Lotyšsko – Norsko 4:3 (kon.) | Estonsko – Dánsko 2:7 (kon.) | Švýcarsko – Česko 3:4 (kon.)
Švédsko – Finsko 3:2 (kon.)
konec
Lotyšsko
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
Norsko
Neděle 14.12.2014, 09:00 • Scandinavium Arena, Švédsko • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
    Ketil KRONBERG - 4:3
     
    51:04
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norové využili ztráty míčku Lotyšů za bránou Jelsnese. Míček se tak velmi rychle dostal na hůl unikající Fauskangera, který přistrčil míček na hůl KETILA KRONBERGA a ten i přes atak dvou protihráčů dokázal přízemní střelou překonat brankáře Lotyšska. Rozdíl ve skóre je již jen jednobrankový. Asistence: Willy Fauskanger.
    Ole Mossin Olesen - 4:2
     
    46:06
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Celá útočná akce začala u mantinelu. Obránci si předali míček z hole na hole, míček následně směřoval na hůl Eriksena, který přihrávkou od mantinelu našel před bránou zcela volně stojícího OLE MOSSINA OLESENA, před nímž míček ze vzduchu nezachytil Blinds, což se projevilo jako chyba. Asistence: Fredrik Hoff Eriksen.
    Ingus LAIVINS - 4:1
     
    40:23
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyši velmi rychle odskakují soupeřům na rozdíl tří branek. Domácí předvedli akci na 4 doteky. Předposlední dotyk s míčkem udělal Krumins, který ho poslal přes celou šíři hrací plochy na hůl INGUSE LAIVINSE, který už měl u levé tyče lehkou úlohu se vstřelením branky. Asistence: Morics Krumins.
    Martins RAJECKIS - 3:1
     
    29:21
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Branka Lotyšska znovu vznikla z dobrého napadání domácích u mantinelu. Atis Blinds dokázal u mantinelu zabránit Norům v rozehrávce. Juskevics nahrál zpoza brány do předbrankového prostoru na zcela volného MARTINSE RAJECKISE, kterému už stačilo pouze máchnout holí do míčku. Asistence: Ainars Juskevics.
    Ivo BALODIS - 2:1
     
    25:36
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyši aktivním napadáním soupeřů u mantinelu dokázali Nory uhnat k chybě. Když se míček dostal na hůl IVA BALODISE, neváhal a vyslal míček do pravého horního rohu Jelsnesovi brány. Brankář Norska nedokázal míček ztlumit ani vyrazit. Asistence: Aleksandrs Abramovs.
    Martins RAJECKIS - 1:1
     
    12:47
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Atis Blinds se snažil oběhnout bránu Norů a když viděl, že by to nemělo smysl, nahodil míček na záda Jelsnese, kterému se míček odrazil k pravé tyči, kde stál agilní MARTINS RAJECKIS, který se štěstím dorazil míček za záda bezmocného Jelsnese. Asistence: Atis Blinds.
    Ole Martin Skau JANSSON - 0:1
     
    11:32
    Norsko právě vstřelilo branku!
    U mantinelu se míčku zmocnil Olesen, který našel před bránou ještě lépe postaveného OLE MARTINA SKAU JANSSONA, který střelou k levé tyči překvapil obránce Lotyšska i samotného Blindse. Asistence: Ole Mossin Olesen.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 13. M. Rajeckis (Atis Blinds), 26. Balodis (Abramovs), 30. M. Rajeckis (Juskevics), 41. Laivins (Krumins) – 12. Jansson (Olesen), 47. Olesen (Eriksen), 52. Kronberg (Fauskanger)


    Lotyšsko: Andis Blinds (N. Krumins) – Laivins, Balodis, Belasovs, Firmanis, Malkavs, Gribusts, Liepins, J. Rajeckis – Abramovs, Raitums, M. Krumins – Juskevics, Atis Blinds, M. Rajeckis – Jursevskis, A. Rajeckis, Savins – Stepans
    Norsko: Jelsnes (Ronnmark) – Gidske, E. Evensen, Rognlien, Gustavsen, De Santana, Kvisvik, Pedersen, Martinsen – Fauskanger, Kronberg, G. Evensen – Jansson, Straete, Olesen – Torp, Eriksen, Bjerknes – Nilsson

    Rozhodčí: Dennis Lim, Ismail Sharil (oba SIN)

    Diváci: 2733
    bahis siteleri