Chabarovsk – Novosibirsk 1:4 (kon.) | Vladivostok – Novokuzněck 0:0 (odl.) | Riga – CSKA Moskva 4:5 (kon.)
HC Slovan – Nižněkamsk 4:6 (kon.) | Barys – Kazaň 1:4 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 3:0 (kon.)
Čeljabinsk – Toljatti 2:1 (kon.) | Ufa – Omsk 3:4 (po pr.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 5:2 (kon.)
N.Novgorod – Soči 3:2 (po pr.) | Minsk – Petrohrad 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:6 (0:1, 1:1, 3:4)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 24.12.2014, 13:00 • Slovnaft Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:01
    Přesilová hra Slovanu měla jepičí život. Václav Nedorost totiž obdržel za nedovolený zákrok dvouminutový trest za nedovolené bránění. Uvidíme tedy hru čtyři na čtyři.
     
    55:25
    Pavel Zdunov dostal dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí a domácí mají možnost definitivně rozhodnout zápas.
     
    52:39
    Sporné vyloučení Václava Nedorosta. Ten se kolenem otřel o masku Sudnicina, který ale celou situaci přifilmoval. Rozhodčí však vylučuje pouze českého útočníka, což je velká šance pro Neftěchimik.
     
    37:34
    Aby toho nebylo málo, hosté si zahrají početní převahu. Andrej Šťastný dostal dvě minuty za hákování.
     
    31:45
    To už snad není pravda. Rozhodčí udělují další trest. Tentokrát domácí střídačce za příliš mnoho hráčů na ledě. Přesilovku čtyři na tři si zahrají hokejisté Nižněkamsku.
     
    30:46
    Na trestné lavici se snad rozdávají dárky. Jinak si nedovedu představit, proč se tam ve druhé třetině chce každý podívat. Václav Nedorost sekl Sudnicina, za což dostává dvě minuty za sekání. Následně však Dmitrij Kosmačjov dostal dvě minuty za hrubost, když napadl Nedorosta. Přesilová hra Slovanu čtyři na tři tedy bude pokračovat.
     
    30:25
    S tresty se nyní v Bratislavě roztrhl pytel. Georgijs Pujacs dostal dvě minuty za nedovolené bránění, když u mantinelu nedovoleně zastavil Matta Murleyho. A domácí si zničehonic z oslabení tři na pět zahrají přesilovku čtyři na tři.
     
    29:30
    A teď je navíc v Bratislavě opět veselo, Ladislav Nagy se hnal do brejku, za záchrannou brzdu zatáhl hokejkou Rjasenskij a v dalších dvou minutách se bude hrát ve čtyřech mužích na obou stranách.
     
    28:50
    Velká komplikace pro Slovan. Domácí půjdou na 23 vteřin do tří. Milan Bartovič dostal čtyřminutový trest za hru vysokou holí.
     
    27:13
    Hosté si zničehonic vytvořili několik dobrých šanci, Patrik Luža za bránou uzemnil Milovzorova nedovoleným zákrokem hokejkou do tváře, za což mu rozhodčí udělil dvouminutový trest.
     
    24:03
    Domácí hráči jsou v laufu stejně jako fanoušci, nyní Ivan Polygalov zbytečně podrazil Andreje Šťastného a už usedl za katr. Třetí přesilová hra pro Slovan.
     
    21:06
    Sotva se však jedna přesilová hra skončila, zahrají si Belasí druhou. Václav Nedorost si vykoledoval u mantinelu faul, Alexander Jevsejenkov vybojoval kotouč jen za cenu faulu.
     
    18:09
    Domácí jsou od konce druhého oslabení lepší a nyní si i oni zahrají přesilovou hru. Kosmačjov zastavil pronikajícího Hudáčka nedovoleným háčkem a usedl za katr.
     
    11:23
    Další nepříjemnost pro domácí. Po souboji s Grigorenkom dostal dvě minuty za držení novic na soupisce Slovanu Lukáš Kozák.
     
    04:55
    Hosté jsou na úvod zápasu překvapivě aktivnějším týmem a nyní si zahrají přesilovou hru, na trestnou lavici míří Michal Vondrka na dvě minuty za hru vysokou holí.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 24. Tičar (Vondrka, Jeglič), 45. Netík (Tičar, Jeglič), 46. Nagy (Nedorost, Barker), 50. Surový – 11. Polygalov (Milovzorov, Ivanov), 36. Anderson (Ivanov, Milovzorov), 42. Nikulin, 59. Sexton, 59. Sexton (Pujacs), 60. Milovzorov


    HC Slovan Bratislava: Janus (LeNeveu) – Luža, Sersen, Barker, Starosta, Kozák, Štajnoch – Jeglič, Tičar, Netík – Nagy, Nedorost, Bartovič (C) – Vondrka, Murley, Hudáček – Kudrna, Surový, Ölvecký, Šťastný
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Kolppanen) – Jevsejenkov, Pujacs, Berezin, Rjasenskij, Kosmačjov, Kalašnikov, Tichonov, Bilalov – Grigorenko, Anderson, Sexton – Milovzorov, Polygalov, Ivanov – Nikulin, Zdunov, Rybin (C) – Andrjuščenko

    Rozhodčí: Bukin, Beliajev – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 10 055 (vyprodáno)
    bahis siteleri