Jihlava – Havířov 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
AZ Havířov
Neděle 21.12.2014, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    V závěru utkání se ještě bude trestat. Do menší strkanice se dostali Marek Melenovský (JIH) a Martin Lenďák (HAV). Martin Kuřítko (JIH) si následně hostujícího zadáka stáhl a uštědřil mu několik zásahů. Jihlavský útočník tak dostává trest ve hře. Havířovský bek obdržel 2+2 minuty za hrubost. Marek Melenovský je "odměněn" dvěma minutami za taktéž za hrubost.
    Antonín PECHANEC - 1:4
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    51:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Situace se pro domácí stává kritickou. Sztefek zachytil u mantinelu kotouč, který poté poslal zcela volnému ANTONÍNU PECHANCOVI. Hostující útočník následně dokázal zakončit přesně k pravé tyči. Asistence: Michal Sztefek.
     
    48:41
    Další možnost pro Duklu. Oldřich Horák (HAV) je potrestán za nedovolené bránění. Domácím však zatím početní výhody příliš nevyhovují.
     
    46:38
    Schejbalovo nahození od modré čáry vyrazil Daneček pouze před sebe, odkud se snažil dorážet Štebih. Kotouč se poté odkutálel jen těsně vedle levé tyče.
     
    45:50
    Havířov putuje opět na trestnou lavici. Marek Loskot (HAV) dostává menší trest za sekání.
     
    39:32
    A další trest. Havířov dostává podruhé v utkání trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Marek Loskot (HAV).
     
    38:44
    Aleš Jergl (JIH) nakonec putuje na trestnou lavici. Dostává menší trest za faul kolenem.
     
    38:27
    Roman Mikeš se dostal do výborné střelecké pozice, kterou ale prováhal. O několik málo okamžiků později minul z otočky Jergl.
     
    35:28
    Martin Vysloužil (JIH) si u mantinelu pomohl sekáním, za což dostává menší trest. Jihlavští hokejisté se tak budou muset bránit.
     
    32:06
    Další trest na havířovské straně. Jakub Šlahař (HAV) putuje na lavici hanby za podražení.
    Tomáš FOŘT - 1:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    28:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využívají. TOMÁŠ FOŘT se uvolnil a střelou z poměrně značeného úhlu trefil skulinu mezi Halászovými betony. Asistence: Tomáš Jiránek, Radim Ostrčil.
     
    27:13
    Síly na ledové ploše se vyrovnají. Petr Šidlík (JIH) si dle hlavního arbitra pomohl držením.
     
    25:56
    Bude se vylučovat. Jakub Šlahař (HAV) dostává dvě minuty za podražení. Jihlavští tak mají další dobrou příležitost k vyrovnání.
     
    25:07
    Po fatální chybě havířovské ofenzivy se zcela sám před Danečkem zjevil Marek Prokš. Talentovaný útočník ale z těsné blízkosti nedokázal skórovat.
     
    21:34
    Po chybě ve středním pásmu doputoval do vynikající střelecké pozice Tomáš Fořt. Halász si ale povyjel, zmenšil střelecký úhel a razantní pokus eliminoval.
     
    17:55
    Dukla si zahraje další přesilovou hru. Potrestána je hráčská lavice Havířova. Hosté totiž hráli v šesti. Trest odpyký Vojtěch Tomi (HAV).
     
    14:38
    Síly na ledové ploše se srovnají. Oldřich Horák (HAV) chyboval na modré, což musel hasit podražením unikajícího Marka Melenovského. Hrát se tak bude ve čtyřech.
     
    13:53
    Vylučovat se bude ale také na jihlavksé straně. Roman Černák (JIH) se provinil hákováním.
    Jiří PŮHONÝ - 1:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    13:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to byla vynikající kombinace v podání Dukly. Maliník poslal pas skrze útočné pásmo na Tomáše Čachotského. Jihlavský kapitán poté nachází zcela volného JIŘÍHO PŮHONÉHO. Mladý forvard poté uklidil puk do odkryté klece. Asistence: Tomáš Čachotský, Roman Maliník.
     
    11:29
    Bude se znovu vylučovat. Radim Ostrčil (HAV) odbržel dvě minuty za sekání.
    Marek LOSKOT - 0:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    11:01
    Havířov právě vstřelil branku!
    Jihlavští hokejisté opět doplatili na nedůslednost před vlastní brankou. Další nahození od modré čáry získal opět MAREK LOSKOT, který totožným způsobem doklepl puk za Halásze. Asistence: Tomáš Jiránek, Peter Bezuška.
     
    05:42
    Domácí nyní udělali obrovskou chybu, po které se sám před Halászem ocitl Maruna. Havířovský forvard ale ideální moment ke střele prováhal.
     
    05:10
    Dukla si zahraje první přesilovou hru. Za držení dostává dvě minuty Tomáš Jiránek (HAV).
     
    03:56
    Lukáš Daneček měl kotouč pod svými betony, načež přijel Marek Melenovský a doklepl jej za brankovou čáru. Hlavní sudí nejprve branku uznal, avšak poté po poradě s čárovými arbitry změnil své rozhodnutí.
    Marek LOSKOT - 0:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    03:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení. Foltýn poslal od modré čáry kotouč, který orazítkoval pravou tyč domácí svatyně. Nikým nehlídaný MAREK LOSKOT poté bez sebemenších problémů dopravil touš za brankovou čáru. Asistence: Michael Foltýn.
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 14. Půhoný (Čachotský, Maliník) – 4. Loskot (Foltýn, Jiránek), 12. Loskot (Jiránek, Bezuška), 29. Fořt (Jiránek, Ostrčil), 52. Pechanec (Sztefek)


    HC Dukla Jihlava: Halász (Sáblík) – Čermák, Grman, Dobrovolný, Staněk, Štebih, Čáp, Schejbal, Šidlík – Čachotský, Maliník, Půhoný – Jergl, Melenovský, Důras – Kuřítko, Mikeš, Březina – Vysloužil, Malec, Prokš
    AZ Havířov: Daneček (Matoušek) – Bezuška, Bahounek, Lenďák, Ostrčil, Graca, Horák, Foltýn – Jiránek, Loskot, Fořt – Šlahař, Jakúbek, Maruna – Klimša, Sztefek, Pechanec – Matějek, Bednář, Tomi

    Rozhodčí: Sýkora – Krátký, Svoboda
    bahis siteleri