Chabarovsk – Novosibirsk 1:4 (kon.) | Vladivostok – Novokuzněck 0:0 (odl.) | Riga – CSKA Moskva 4:5 (kon.)
HC Slovan – Nižněkamsk 4:6 (kon.) | Barys – Kazaň 1:4 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 3:0 (kon.)
Čeljabinsk – Toljatti 2:1 (kon.) | Ufa – Omsk 3:4 (po pr.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 5:2 (kon.)
N.Novgorod – Soči 3:2 (po pr.) | Minsk – Petrohrad 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:6 (0:1, 1:1, 3:4)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 24.12.2014, 13:00 • Slovnaft Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jegor MILOVZOROV - 4:6
     
    59:52
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Definitivní razítko na výhře Nižněkamsku vystavil JEGOR MILOVZOROV trefou do prázdné brány. Předposlední celek soutěže si tedy z dnešního utkání vezme tři body. Asistence: Alexander Jevsejenkov.
     
    59:20
    Janus bruslí na střídačku, Slovan to zkouší v šesti.
     
    58:59
    Oddechový čas si vzal i trenér Slovanu, budou domácí stejně efektivní jako hosté?
    Dan SEXTON - 4:5
     
    58:59
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak to je naprosto neuvěřitelné, ale na Vánoce se zkrátka zázraky očekávat dají. DAN SEXTON se ve středním pásmu zhostil kotouče, dostal se do samostatného úniku, který zakončoval účinným blafákem. Ještě před necelou minutou hosté prohrávali a nyní zničehonic vedou. Asistence: Georgijs Pujacs.
    Dan SEXTON - 4:4
     
    58:20
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak to jsou věci. Dnešní odpoledne se zřejmě protáhne, protože hosté vyrovnávají. DAN SEXTON vypálil od modré čáry a jeho projektil se odrazil od tyčky do brány. Bez asistence.
     
    58:04
    Sudnicin zůstává na střídačce, Neftěchimik bude hrát v šesti.
     
    58:04
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    56:01
    Přesilová hra Slovanu měla jepičí život. Václav Nedorost totiž obdržel za nedovolený zákrok dvouminutový trest za nedovolené bránění. Uvidíme tedy hru čtyři na čtyři.
     
    55:25
    Pavel Zdunov dostal dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí a domácí mají možnost definitivně rozhodnout zápas.
     
    52:39
    Sporné vyloučení Václava Nedorosta. Ten se kolenem otřel o masku Sudnicina, který ale celou situaci přifilmoval. Rozhodčí však vylučuje pouze českého útočníka, což je velká šance pro Neftěchimik.
     
    Dnešní utkání sleduje 10 055 diváků. Na Štědrý den je tedy ve Slovnaft aréně vyprodáno.
    Tomáš SUROVÝ - 4:3
     
    49:12
    Slovan právě vstřelil branku!
    Kdo si počká, ten se dočká. Podle tohoto otřepaného pravidla se radují domácí hokejisté. Po takřka desetiminutové konzultaci s videorozhodčím, hlavní sudí uznává branku TOMÁŠE SUROVÉHO. Ten dotlačil kotouč společně se Sudnicinovým betonem těsně za brankovou čáru a domácí poprvé v zápase vedou. Bez asistence.
     
    49:12
    Barker pálil od modré čáry, jeho nepříliš razantní pokus Sudnicin, neudržel, následně se snažil dorážet Vondrka se Surovým. Rozhodčí půjdou konzultovat celou situaci s videosudím.
     
    47:57
    Nagy si podobně jako při vyrovnávací brance najel na osu hřiště a vypálil, Sudnicin si tentokrát projektil nejproduktivnějšího hráče Slovanu pohlídal.
     
    46:02
    A následně si hosté mohli vzít vedení zpátky, proti Sextonově úniku po pravé straně výborně vyjel Janus.
    Ladislav NAGY - 3:3
     
    45:47
    Slovan právě vstřelil branku!
    A rázem je vyrovnáno! Slovnaft aréna bouří. LADISLAV NAGY si najel na osu hřiště a z otočky vypálil přesně k pravé tyčce. Sudnicin se za kotoučem jen ohlédl. Poprvé od jedenácté minuty je vyrovnáno. Asistence: Václav Nedorost, Cam Barker.
    Tomáš NETÍK - 2:3
     
    44:58
    Slovan právě vstřelil branku!
    První formace Slovanu se nakonec raduje ze vstřelené branky. Jeglič zakombinoval s Tičarem, který od pravého mantinelu našel přihrávkou světových paramterů před bránou nikým nehlídaného TOMÁŠE NETÍKA, který překonal Sudnicina. Asistence: Rok Tičar, Žiga Jeglič.
     
    44:47
    A následně opět Jeglič, který se efektivní kličkou na střed uvolnil a ocitl před Sudnicinem, ten zakročil.
    Alexander NIKULIN - 1:3
     
    41:30
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro Slovan. Hosté odskakují na rozdíl dvou branek. ALEXANDER NIKULIN vjel do útočného pásma a přes Štajnocha vystřelil, jeho projektil zamířil mezi vyrážečkou a tělem Januse. Domácí to budou mít velice těžké. Bez asistence.
     
    38:52
    Po tečované přihrávce Berezina se dostal před Januse Polygalov. Slovenský brankář celou situaci vyřešil.
     
    37:34
    Aby toho nebylo málo, hosté si zahrají početní převahu. Andrej Šťastný dostal dvě minuty za hákování.
    Matt ANDERSON - 1:2
     
    35:17
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se vracejí do vedení, Andrej Ivanov se dostal před bránu, vypálil z otočky, Janus vyrazil kotouč betonem před sebe, odkud jej do domácí svatyně usměrnil MATT ANDERSON. Asistence: Andrej Ivanov, Jegor Milovzorov.
     
