Třinec – Olomouc 5:1 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:0 (kon.) | Plzeň – Litvínov 6:5 (po pr.)
Kometa Brno – Zlín 2:0 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Berani Zlín
Neděle 07.12.2014, 17:00 • Hala Rondo • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Tak další trest, hosté jdou do také čtyř. Köhler sekl do hokejky jednoho z brněnských hráčů a dostává dvě minuty.
     
    59:50
    Oba kohouti pokračovali v pošťuchování, Jakub Koreis putuje na trestnou lavici za hrubost. Hostující kapitán však nikoliv.
     
    59:24
    Obrovská šance Marušáka, který střílel od modré a Čiliakovi vypadl před bránou puk, ale nakonec se došoural mimo jeho klec.
     
    58:59
    Hromada zůstává na střídačce, hosté to tedy zkusí v šesti hráčích.
     
    54:52
    Dnešní utkání sleduje vyprodané Rondo – tedy 7200 diváků.
     
    54:16
    Tomáš Žižka tedy potrestán za pád pod nohy.
     
    53:54
    Především šance Marušáka byla stoprocentní, ale Čiliak se natáhl betonem a znemožnil snížení. Hanzlík zůstává na ledě, tak to je neuvěřitelné.
     
    53:31
    Obrovská šance Marušáka, který z mezikruží nepropálil čarujícího Čiliaka. Hanzlík zůstal celé oslabení na ledě a předvedl spolu se svými spoluhráči neskutečné věci.
     
    52:14
    Zlínský kouč si vyžádal oddechový čas, tohle je samozřejmě velká šance pro Zlín, který bude hrát dlouhou přesilovku 5/3.
     
    52:14
    Zlín si zahraje hned dvojnásobnou přesilovku, která bude trvat dvě minuty. Michal Kempný je potrestán za hákování a František Ptáček za držení.
     
    51:26
    Korekce mohla přijít v tuto chvíli. Petr Čajánek dostal mnoho prostoru na modré čáře a rozjel se na Čiliaka, ten ho ale vychytal důležitým zákrokem.
     
    48:16
    Po řadě spekulací jde za katr Okál – podražení.
     
    48:16
    Kometa si zahraje další přesilovku. Na trestnou se ale hostům vůbec nechce.
    Petr TON - 2:0
     
    47:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Trochu jsem to přivolal. Brněnská první lajna dostala k dispozici brejk a PETR TON se většinou v těchto situacích neplete. Byť to měl z těžké pozice, tak zakončil přesně pod Hromadovo víko. Němec možná mohl zakončit sám, ale nabídl brněnskému kanonýrovi již sedmnáctou branku v sezóně. Asistence: Vojtěch Němec.
     
    44:29
    Ovšem je tu přesilovka Zlína, dnes teprve druhá. Vondráček potrestán za hákování.
     
    43:13
    Jen to zahučelo. Tutovka pro změnu na druhé straně. Čermák si šikovně najel mezi kruhy a bekhendová střela skončila dnes podruhé na zlínské tyči. Poté ještě pálil Dujsík s Hanzlíkem, ale to už si Hromada věděl rady.
     
    41:18
    Obrovská šance hostů hned v úvodu třetiny. Jakub Svoboda se natlačil mezi kruhy a jeho střelu likviduje Marek Čiliak, který se roztáhl na brankovišti a zasáhl levým betonem.
     
    36:09
    Zdeněk Okál vyloučen za hru vysokou holí.
     
    36:09
    Do sítě se málem dostal puk po obrovské šanci Brna. Ton si dovolil udělat fotbalovou kličku a dostat se až před Hromadu, ten jeho střelu vyrazil, ale na Vojtěcha Němce, který pálil jednak mimo a jednak byl faulován Okálem.
    Michal KEMPNÝ - 1:0
     
    33:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je zhodnocena v první gól domácího souboru. Němec přihrál na modrou, kde stál připravený MICHAL KEMPNÝ a jeho dělovka proskotačila do Hromadovy sítě. Brankář Zlína si však na kotouč sáhl lapačkou a zdálo se, že úspěšně zasáhne, ale chyběl mu i kousek štěstí a puk přeci jen došel za jeho záda. Asistence: Vojtěch Němec, Petr Ton.
     
