Boston – Chicago 2:3 (kon.) | Buffalo – Calgary 4:3 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 4:1 (kon.)
Washington – Columbus 2:3 (po pr.) | Ottawa – Los Angeles 3:5 (kon.) | Tampa – Carolina 2:1 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 6:3 (kon.) | Arizona – Nashville 1:5 (kon.) | Colorado – Winnipeg 4:3 (2:0 po s.n.)
San Jose – Minnesota 2:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
3:5 (0:0, 1:2, 2:3)
Los Angeles Kings
Pátek 12.12.2014, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tanner PEARSON - 3:5
     
    59:03
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! TANNER PEARSON trefuje zpoza modré čáry přesně odkrytou domácí svatyni!. Asistence: Mike Richards a Jonathan Quick.
    Jared COWEN - 3:4
     
    58:39
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se ještě domácím daří snížit, když vybojovali puk dobrým napadáním v útočném pásmu, JARED COWEN si sjel před kruhy a puk po jeho střele zapadl až za Quickova záda!. Asistence: Kyle Turris.
     
    49:33
    Jared Cowen (OTT) vyloučen za sekání, přesilová hra pro Los Angeles.
    Trevor LEWIS - 2:4
     
    44:02
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je to opět o dva! Toffoli se dostal k nahozenému puku jako první a z pravé strany si to namířil až k brance, kde naservíroval jako na stříbrném podnose puk TREVORU LEWISOVI, který nemohl nedat!. Asistence: Tyler Toffoli a Jake Muzzin.
    Anze KOPITAR - 2:3
     
    42:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté si ale rychle berou ztracené vedení zpět, když na konci přesilovkové kombinace byl ANZE KOPITAR, jenž si najel před branku na pas Doughtyho a backhandem si obhodil Andersona! Asistence: Drew Doughty a Jake Muzzin.
    Mark STONE - 2:2
     
    41:44
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají při vlastním oslabení, MARK STONE dobře napadal rozehrávku, čímž se puk dostal na modrou, odkud pálil Legwand, jehož pokus Quick vyrazil pouze před sebe a Stone už si s dorážkou věděl rady! Asistence: David Legwand.
     
    41:24
    Přesilová hra pro hosty, vyloučen je Eric Condra (OTT), dvě minuty za podražení.
    Bobby RYAN - 1:2
     
    34:08
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda v podání BOBBYHO RYANA a určitě adept na gól dnešního večera! Gryba vyslal přesný pas z obranného do středního pásma, kde se ho nalevo ujal právě Ryan, projel s ním do útočné třetiny, obhodil si bránícího Pearsona a tváří v tvář Quickovi ještě vytáhl perfektní backhandový blafák! Asistence: Eric Gryba, Jared Cowen.
     
    31:46
    Šance na snížení přichází pro domácí v přesilové hře, Matt Greene (LAK), dvě minuty za podražení.
    Justin WILLIAMS - 0:2
     
    29:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Muzzin vyslal dlouhý křižný pas z obranného pásma až na útočnou modrou, kde se puku ujal JUSTIN WILLIAMS a ač tísněn Karlssonem, dokázal ještě vystřelit a puk se i díky teči z hole obránce Ceciho dostal až za záda Andersona! Asistence: Jake Muzzin a Drew Doughty.
     
    23:01
    Tak nakonec to není pravda, Dwight King (OTT) dostává ještě menší trest za nedovolené bránění, přesilovka pro Kings.
     
    23:01
    Dwight King (LAK) a Jared Cowen (OTT) se do sebe pustili a výsledkem je větší trest za bitku pro oba dva, na počtu hráčů na ledě se ale nic nemění.
    Matt GREENE - 0:1
     
    21:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hostům se povedlo vhazování v útočné třetině na výbornou, Carter posunul puk za sebe na modrou, kde napřáhl MATT GREENE a kotouč se zastavil až v síti! Asistence: Jeff Carter.
     
    09:39
    Erik Karlsson (OTT) putuje na trestnou lavici za sekání. Dokáží se Králové prosadit v této přesilové hře nebo si alespoň připíší první střelecký pokus?
     
    01:17
    Nepříjemný start pro hosty, kteří budou hrát již ve druhé minutě v oslabení, Alex Martinez (LAK) dostává dvě minuty za podražení.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 35. Ryan (Gryba, Cowen), 42. Stone (Legwand), 59. Cowen (Turris) – 22. Greene (Carter), 30. Williams (Muzzin, Doughty), 43. Kopitar (Doughty, Muzzin), 45. Lewis (Toffoli, Muzzin), 60. Pearson (Richards, Quick)


    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Karlsson (C), Phillipas, Ceci, Cowen, Gryba, Borowiecki – Condra, Turris, Greening – Ryan, Zibanejad, Hoffman – Chiasson, Lazar, Stone – Neil, Smith, Legwand.
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Doughty, Muzzin, Martinez, Regehr, Greene, McNabb – Williams (C), Kopitar, Gáborík – Toffoli, Carter, Pearson, Lewis, Stoll, Brown – King, Richards, Clifford

    Rozhodčí: Pollock, Kozari – Nansen, Racicot

    Diváci: 17284
    bahis siteleri