Jihlava – Havířov 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
AZ Havířov
Neděle 21.12.2014, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno! Potyčka na konci utkání na celé situaci již nic nezměnila. Hosté si ve třetí periodě zcela suverénně hlídali vedení, které nakonec ještě navýšili. Dukla tak na domácí půdě podlehla Havířovu 1:4. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (18:24:35)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    V závěru utkání se ještě bude trestat. Do menší strkanice se dostali Marek Melenovský (JIH) a Martin Lenďák (HAV). Martin Kuřítko (JIH) si následně hostujícího zadáka stáhl a uštědřil mu několik zásahů. Jihlavský útočník tak dostává trest ve hře. Havířovský bek obdržel 2+2 minuty za hrubost. Marek Melenovský je "odměněn" dvěma minutami za taktéž za hrubost.
     
    59:31
    Dukla dohrává utkání v útočném pásmu, kde se ale do větších šancí nedostává.
     
    58:15
    Havířov zatím velice zkušeně kontroluje hru a domácí téměř k ničemu nepouští.
     
    57:10
    Marek Prokš zakončil z velkého úhlu, ovšem ani tak se mu nepodařilo dostat kotouč za záda hostujícího mága. Přesilové hry jsou dnes pro Duklu skutečným utrpením.
     
    56:14
    Ani Roman Maliník nenašel prostor mezi betony hostujícího brankáře. Lukáš Daneček dnes předvádí skutečně vynikající výkon.
     
    55:40
    Důrasova dělovka z pozice pravého kruhu rozvlnila pouze ochrannou síť. To vše s přispěním Danečka, a tak se bude vhazovat v útočném pásmu Dukly.
     
    55:13
    Antonín Pechanec (HAV) odjíždí na trestnou lavici. Dostává menší trest za hákování.
     
    54:40
    Domácí vyhazují přes všechny čáry, ani Havířovu se hra v početní výhodě příliš nevede.
     
    53:48
    Hosté kombinují v útočném pásmu, avšak do žádné větší příležitosti se zatím nedostávají. Nakonec tečoval do ochranné sítě ránu od modré čáry Halász.
     
    52:54
    Vylučovat se bude na domácí straně. Miha Štebih (JIH) obdržel dvě minuty za podražení.
    Antonín PECHANEC - 1:4
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    51:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Situace se pro domácí stává kritickou. Sztefek zachytil u mantinelu kotouč, který poté poslal zcela volnému ANTONÍNU PECHANCOVI. Hostující útočník následně dokázal zakončit přesně k pravé tyči. Asistence: Michal Sztefek.
     
    50:29
    Staňkova střela od modré neměla valného významu, neboť byla hra přerušena pro postavení útočícího hráče v brankovišti. Vhazovat se tak bude v neutrální zóně.
     
    49:50
    Po Maliníkově ráně hosté opět vyhazují přes všechny čáry. Dukla bude muset svou ofenzivní akci zahájit zpoza vlastní branky.
     
    49:29
    Jiří Dobrovolný několikrát ostře vypálil. Hostující brankář je však velmi pozorný. Pokud ránu vidí, nedopustí žádné komplikace.
     
    48:41
    Další možnost pro Duklu. Oldřich Horák (HAV) je potrestán za nedovolené bránění. Domácím však zatím početní výhody příliš nevyhovují.
     
    48:17
    Ondřej Malec se velmi bojovně prodral po pravé straně až do zakončení. Bekhendový pokus však neměl příliš velkou razanci, a tak si jej Daneček pohlídal.
     
    47:35
    Jergl dostal nabito na levou stranu kolbiště, odkud ale zamířil vysoko nad. Hosté následně vyhodili. Zdá se, že i toto vyloučení přečkají.
     
    46:38
    Schejbalovo nahození od modré čáry vyrazil Daneček pouze před sebe, odkud se snažil dorážet Štebih. Kotouč se poté odkutálel jen těsně vedle levé tyče.
     