    33:01
    Přesilovku si zahraje pro změnu Kometa, na trestnou znovu usedá Jiří Marušák – hákování.
     
    30:41
    Pěkná akce Petra Tona, který ustál těžkou situaci na modré, v tísni předal puk na Hrušku, jehož utěšená střela skončila těsně vedle pravé Hromadovy tyče.
     
    28:11
    První přesilovka Zlína přijde po komerční pauze. Za nedovolené bránění jde na trestnou František Ptáček.
     
    25:16
    Hosté jsou kompletní a výsledek 0:0 udrželi i po střele Tomáše Vondráčka, který byl u Hromady sám, ale za ním nyní zazvonila tyč! Největší šance zápasu nekončí gólem.
     
    23:07
    Zlín jde do tří. Marušák putuje za katr – nedovolené bránění.
     
    21:20
    Třetí přesilovka Brna. Ještě loni bek Komety Tomáš Žižka putuje na trestnou za držení. Nic by na tom nebylo zvláštního, kdyby si nepopletl lavici a šel na tu domácí. Nu, také byl za to diváky oceněn a hlasitě vyvolán.
     
    20:49
    Dobrá Hanzlíkova dělovka z pravého kruhu a Hromada musel vytasit zákrok z kategorie ostřejších. Jeho vyrážečka zapracovala na jedničku.
     
    15:00
    Výborná práce třetí brněnské formace, která si vynutila faul. Koreis poslal puk na Tomáše Vondráčka, jenž byl sám před Hromadovou bránou, ale Matějíček jej potáhl a jde na trestnou.
     
    12:54
    První větší emoce tohoto zápasu. Kováčik zůstal po souboji s Jakubem Svobodou na ledě a stále se hrálo, byť už rozhodčí dávno přerušili hru a Čajánek pokračoval ve hře, jenže vystřelil na Čiliaka, za což inkasuje deset minut osobní trest.
     
    08:59
    Pozor na Zlín, který si nyní vynutil slušný závar před studeným Čiliakem. Nebezpečně střílel Ondráček, leč těsně mimo a poté dotíral z pravé strany Vlach, ale ten už to měl na dlouhou hůl a obrana ho odzbrojila. Každopádně slušná šance hostů.
     
    07:24
    ...Petr Hromada předvedl exkluzivní semafor po ráně Leoše Čermáka. Brněnský kapitán pálil z levého kruhu a zlinský strážce svatyně ukázal, že je v dobré pohodě.
     
    05:54
    Libor Hájek se nebál jit do ostrého souboje a vybojoval pro svůj tým první přesilovku. Pavel Sedláček jej přidržel a už sedí na trestné.
     
    03:37
    První jakás takás šance Komety a v ní Vojtěch Němec, který dostal puk mezi kruhy a zkusil vypálit bekhendem, na Hromadu si ovšem nepřišel.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 34. Kempný (V. Němec, Ton), 48. Ton (V. Němec)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Klimeš) – Ptáček, Kempný, Dujsík, Hanzlík, Kuboš, Kováčik, Hájek – Ton, V. Němec, J. Hruška – Honejsek, Čermák (C), Káňa – T. Vondráček, Koreis, Burian – Mrázek, Ostřížek, H. Zohorna. Trenér: Vladimír Kýhos.
    Berani Zlín: Hromada (Kašík) – Šaur, Marušák, Žižka, Přibyl, Urbanec, Matějíček, Stuchlík – Veselý, Čajánek (C), J. Svoboda – Říčka, Vlach, Ondráček – Köhler, Leška, Okál – Čech, Sedláček, Kubiš. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Hribik, Oskirko (RUS) – Jelínek, Pešek.

    Diváci: 7200
    bahis siteleri