KHL
HC Slovan – Nižněkamsk 4:6 (kon.) | Chabarovsk – Novosibirsk 3:5 (kon.) | Vladivostok – Novokuzněck 0:0 (odl.)
Jaroslavl – Atlant 6:3 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
6:3 (4:0, 2:2, 0:1)
Atlant Moskevská oblast
Čtvrtek 25.12.2014, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    STATISTIKY ZÁPASU:
    Střely na branku: 26 – 24
    Vyloučení: 0 – 4
    Využité přesilovky: 2 – 0
    Vyhrané buly: 15 – 22 (19:01:49)
     
    Dnešní zápase je u konce. Ve třetí části jsme viděli pouze jeden gól. Postaral se o něj v 53. Sošnikov, který jen zmírnil nepříznivý vývoj svého týmu. Domácí předvedli výborný výkon a svému soupeři nedovolili žádný větší nápor. První Lajna Jaroslavle ukázala svou sílu, protože každý hráč z této pětice bodoval. To je pro dnešek vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Výbornou práci za brankou hostů odvádí Korškov. Ten drží puk pod sebou a Atlant se ho marně snaží vydolovat.
     
    58:24
    Holos nabil kolmou přihrávku k vrcholu kruhu Plotnikovi, který napřáhl až ke stropu a dělovkou protáhl hostujícího brankaře.
     
    57:39
    V individuální akci se pokoušel prezentova Jašin, nicméně ten na středu hrací plochy upadl a puk mu utekl. Vedoucí celek jej tak má opět pod svou kontrolou.
     
    56:27
    Nakonec přišel střelecký pokus z hole Galimova. Domácí obkroužil bránu a zakončoval k bližší tyči. Artěmev ale zasáhl včas.
     
    55:55
    A jak je vidět, daří se jim to na výbornou, protože Mytišči už nemá mnoho sil a hráči ve žlutém se ani k napadání nemají.
     
    54:54
    Čas běží a Lokomotiv nechce dopustit žádné zbytečné drama. Nepolevil v útočné aktivitě a drží kus černé pryže v obranném pásmu soupeře.
    SOŠNIKOV - 6:3
     
    52:43
    Atlant právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl, protože krátce na to Mytišči vstříli velice důležitý gól. NIKITA SOŠNIKOV předvedl, jak dokáže být jednoduchý. Hostující hráč si nabruslil ze středu do útočného pásma, v němž tažnou ránou napálil puk a poslal jej za záda Sanforda. Ten zůstal dezorientovaný a až po pár vteřinách si uvědomil, že letící puk zamířil za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    52:10
    Jenže ani hostující celek neuspěl. U kotouče je Jiří Novotný, kterému se ale dnešní zápas vůbec nedaří a ve třetí formaci není český hráč příliš vidět.
     
    51:23
    Domácí se vydali do rychlého protiútoku ve třech proti dvěma, jenže Thornberg ztratil puk a Atlant míří na Sanforda.
     
    50:49
    V této chvíli je o vítězi v podstatě rozhodnuto. Hosty by mohl spasit už jen zázrak, protože během deseti minut vstřelit čtyři góly je nesmírně těžké.
     
    49:51
    Tak či tak se začíná projevovat opět silná stránka domácích a to je důraz. Díky tomu je Jaroslavl více u puku a zdržuje se déle před Artěmevem.
     
    48:35
    Od modré čáry vyslal Vasiljev kus černé pryže do ohně před brankoviště. Nkdo z domácích ale letící puk nedokázal ztečovat.
     
    47:33
    Následně se hosté pod mírným tlakem osvobodili pouze za cenu zakazného uvolnění. Hra se tuží před Artěmeva opět vrátí.
     
    46:43
    Averin ujížděl ze strany sám na brankaře. Zvolil střelu mezi betony, nicméně Engren je sevřel včas a ránu domácího útočníka zneškodnil.
     
    45:34
    Čas běží vskutku rychle a hraje se momentálně bez jediného přerušení. Oba týmy se snaží udržet puk v útočné třetině.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 2. Kronwall (Plotnikov), 4. Plotnikov, 6. Kartajev (Kapustin), 19. Gorochov (Konkov), 32. Galimov, 37. Holos (Averin, Vasiljev) – 33. Chlopotov (Aljošin, Voronin), 34. Černov (Junkov, Voronin), 53. Sošnikov


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Holos, Vasiljev, Kronwall, Pašnin, Gorochov (C), Ljubiškin, Višněvskij – Plotnikov, Apalkov, Averin – Platt, Thornberg, Loktjonov – Konkov, Novotný, Galimov – Kapustin, Kartajev, Korškov.
    Atlant Moskevská oblast: Engren (6.Artěmev) – Korobov, Gilroy, Novopašnin, Sorokin, Tjuljapkin (C), Jarullin, Mironov – Černov, Bodrov, Junkov – Sošnikov, Jašin, Šmeljov – Kozlo, Taraťuchin, Levickij – Chlopotov, Voronin, Šajfotdinov.

    Rozhodčí: Sajfullov, Sergejev – Golovljov, Otmačov
    bahis siteleri