    45:50
    Havířov putuje opět na trestnou lavici. Marek Loskot (HAV) dostává menší trest za sekání.
     
    45:39
    Lehké nahození ze středního pásma Daneček raději ponechal ve své moci. Vhazovat se bude po jeho levici. Hosté zatím poklidně kontrolují vedení.
     
    44:41
    Havířov vysunul napadání, směrem dopředu je velmi aktivní. Tato taktika zatím na jihlavské hokejisty platí.
     
    43:26
    Hraje se velice dlouho bez přerušení. Domácí se snaží útočit, avšak zastavuje je neprostupná defenziva hostí. Nyní je navíc odpískán ofsajd, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    42:31
    Zdeněk Čáp prudkým švihem od modré čáry minul. Dukla je v úvodu třetí části aktivnějším celkem Uvidíme, zda jí tento přístup nadělí kýžené ovoce.
     
    41:38
    Jiří Dobrovolný z velkého úhlu otestoval Danečkovu pozornost. Střela však nebyla příliš prudká, a tak jí hostující brankář v poklidu lapil.
     
    40:44
    Dukla hraje v plném počtu. Začíná tak její krátká přesilová hra. Momentálně se domácí pohybují ve středním pásmu.
     
    40:23
    Na hrací ploše zůstal ležet Tomáš Fořt, který se ale nakonec zvedá a odjíždí na střídačku. Zdá se, že zranění není vážnějšího charakteru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi druhá perioda, která přinesla pouze jednu branku. Hosté navýšili své vedení, v přesilové hře se prosadil Tomáš Jiránek. K plnému bodovému zisku tak má stále blíže Havířov. Jaké bude mít utkání rozuzlení? Sledujte i nadále náš on-line přenos!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:32
    A další trest. Havířov dostává podruhé v utkání trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Marek Loskot (HAV).
     
    39:24
    Dukla zatím předvádí kvalitní oslabení, hosté se nemohou usadit v útočném pásmu. Zatím se nedostali prakticky k žádné střele.
     
    38:44
    Aleš Jergl (JIH) nakonec putuje na trestnou lavici. Dostává menší trest za faul kolenem.
     
    38:27
    Roman Mikeš se dostal do výborné střelecké pozice, kterou ale prováhal. O několik málo okamžiků později minul z otočky Jergl.
     
    37:52
    Marek Prokš zkusil z velkého úhlu trefit skulinu mezi Danečkovými betony. Hostující brankář je ale sklapl včas.
     
    36:41
    Dukla vyhodila přes všechny čáry, Havířov se musí pokusit o další ofenzivu. Ani hostujícímu celku se zatím hra v početní výhodě příliš nevede.
     
    36:02
    Šlahař hledal volného Jakúbkova, k němuž se ale touš nedostal. Jakub Schejbal jej totiž srazil do ochranné sítě. Vhazovat se bude před Halászem.
     
    35:28
    Martin Vysloužil (JIH) si u mantinelu pomohl sekáním, za což dostává menší trest. Jihlavští hokejisté se tak budou muset bránit.
     
    34:42
    Marek Prokš vybojoval puk, který poté poslal naslepo na branku. Daneček jej přizvedl do ochranné sítě, a tak se bude vhazovat před havířovskou brankou.
     
    33:27
    Roman Maliník pálil z velkého úhlu mimo. Kotouč se poté dokutálel až do obranného pásma Jihlavy.
     
    32:38
    Tomáš Čachotský se ukličkoval, načež hosté vyhodili přes všechny čáry. Dukla tak musí zahájit ofenzivní akci od píky.
     
    32:06
    Další trest na havířovské straně. Jakub Šlahař (HAV) putuje na lavici hanby za podražení.
     
    31:28
    Zdeněk Čáp zkusil štěstí ranou od modré čáry, ovšem Daneček byl pozorný. Protiofenziva hostí měla jepičí život, neboť jí vystavilo stopku postavení mimo hru.
     
