Zvolen – Žilina 2:1 (kon.) | Košice – Nitra 1:3 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 2:6 (kon.)
Martin – Skalica 4:3 (kon.) | Trenčín – Poprad 3:1 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
HK Skalica
sk Neděle 07.12.2014, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    MARKOVIČ - 4:3
     
    50:27
    Martin dal gól!
    Až na jednu chybu v oslabení sme videli výborné a aktívne oslabenie zo strany hráčov MHC – odzrkadlil to aj fakt, keď sa v záverečných sekundách oslabenia dostal do úniku Ďatelinka a Svoboda, prvý naservíroval bekhendom puk na JAROSLAVA MARKOVIČA, ktorý nekompromisne golfovým štýlom prekonal Lipovského. Asistencia: Ivan Ďatelinka.
    STLOUKAL - 3:3
     
    45:43
    Skalica dala gól!
    Ďalšia individuálna chyba sa Martinčanom vypomstila – nekompromisné nakorčuľovanie od PETRA STLOUKALA znamenalo vyrovnanie, keď českému útočníkovi v službách Skalice dovolili martinskí obrancovia nielen natlačenie na Dzubinu, ale aj následné dve dorážky. Asistencia: Jindřich Barák.
    HORVÁTH - 3:2
     
    35:25
    Skalica dala gól!
    Skúsený René Školiak režíroval skalickú útočnú akciu spoza bránky, keď z uhla naservíroval prudkú prihrávku na HORVÁTHA PETRA, od ktorého sa puk odrazil pomedzi betóny Michala Dzubinu. Asistnecie: René Školiak, Štumpf.
    POKRIVČÁK - 3:1
     
    28:25
    Martin dal gól!
    Za výdatného potlesku tribún sa dostala tretia formácia do sústavnejšieho tlaku a po strele Ďatelinku húževnato bojujúci TOMÁŠ POKRIVČÁK dorazil po strele martinského obrancu za Lipovského do prázdnej bránky. Asistencia: Ivan Ďatelinka.
    ILLO - 2:1
     
    27:26
    Martin dal gól!
    Z ničoho nič sa dostal do svižného pohybu RADOSLAV ILLO, prešiel z pravej strany v útočnom pásme do medzikružia a nádhernou strelou švihom nedal šancu brankárovi Skalice. Asistencie: Oliver Jokeľ, Marek Kolba.
    ŠTUMPF - 1:1
     
    15:12
    Skalica dala gól!
    Rýchly kontra hostí znamenajúca vyrovnanie – diera v obrane Martina – DANIEL ŠTUMPF využil prihrávku Drtinu a zoči-voči Dzubinovi zvolil kľučku do forhendu a nedal šancu brankárovi MHC. Asistencie: Marek Drtina, René Školiak.
    FUJERÍK - 1:0
     
    13:07
    Martin dal gól!
    Ďalší útočný výpad už vyšiel martinskému DOMINIKOVI FUJERIKOVI, ktorý prešiel skalickou obranou ako nôž maslom a z ľavej strany prekonal Lipovského strelou k ľavej žŕdke. Asistencie: Oliver Jokeľ

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 14. Fujerík (Jokeľ), 28. Illo (Jokeľ, Kolba), 29. Pokrivčák (Ďatelinka), 51. Markovič (Ďatelinka) – 16. Štumpf (Drtina, Školiak), 36. Horváth (Školiak, Štumpf), 46. Stloukal (Barák)


    HK VITAR Martin: Dzubina (Pieš)
    Ďatelinka, Matejka – T. Klíma, Svoboda, Markovič
    Smrek, Brcko – Jokeľ, Fujerík, Illo
    Kolba, Dvořák – Pokrivčák, Dírer, Themár
    Lojek, Rusina – Šugár, Jurášek, L. Klíma

    HK Skalica: Lipovský
    Grundling, Barák – Stloukal, Komínek, Vaškovič
    Horváth, Drtina – Štumpf, Školiak, Jurík
    Krejčiřík, Nechala – B. Mráz, Chylo, Brendl
    Šimiček – Bene, Klímek, Lantoš

    Rozhodčí: T. OROLIN – Korba, Rovenský (R. Jung)
    bahis siteleri