nádherná trefa, krásný gól! Asistence: Hampus Lindholm a Corey Perry.
    R.J. UMBERGER - 1:3
     
    30:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ale nakonec se domácí neubránili, R.J. UMBERGER, nikým nehlídaný na brankovišti, se po střele Schultze od modré, která propadla Andersenovi za záda, dostal k dorážce a bekhendem dává další gól hostů. Asistence: Nick Schultz a Sean Couturier.
    Wayne SIMMONDS - 1:2
     
    28:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    WAYNE SIMMONDS se vrátil z trestné lavice na led, dostal puk na pravou stranu, najel si před Masona, kterého dokázal překonat, i přes snahu bránícího hráče soupeře a hosté tak opět vedou. Asistence: Brayden Schenn a Mark Streit.
    Cam FOWLER - 1:1
     
    28:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Silfverberg zavezl puk do útočného pásma, kde ho přenechal CAMU FOWLEROVI, jenž povedenou střelou z levé strany prostřelil Masona a vyrovnal na 1:1. Asistence: Jacob Silfverberg a Frederik Andersen.
    Michael RAFFL - 0:1
     
    25:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Giroux zavezl puk do útočného pásma a počkal si na ten nejvhodnější moment k přihrávce, poté přihrál na levou stranu, kde si najel MICHAEL RAFFL, jenž zakončil do odkryté branky poté, co se Andersen nestihl přemístit. Asistence: Claude Giroux a Jakub Voráček.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 29. Fowler (Silfverberg, Andersen), 32. Getzlaf (Lindholm, Perry), 40. Vatanen (Maroon), 55. Maroon (Perry, Getzlaf), rozh. náj. Perry – 26. Raffl (Giroux, Voráček), 29. Simmonds (B. Schenn, Streit), 31. Umberger (N. Schultz, Couturier), 60. Simmonds (Laughton, MacDonald)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jakub Voráček (PHI)
    1:0   Jakob Silfverberg (ANA)
    2. série:
    1:1   Sean Couturier (PHI)
    2:1   Corey Perry (ANA)
    3. série:
    2:1   Claude Giroux (PHI)


    Anaheim Ducks: Andersen (Bobkov) – Fowler, Manson, Vatanen, Stoner, Clark, Lindholm – Beleskey, Getzlaf, Perry – Palmieri, Kesler, Bourque – Cogliano, Smith-Pelly, Silfverberg – Maroon, Thompson, Jackman
    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Grossmann, Streit, N. Schultz, Coburn, L. Schenn, MacDonald – Raffl, Giroux, Voráček – B. Schenn, Laughton, Simmonds – Rinaldo, Couturier, Read – Umberger, Vande Velde, Bellemare

    Rozhodčí: Skilliter, Meier – Galloway, Miller

    Diváci: 15 691
    bahis siteleri