    30:31
    Hosté jsou na koni, na Halásze nyní míří jeden projektil za druhým. Po jistém zásahu domácího strážce svatyně následuje další icing.
     
    29:35
    Domácí si nyní nerozuměli a poslali kotouč přes všechny čáry. Vhazovat se tak bude po levici jihlavského muže v masce.
    Tomáš FOŘT - 1:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    28:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využívají. TOMÁŠ FOŘT se uvolnil a střelou z poměrně značeného úhlu trefil skulinu mezi Halászovými betony. Asistence: Tomáš Jiránek, Radim Ostrčil.
     
    28:29
    Pokračující havířovskou přesilovou hru chtěl zužitkovat ranou z pozice pravého kruhu Pechanec. Švih ale Halászovi příliš starostí nepřidělal.
     
    27:58
    Martin Vysloužil zavezl puk do pásma, kde jej poslal na branku. Daneček ale jeho pokus zneškodnil. K dorážce se poté nikdo z domácích nedostal. Hra byla přerušena po neúspěšné dělovce Štebiha.
     
    27:13
    Síly na ledové ploše se vyrovnají. Petr Šidlík (JIH) si dle hlavního arbitra pomohl držením.
     
    26:48
    Šidlík s Jerglem si příliš nerozuměli, čímž nabídli hostujícímu celku dost prostoru k zakončení. Havířov však celou situaci prováhal.
     
    26:15
    Havířov ale ihned vyhazuje, Dukla opět nezahajuje početní výhodu příliš úspěšně. Tato činnost jí dnes skutečně nesvědčí.
     
    25:56
    Bude se vylučovat. Jakub Šlahař (HAV) dostává dvě minuty za podražení. Jihlavští tak mají další dobrou příležitost k vyrovnání.
     
    25:07
    Po fatální chybě havířovské ofenzivy se zcela sám před Danečkem zjevil Marek Prokš. Talentovaný útočník ale z těsné blízkosti nedokázal skórovat.
     
    24:35
    Marek Melenovský neměl komu přihrát, a tak se zkusil individuálně protáhnout před branku hostí. Příliš si však předhodil kotouč, který mu následně utekl.
     
    23:41
    Havířov nakonec vyhodil přes všechny čáry, vhazovat se bude po Danečkově levici. Čáp je opět na ledě, zranění nebylo příliš vážné.
     
    23:10
    Prokš výborně našel najíýdějícího Malce. Jihlavský útočník ale trefil pouze Danečkovu hruď. Červenožlutí přesto pokračují v ofenzivě.
     
    22:22
    Hosté v úvodu druhé části působí velmi živým dojmem. Dukla je v mírném útlumu. Uvidíme, co přinesou následující minuty.
     
    21:34
    Po chybě ve středním pásmu doputoval do vynikající střelecké pozice Tomáš Fořt. Halász si ale povyjel, zmenšil střelecký úhel a razantní pokus eliminoval.
     
    20:50
    Roman Mikeš chtěl po rychlém úniku přihrát najíždějícímu Březinovi. Kotouč si ale nakonec málem srazil do branky hostující zadák. Daneček však byl pozorný a touš lapil.
     
    20:18
    Michael Foltýn nyní od modré nechtěně napálil tvrdou ranou do hlavy Zdeňka Čápa. Jihlavský zadák se ale poté zvedá a po svých odjíždí na střídačku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi úvodní třetina. V ní se vedení ujali hosté, za které se dvakrát téměř totožně prosadil Marek Loskot. Domácí poté vrátil do utkání přesilovkovou trefou Jiří Půhoný. Utkání je tak nadále otevřené. Sledujte i nadále náš on-line přenos!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:21
    Havířov vyhazuje jeden kotouč za druhým. Ani tuto přesilovou hru si domácí zřejmě za rámeček nedají.
     
    18:48
    Šidlík se snažil na modré zachytit vyhození, což se mu nakonec pod tlakem hostujícího borce nepodařilo. Je tak odpískáno postavení mimo hru. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    18:08
    Po nahození nastal před brankou Havířova velký závar. Uklidit kotouč do branky mohl Jergl. Trefil však pouze boční konstrukci branky. Poté hosté vyhodili.
     
