Loko Jaroslavl – K. Vary 3:5 (kon.)
konec
Loko Jaroslavl
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 13.12.2014, 12:00 • Arena 2000 • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dvougólové vedení je tady! Karlovarští hokejisté se jej ujímají v závěru třetí třetiny a dohnat dvoubrankové manko bude pro domácí jistě obtížné. Autorem gólu je TOMÁŠ RUBEŠ, který se v předbrankovém prostoru trefil po přihrávce Ondřeje Beránka. Asistence: Ondřej Beránek, Jiří Běhal.
     
    48:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici opět odskakují Jaroslavli na rozdíl jednoho gólu. Do listiny střelců se zapsal MATĚJ ZADRAŽIL, který puk propasíroval za záda Sidorova mezi jeho rukou a tělem. Bez asistence.
     
    28:50
    Loko Jaroslavl právě vstřelil branku! Nyní je už ale opět vyrovnáno. O vyrovnávací branku se postaral člen první útočné formace ARTEM KOLONISTOV, který se prosadil přesnou střelou z kruhu a zdramatizoval už tak velmi zajímavý duel dvou nejlepších celků Západní konference. Asistence: Jegor Cvetkov, Alexander Polunin.
     
    24:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nerozhodný stav však dlouho nevydržel, Energetici si totiž vzápětí berou vedení zpět! Autorem gólu je slovenský obránce MARTIN KEČKEŠ. Bez asistence.
     
    22:39
    Loko Jaroslavl právě vstřelil branku! A je opět vyrovnáno! Přihrávku Denise Alexejeva dokázal přesně mířenou střelou zužitkovat ALEXANDER KONOVOV. Asistence: Denis Alexejev, Daniel Jurtajkin.
     
    19:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici v závěru první třetiny využívají také svou druhou přesilovou hru a otáčejí vývoj zápasu ve svůj prospěch! Podruhé v utkání se prosadil ONDŘEJ BERÁNEK, jehož branku musel potvrdit až videorozhodčí. Karlovarský útočnk má tak už v první třetině zaděláno na hattrick. Bez asistence.
     
    17:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A svou první přesilovou hru v dnešním utkání využívají také Karlovy Vary! Po přihrávce Jakuba Vrány se prosadil ONDŘEJ BERÁNEK, který povedenou ránou vyrovnal stav utkání. Asistence: Jakub Vrána, Luděk Škop.
     
    08:21
    Loko Jaroslavl právě vstřelil branku! Domácí dokázali využít přesilovou hru a ujímají se vedení! ROMAN MANUCHOV si najel na střed osy a poté vyslal nechytatelnou ránu, na kterou už Fučík nedokázal zareagovat. Bez asistence.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 9. Manuchov, 23. Konovov (Alexejev, Jurtajkin), 29. Kolonistov (Cvetkov, Polunin) – 18. Beránek (Vrána, Škop), 20. Beránek, 25. Kečkeš, 49. Zadražil, 56. Rubeš (Beránek, Běhal)


    Loko Jaroslavl: Sidorov (Kudašev ) – Jelesin, Cvetkov, Chisamutdinov, Manuchov, Averin, Turčaninov, Gromov – Kolonistov, Ryžkov, Polunin – Kulagin, Iljenko, Dyldin – Alexejev, Jurtajkin, Krikuněnko – Kajumov, Komonov, Děnisenko – Čvančikov
    HC Energie Karlovy Vary: Fučík (Kuchař) – Šafář, Šimek, Michálek, Běhal, Vaněk, Rulík, Kečkeš, Röthlisberger – Gríger, Harkabus, Zadražil – Osmík, Beránek, Škop – Csamangó, Orság, Rubeš – Vrána, Janata
    bahis siteleri