Poprad – Martin 3:0 (kon.) | Nitra – Zvolen 2:4 (kon.) | Žilina – Trenčín 0:1 (kon.)
Banská Bystrica – Košice 2:3 (kon.) | Skalica – Piešťany 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
HK Poprad
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
HK VITAR Martin
sk Úterý 09.12.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej časti hry ešte Kamzíci pohodlne zvýšili svoje vedenie, keďže sa presadil v 46. minúte Paukovček. Popradskí hokejisti teda pomohli Kostúrovi ku zisku ďalšieho čistého konta a zároveň aj dostávajú ďalšie dôležité tri body do tabuľky.

    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera.
    Lúči sa s vami Lukáš R. Ovšonka. (19:10:10)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Poprad v útočnom pásme, Sýkora strieľal, následne sa ho pokúšal napodobniť aj Paločko, no nepodarilo sa mu to.
     
    59:04
    Martinskí hokejisti budú hrať ešte posledných 47 sekúnd v oslabení o dvoch hráčov. Dve minúty za podrazenie dostáva Oliver Jokeľ.
     
    59:01
    Matúš Paločko to teraz sa nahodením puku mierne nedomyslel. Spred útočnej modrej čiary namieril presne na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    58:24
    V týchto chvíľach bol popradský útočník Sýkora nepríjemne zrazený na mantinel v obrannom pásme, ale vyzerá to tak, že bude v poriadku.
     
    58:08
    Tomáš Sýkora si prevzal puk v obrannom pásme, následne sa chcel uvoľniť cez strednú tretinu, ale nepodarilo sa mu to.
     
    57:28
    Martin Lojek bezpečne získal puk po prehratom vhadzovaní Popradu v útočnom pásme a puk bez sekundového váhania odstrelil cez všetky čiary.
     
    57:13
    Presilovku si ešte zahrajú Popradčania. Dominik Fujerík dostáva dve minúty za seknutie.
     
    56:53
    Daniel Brejčák sa vysunul na pravý kruh a odtiaľ sa snažil švihom prekvapiť Michala Dzubinu, no tento martinský gólman bezpečne vyrazil puk svojimi betónmi.
     
    56:06
    Kamzíci už viacmenej zahajujú fázu bránenia, teraz sa napríklad Arne Kroták nikde po zachytení puku v strednom pásme nepúšťal, len odstrelil kus čiernej gumy do útočného pásma.
     
    55:38
    Radoslav Suchý rozohrával akciu Popradu na dva razy, no ani v jednom z prípadov sa jeho spoluhráčom nepodarilo dostať do útočnej tretiny.
     
    54:32
    Andreas Štrauch prenechal v útočnom pásme Marekovi Nagyovi, ktorý následne vykonával kľučku na stredovú os, ale cez pozorného Kolbu sa neprepracoval.
     
    53:34
    Jokeľ získal na útočnej modrej čiary puk, okamžite ho presúval na pravú stranu, kde bol Jaroslav Markovič, no jeho následné zakončenie vyrazil gólman domácich úplne bezpečne.
     
    53:02
    Strelou od modrej čiary vyskúšal Marek Kolba pozornosť popradského gólmana Kostúra, no ten s pokojom a so silným sebavedomím zachytil puk vo svojej výstroji.
     
    51:56
    Daniel Brejčák teraz v týchto chvíľach možno aj fauloval Radoslava Illa, ktorého odzbrojil za pomoci rúk vo vysokej výške, no hlavný rozhodca Lokšík svoju pažu nevystiera.
     
    51:28
    Paukovček sa snažil z útočnej modrej čiary okamžite prehadzovať na Matúša Matisa do medzikružia, ale tento pokus bol kvôli nepresnosti naozaj nevydarený.
     
    50:47
    Marek Nagy šiel dravo po jemne nahodenom puku do útočného pásma, napokon sa však za využitia svojej agresivity nedočkal úspechu, keďže Martinčania pozorne ubránili situáciu.
     
    49:59
    Martinskí hokejisti sú už v plnom počte, Poprad začína svoju novú útočnú akciu bezpečnou rozohrávkou z obranného pásma.
     
    49:16
    Kasík ešte stihol zachytiť puk na modrej čiare, okamžite ho dával na opačný pravý kruh Krotákovi, ktorý bez váhania prihrával pred bránkovisko na Hvilu, lenže tento popradský útočník nestihol využiť túto možnosť na zakončenie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 4. T. Sýkora (Paukovček, Suchý), 16. Paločko (Takáč, Kroták), 46. Paukovček (Kurali)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), D. Brejčák – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Matis, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Macík, Mlynčár, Hvila – Gápa, M. Nagy, Štrauch
    HK VITAR Martin: Dzubina (Pieš) – Ďatelinka ("C"), Matejka – Lojek, Brcko – Kolba ("A"), Dvořák – Rusina, Tupý – Markovič ("A"), Svoboda, Pokrivčák – Illo, Fujerík, Jokeľ – Themár, T. Klíma, L. Klíma – Šugár, Dírer, Jurášek

    Rozhodčí: Lokšík – Bogdaň, Smrek

    Diváci: 782
    bahis siteleri