    17:55
    Dukla si zahraje další přesilovou hru. Potrestána je hráčská lavice Havířova. Hosté totiž hráli v šesti. Trest odpyký Vojtěch Tomi (HAV).
     
    17:27
    Ondřej Malec vyslal z poměrně velkého úhlu tvrdou ránu, s níž měl Daneček velké potíže. Nakonec ji ale vytěsnil a podržel své mužstvo.
     
    16:52
    Půhoného nahození jen orazítkovalo levý Danečkův beton. Potése hosté vydali do středního pásma, kde však o touš přišli.
     
    15:53
    Dukla je v plném počtu, začíná zkrácená přesilová hra domácích. Jak se s ní popasují?
     
    15:15
    Schejbal zkusil štěstí od modré čáry, ovšem Daneček byl na svém místně a ránu zlikvidoval. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    14:38
    Síly na ledové ploše se srovnají. Oldřich Horák (HAV) chyboval na modré, což musel hasit podražením unikajícího Marka Melenovského. Hrát se tak bude ve čtyřech.
     
    13:53
    Vylučovat se bude ale také na jihlavksé straně. Roman Černák (JIH) se provinil hákováním.
    Jiří PŮHONÝ - 1:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    13:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to byla vynikající kombinace v podání Dukly. Maliník poslal pas skrze útočné pásmo na Tomáše Čachotského. Jihlavský kapitán poté nachází zcela volného JIŘÍHO PŮHONÉHO. Mladý forvard poté uklidil puk do odkryté klece. Asistence: Tomáš Čachotský, Roman Maliník.
     
    12:45
    Dukle se přesilová hra opět vůbec nedaří, problémem je především usazení v útočném pásmu.
     
    12:01
    Šidlík nabil od modré Jerglovi, který tvrdou ranou z voleje trefuje pouze ochrannou síť. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    11:29
    Bude se znovu vylučovat. Radim Ostrčil (HAV) odbržel dvě minuty za sekání.
    Marek LOSKOT - 0:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    11:01
    Havířov právě vstřelil branku!
    Jihlavští hokejisté opět doplatili na nedůslednost před vlastní brankou. Další nahození od modré čáry získal opět MAREK LOSKOT, který totožným způsobem doklepl puk za Halásze. Asistence: Tomáš Jiránek, Peter Bezuška.
     
    10:22
    Pechanec vjel po levé straně do útočného pásma, načež vyslal střelu zápěstím. Halász si s ní bez větších problémů poradil a přerušil hru.
     
    09:20
    Jerglův průnik byl ukázkou vynikajících individuálních schopností. Jediné, co celé akci chybělo, byl lepší finiš. Hostující brankář nakonec zasahovat nemusel. Následující akce skončila icingem ze strany Dukly.
     
    08:37
    Jihlavští hokejisté byli chyceni v ofsajdové pasti. Hosté pocítili tvrdost jihlavských borců. Mantinely duněly především po atacích Ondřeje Malce.
     
    07:33
    Roman Miekš výborně přenechal najíždějícímu Březinovi. Mladý snajpr ale nedokázal puk procedit skrze obránce, a tak hosté celou situaci přečkali bez úhony.
     
    06:50
    Štebih přihrál nepřesně na modré, vinou čehož se domácí opět vyhnali zpět do vlastního pásma.
     
    06:24
    Dukle se početní výhoda vůbec nedaří, domácí se zatím neusadili v útočném pásmu. Další akci navíc maří ofsajd.
     
    05:42
    Domácí nyní udělali obrovskou chybu, po které se sám před Halászem ocitl Maruna. Havířovský forvard ale ideální moment ke střele prováhal.
     
    05:10
    Dukla si zahraje první přesilovou hru. Za držení dostává dvě minuty Tomáš Jiránek (HAV).
     
