Chabarovsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Vladivostok – Chanty-Mansijsk 1:2 (kon.) | Novokuzněck – Toljatti 5:3 (kon.)
Novosibirsk – Nižněkamsk 7:2 (kon.) | N.Novgorod – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Soči – Dynamo Moskva 1:6 (kon.)
Minsk – Omsk 6:2 (kon.) | Čerepovec – Viťaz 2:4 (kon.) | Atlant – Barys 3:4 (kon.)
HC Slovan – Ufa 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HC Dinamo Minsk
6:2 (2:1, 3:1, 1:0)
Avangard Omsk
Pátek 12.12.2014, 17:00 • Minsk Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Matt ELISON - 6:2
     
    55:07
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Riskantní tah se hostům nevyplatil. Minská obrana zachytila rozehrávku a MATT ELISON přes celé hřiště trefuje prázdnou branku. Asistence: Lukáš Krajíček.
    Lukáš KRAJÍČEK - 5:2
     
    39:23
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využita a v ochozech propuká velké nadšení. Do branky hostů totiž propadl již pátý puk! O navýšení vedení se postarala střela LUKÁŠE KRAJÍČKA. Český obránce trefil přesně horní roh branky Avangardu. Asistence: Alexej Kaljužnyj a Paul Szczechura.
    Dmitrij MELEŠKO - 4:2
     
    33:52
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Obrovský tlak domácích vyústil ve čtvrtou branku. Barulin převedl několik skvělých zásahů, na ránu z modré čáry, kterou vyslal Lukáš Krajíček a následně šikovně tečoval DMITRIJ MELEŠKO, však nedosáhl. Omsk navíc fauloval, takže přesilovka Minsku bude pokračovat. Asistence. Lukáš Krajíček a Alexej Kaljužnyj.
    Denis PARŠIN - 3:2
     
    30:59
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté snižují a duel se opět dramatizuje. Kuljaš ihned poté, co přejel přes útočnou modrou, vyslal pas na DENISE PARŠINA. Ten byl v dobré pozici mezi kruhy, z které dokázal skórovat. Asistence: Denis Kuljaš.
    Jonathan CHEECHOO - 3:1
     
    22:23
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují své vedení v oslabení! Krajíček zachytil rozehrávku soupeře a přistrčil kotouč na JONATHANA CHEECHOOA. Kanadský forvard nabral rychlost, přebruslil celé kluziště a před Barulinem zvolil střelu nad lapačku. Asistence: Lukáš Krajíček.
    Alexander KULAKOV - 2:1
     
    15:57
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí skóre a ujímají se vedení. Barulinovi do sítě propadl puk z hole ALEXANDERA KULAKOVA, jenž zakončoval rychlý protiútok svého týmu. Asistence: Artur Gavrus a Alexander Matěruchin.
    Ryan VESCE - 1:1
     
    03:01
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hodně rychlá odpověď v podání hokejistů běloruského celku. Elison vyslal do útoku rozjetého RYANA VESCE, který na Barulina vyslal střelu švihem. Puk ruskému gólmanovi propadl do sítě. Asistence: Matt Elison a Ilja Šinkevič.
    Arťom VOLKOV - 0:1
     
    02:03
    Avangard právě vstřelil branku!
    Na první přesný zásah nemuseli fanoušci moc dlouho čekat. Wandell zavezl puk za branku a mezi kruhy našel ARŤOMA VOLKOVA. Ten střelou z první posílá Omsk do vedení. Asistence: Tom Wandell.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 4. Vesce (Elison, Šinkevič), 16. Kulakov (Gavrus, Matěruchin), 23. Cheechoo (Krajíček), 34. Meleško (Kaljužnyj, Krajíček), 40. Krajíček (Kaljužnyj, Szczechura), 56. Elison (Krajíček) – 3. Volkov (Wandell), 31. Paršin (Kuljaš)


    HC Dinamo Minsk: Taylor (Karnauchov) – Goroško, Krajíček, Nogačjov, Bailen, Šinkevič, Lisovec, Kaznaděj – Kaljužnyj, Cheechoo, Szczechura – Linglet, Ellison, Vesce – Meleško, Kulakov, Gavrus – Drozd, Stěpanov, Matěruchin.
    Avangard Omsk: Barulin (Šilin) – Blaťák, Gustafsson, Ljamin, Kuljaš, Kulik, Pivtsakin, Gončarov – Sobotka, Paršin, Kalinin – Berdnikov, Kurjanov, Širokov – Popov, Pěrežogin, Kolarik – Volkov, Mozer, Wandell – Semjonov.

    Rozhodčí: Anisimov, Jeřábek – Maitak, Pronskich

    Diváci: 14 158
    bahis siteleri