Třinec – Olomouc 5:1 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:0 (kon.) | Plzeň – Litvínov 6:5 (po pr.)
Kometa Brno – Zlín 2:0 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (0:1, 3:0, 2:0)
HC Olomouc
Neděle 07.12.2014, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 diváků) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Daniel RÁKOS - 5:1
     
    56:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Branka nakonec platí! Vošvrda měl velké problémy se střelou Tomáše Linharta od modré. Kotouč hostujícímu brankáři vypadl přímo před DANIELA RÁKOSE, který jej dopravil do sítě! Sudí kontrolovali, zda-li gól nepadl kopnutím, vše je ale v pořádku! Asistence: Tomáš Linhart, Jakub Klepiš. Stav utkání: 5:1.
    Martin ADAMSKÝ - 4:1
     
    41:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Oceláři ji parádně využívají! Na modré čáře si dlouho vyměňovali puk Vladimír Roth s Jakubem Klepišem. První jmenovaný poté namazal do rohu Jiřímu Polanskému, jehož ránu z první ještě Vošvrda dokázal vyrazit! Na dorážku MARTINA ADAMSKÉHO už ale byl krátký! Asistence: Jiří Polanský, Vladimír Roth. Stav utkání: 4:1.
    Martin ADAMSKÝ - 3:1
     
    25:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají druhou přesilovku a jdou do dvoubrankového trháku! Velmi pohlednou kombinaci teď předvedla speciální přesilovková formace domácích! Erik Hrňa našel nehlídaného MARTINA ADAMSKÉHO, který z první zavěsil pod horní tyč! Asistence: Erik Hrňa, Jiří Polanský. Stav utkání: 3:1.
    Erik HRŇA - 2:1
     
    23:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další šanci už ale Oceláři využívají a jdou do vedení! Kombinaci po ose Jakub Klepiš – Martin Adamský zakončoval ERIK HRŇA! Třinecký forward propálil Trvaje pod lapačkou! Asistence: Martin Adamský, Jakub Klepiš. Stav utkání: 2:1.
    Jakub ORSAVA - 1:1
     
    20:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři srovnávají krok ve vlastním oslabení! Olomoučtí se sice probojovali do útočné třetiny, tam jim ale JAKUB ORSAVA sebral puk, projel celé kluziště a střelou nad lapačku nedal Trvajovi žádnou šanci! Bez asistence. Stav utkání: 1:1.
    Jakub MATAI - 0:1
     
    11:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Aktivnější zatím sice byli domácí, jsou to ale hosté, kteří se dostávají do vedení! Daniel Rákos ztratil puk na vlastní modré čáře, Jakub Matai se dostal až do ideální střelecké pozice a přesně zakončil! Hrubec byl bez šance! Bez asistence.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 21. Orsava, 24. Hrňa (Adamský, Klepiš), 26. Adamský (Hrňa, Polanský), 42. Adamský (Polanský, Roth), 57. Rákos (Linhart, Klepiš) – 12. Matai


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, Linhart, Trončinský, Doudera M., Galvas, Matyáš – Orsava, Matuš, Hrňa – Adamský, Polanský (A), Dravecký – Rákos, Růžička, Klepiš – Rufer, Žejdl, Chmielewski. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Olomouc: Trvaj (Vošvrda) – Vyrůbalík (A), Majeský, Skrbek, Houdek, Ondrušek (A), Škůrek, Rašner – Cibák, Marosz, Rác – Buc, Patera (C), Matai – Laš, Herman, Zuzin – Rachůnek T., Kucharczyk, Pekr. Trenér: Petr Fiala.

    Rozhodčí: Mikula, Šír – Gebauer, Hlavatý
    bahis siteleri