    04:43
    Další atak jihlavské družiny zastavilo postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže havířovské svatyni.
     
    03:56
    Lukáš Daneček měl kotouč pod svými betony, načež přijel Marek Melenovský a doklepl jej za brankovou čáru. Hlavní sudí nejprve branku uznal, avšak poté po poradě s čárovými arbitry změnil své rozhodnutí.
    Marek LOSKOT - 0:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    03:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení. Foltýn poslal od modré čáry kotouč, který orazítkoval pravou tyč domácí svatyně. Nikým nehlídaný MAREK LOSKOT poté bez sebemenších problémů dopravil touš za brankovou čáru. Asistence: Michael Foltýn.
     
    02:40
    Havířov se vydal kupředu, ovšem v útočném pásmu byl ihned obrán o kotouč. Na větší příležitsot si tak bude muset počkat.
     
    01:50
    Jakúbek se ihned po vyhraném vhazování vydal kupředu, načež z hranice pravého kruhu vypálil. Halász ale tento projektil v poklidu eliminoval a přerušil hru.
     
    01:17
    Poté Dukla sevřela soupeře, ovšem do větší příležitosti se nedostala. Další snahu o atak navíc maří postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    00:24
    Zdeněk Čáp velice neobratně namazal Loskotovi, který ihned z otočky vypálil. Branku ale netrefil, a tak Halász nemusel zasahovat.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Halász (Sáblík) – Čermák, Grman, Dobrovolný, Staněk, Štebih, Čáp, Schejbal, Šidlík – Čachotský, Maliník, Půhoný, Melenovský, Jergl, Důras, Březina, Vysloužil, Mikeš, Březina, Prokš, Kuřítko, Malec

    AZ Havířov: Daneček (Matoušek) – Bezuška, Bahounek, Lenďák, Ostrčil, Graca, Horák, Foltýn – Maruna, Pechanec, Sztefek, Tomi, Klimša, Jakúbek, Bednář, Fořt, Šlahař, Jiránek, Loskot, Matějek

    Rozhodčí: Sýkora – Krátký, Svoboda.
     
    Pohled do statistik

    Jihlavští hokejisté neprožívají příliš úspěšné období, momentálně se nacházejí na sedmé příčce tabulky. Na svém kontě mají 62 bodů. V posledním ligovém duelu si na domácí půdě poradili s Benátkami, které přestříleli 5:4.

    Havířov je šestý, přičemž má pouze o bod více. Utkání tak bude rovněž soubojem o tabulkovou pozici. AZet sehrál své předchozí utkání v Prostějově. Za tříbrankového vedení Prostějova ale bylo utkání předčasně ukončeno, neboť došlo k výtržnostem ze strany havířovských příznivců. Osud klání je tak nejistý.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Druhá nejvyšší tuzemská hokejoví soutěž má na programu své další pokračování. V jeho rámi změří síly celky HC Dukla Jihlava a AZ Havířov. Úvodní buly bude na Horáckém zimním stadionu, tedy domovském stánku Dukly vhozeno v 16:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 14. Půhoný (Čachotský, Maliník) – 4. Loskot (Foltýn, Jiránek), 12. Loskot (Jiránek, Bezuška), 29. Fořt (Jiránek, Ostrčil), 52. Pechanec (Sztefek)


    HC Dukla Jihlava: Halász (Sáblík) – Čermák, Grman, Dobrovolný, Staněk, Štebih, Čáp, Schejbal, Šidlík – Čachotský, Maliník, Půhoný – Jergl, Melenovský, Důras – Kuřítko, Mikeš, Březina – Vysloužil, Malec, Prokš
    AZ Havířov: Daneček (Matoušek) – Bezuška, Bahounek, Lenďák, Ostrčil, Graca, Horák, Foltýn – Jiránek, Loskot, Fořt – Šlahař, Jakúbek, Maruna – Klimša, Sztefek, Pechanec – Matějek, Bednář, Tomi

    Rozhodčí: Sýkora – Krátký, Svoboda
    bahis siteleri