Pittsburgh – Calgary 3:1 (kon.) | Montreal – Los Angeles 6:2 (kon.) | Detroit – Florida 2:3 (0:2 po s.n.)
Edmonton – Anaheim 2:4 (kon.) | Boston – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Carolina 5:1 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
6:2 (1:0, 2:0, 3:2)
Los Angeles Kings
Sobota 13.12.2014, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    SEKÁČ - 6:2
     
    55:26
    Montreal právě vstřelil branku!
    JIŘÍ SEKÁČ střílí nádherný gól a Canadiens vedou už 6:2!! Jiří Sekáč dokonale využil propadnutí Jaka Muzzina, který nedokázal mezi kruhy zastavit nahození, když si vybruslil před bránu a předvedl blafák do backhandu. Poté ale ještě Jiří Sekáč nezakončoval, otočil se s pukem a z úhlu ho uklidil nad padajícím Martinem Jonesem z velkého úhlu pod břevno. ASISTENCE: Bez asistence.
    ANDRIGHETTO - 5:2
     
    53:59
    Montreal právě vstřelil branku!
    Mladíček SVEN ADRIGHETTO boduje ve třetím zápase v řadě a upravuje skóre na 5:2!! Alexej Jemelin zastavil na modré čáře vyhození LA Kings a přihrál Michaelu Bournivalovi, který na levém křídle dobře vybruslil do rohu kluziště a poté na opačné straně hřiště našel krásnou přihrávkou najíždějícího Svena Adrighetta, který střelou z první po ledě propálil Martina Jonese. ASISTENCE: Michael Bournival, Alexej Jemelin.
    DOUGHTY - 4:2
     
    50:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DREW DOUGHTY snižuje opět na rozdíl dvou gólů a Kings rychle reagují!! LA Kings vyhrálo v útočné třetině vhazování, po kterém v pravém kruhu na vhazování napřáhl ke střele Drew Doughty a přesně zamířil k bližší pravé tyči nad lapačkou Careyho Price, která máchla naprázdno. ASISTENCE: Tyler Toffoli, Mike Richards.
    DESHARNAIS - 4:1
     
    49:47
    Montreal právě vstřelil branku!
    DAVID DESHARNAIS zvyšuje po bleskovém protiútoku na 4:1!! Pierre-Alexander Parenteau nabral na levém křídle velkou rychlost a poté přihrávkou přes šířku hřiště těsně před brankovištěm našel na opačné straně ze druhé vlny najíždějícího Davida Desharnaise, který si přiklekl a střelou z první uklidil puk přesně k pravé tyči. Martin Jones se nemohl stihnout přesunout. ASISTENCE: Pierre-Alexander Parenteau, Brandon Prust.
    MUZZIN - 3:1
     
    43:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JAKE MUZZIN snižuje parádní střelou na 1:3 z pohledu LA Kings!! Jake Muzzin vypálil od modré čáry a jeho střela s příklepem zamířila přesně do vzdálenějšího levého horního rohu. Krásný gól. ASISTENCE: Drew Doughty.
    SUBBAN - 3:0
     
    23:45
    Montreal právě vstřelil branku!
    P.K. SUBBAN zvyšuje další tvrdou střelou už na 3:0 a střílí svůj druhý gól v dnešním zápase!! P.K. Subban opět mířil střelou příklepem od modré čáry opět přesně mezi betony Martina Jonese a tentokrát jeho střela bez teče místo určení našla. ASISTENCE: Dale Weise, Manny Malhotra.
    MARKOV - 2:0
     
    21:01
    Montreal právě vstřelil branku!
    Au, to byla paráda! ANDREJ MARKOV napřáhl od modré čáry z první ke střele s příklepem a pokud byli nějací pavouci v bráně Martina Jonese, tak Andrej Markov je nyní parádní střelou přesně do pravého horního rohu vymetl. Montreal využívá druhou přesilovou hru a vede 2:0. ASISTENCE: Sergej Gonchar, David Desharnais.
    P.K. SUBBAN - 1:0
     
    08:16
    Montreal právě vstřelil branku!
    JIŘÍ SEKÁČ posílá Montreal do vedení a bleskově využívá přesilovou hru!! P.K. Subban tvrdě vypálil od modré čáry a jeho střela, která letěla zhruba 5 centimetrů nad ledem, zamířila přesně k levé tyči po odrazu od brusle jednoho z obránců LA Kings, gól byl však připsán Jiřímu Sekáčovi. ASISTENCE: P.K. Subban, Tomáš Plekanec.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Sekáč (Subban, Plekanec), 22. Markov (Gonchar, Desharnais), 24. Subban (Weise, Malhotra), 50. Desharnais (Parenteau, Prust), 54. Andrighetto (Bournival, Jemelin), 56. Sekáč – 44. Muzzin (Doughty), 51. Doughty (Toffoli, Richards)


    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Beaulieu, Gilbert, Emelin, Markov (A), Gonchar, Subban (A) – Prust, Malhotra, Weise – Bournival, Desharnais, Parenteau – Sekáč, Plekanec (A), Andrighetto – Pacioretty, Galchenyuk, Gallagher.
    Los Angeles Kings: Jones (Quick) – McNabb, Greene (A), Regehr, Martinez, Muzzin, Doughty – Clifford, Richards, King – Brown (C), Stoll, Lewis – Pearson, Carter, Toffoli – Gáborík, Kopitar (A), Williams.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Kimmerly – Pierre Racicot, Derek Nansen
    bahis siteleri