    31:45
    To už snad není pravda. Rozhodčí udělují další trest. Tentokrát domácí střídačce za příliš mnoho hráčů na ledě. Přesilovku čtyři na tři si zahrají hokejisté Nižněkamsku.
     
    30:46
    Na trestné lavici se snad rozdávají dárky. Jinak si nedovedu představit, proč se tam ve druhé třetině chce každý podívat. Václav Nedorost sekl Sudnicina, za což dostává dvě minuty za sekání. Následně však Dmitrij Kosmačjov dostal dvě minuty za hrubost, když napadl Nedorosta. Přesilová hra Slovanu čtyři na tři tedy bude pokračovat.
     
    30:25
    S tresty se nyní v Bratislavě roztrhl pytel. Georgijs Pujacs dostal dvě minuty za nedovolené bránění, když u mantinelu nedovoleně zastavil Matta Murleyho. A domácí si zničehonic z oslabení tři na pět zahrají přesilovku čtyři na tři.
     
    29:30
    A teď je navíc v Bratislavě opět veselo, Ladislav Nagy se hnal do brejku, za záchrannou brzdu zatáhl hokejkou Rjasenskij a v dalších dvou minutách se bude hrát ve čtyřech mužích na obou stranách.
     
    28:50
    Velká komplikace pro Slovan. Domácí půjdou na 23 vteřin do tří. Milan Bartovič dostal čtyřminutový trest za hru vysokou holí.
     
    27:13
    Hosté si zničehonic vytvořili několik dobrých šanci, Patrik Luža za bránou uzemnil Milovzorova nedovoleným zákrokem hokejkou do tváře, za což mu rozhodčí udělil dvouminutový trest.
     
    24:03
    Domácí hráči jsou v laufu stejně jako fanoušci, nyní Ivan Polygalov zbytečně podrazil Andreje Šťastného a už usedl za katr. Třetí přesilová hra pro Slovan.
    Rok TIČAR - 1:1
     
    23:17
    Slovan právě vstřelil branku!
    Co se Slovanu nepovedlo ve dvou početních převahách, se nyní domácím povedlo ve hře pět na pět. Vondrka nahrál zpoza brány na pravý kruh ROKU TIČAROVI, který vypálil a kotouč propadl Sudnicinovi mezi vyrážečkou a betonem. Asistence: Michal Vondrka, Žiga Jeglič.
     
    21:06
    Sotva se však jedna přesilová hra skončila, zahrají si Belasí druhou. Václav Nedorost si vykoledoval u mantinelu faul, Alexander Jevsejenkov vybojoval kotouč jen za cenu faulu.
     
    18:16
    Po Sersenově pokusu se kotouč odrazil na Hudáčka, který stál u tyči a měl před sebou odkrytou klec, Sudnicin vytáhl parádní zákrok betonem.
     
    18:09
    Domácí jsou od konce druhého oslabení lepší a nyní si i oni zahrají přesilovou hru. Kosmačjov zastavil pronikajícího Hudáčka nedovoleným háčkem a usedl za katr.
     
    14:35
    Hudáček se ocitl před bránou, Sudnicin zakročil.
     
    13:10
    Hosté nyní dostali kotouč za Janusova záda, ale branka uznána nebyla, protože rozhodčí ještě předtím přerušili hru z důvodu postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    11:23
    Další nepříjemnost pro domácí. Po souboji s Grigorenkom dostal dvě minuty za držení novic na soupisce Slovanu Lukáš Kozák.
    Igor POLYGALOV - 0:1
     
    10:42
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se naprosto po zásluze dostávají do vedení. Jegor Milovzorov našel zpoza brány nikým nehlídaného IGORA POLYGALOVA, který pohotově vystřelil k bližší tyči a poprvé překonal Januse. Asistence: Jegor Milovzorov, Andrej Ivanov.
     
    08:00
    Samostatný únik Kalašnikova vychytal Janus!
     
    05:16
    Jevsejenkovův pokus od modré vyrazil Janus před sebe, Bilalov mohl dorážet do prázdné brány, ale na poslední chvíli předvedl výborný obranný zákrok jeden z hráčů Slovanu.
     
    04:55
    Hosté jsou na úvod zápasu překvapivě aktivnějším týmem a nyní si zahrají přesilovou hru, na trestnou lavici míří Michal Vondrka na dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    04:39
    Grigorenko pálil z mezikruží, Janus vyrazil před sebe, odkud dorážel mimo bránu Anderson.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 24. Tičar (Vondrka, Jeglič), 45. Netík (Tičar, Jeglič), 46. Nagy (Nedorost, Barker), 50. Surový – 11. Polygalov (Milovzorov, Ivanov), 36. Anderson (Ivanov, Milovzorov), 42. Nikulin, 59. Sexton, 59. Sexton (Pujacs), 60. Milovzorov


    HC Slovan Bratislava: Janus (LeNeveu) – Luža, Sersen, Barker, Starosta, Kozák, Štajnoch – Jeglič, Tičar, Netík – Nagy, Nedorost, Bartovič (C) – Vondrka, Murley, Hudáček – Kudrna, Surový, Ölvecký, Šťastný
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Kolppanen) – Jevsejenkov, Pujacs, Berezin, Rjasenskij, Kosmačjov, Kalašnikov, Tichonov, Bilalov – Grigorenko, Anderson, Sexton – Milovzorov, Polygalov, Ivanov – Nikulin, Zdunov, Rybin (C) – Andrjuščenko

    Rozhodčí: Bukin, Beliajev – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 10 055 (vyprodáno)
    bahis siteleri