KHL
HC Slovan – Nižněkamsk 4:6 (kon.) | Chabarovsk – Novosibirsk 3:5 (kon.) | Vladivostok – Novokuzněck 0:0 (odl.)
Jaroslavl – Atlant 6:3 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
6:3 (4:0, 2:2, 0:1)
Atlant Moskevská oblast
Čtvrtek 25.12.2014, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    STATISTIKY ZÁPASU:
    Střely na branku: 26 – 24
    Vyloučení: 0 – 4
    Využité přesilovky: 2 – 0
    Vyhrané buly: 15 – 22 (19:01:49)
     
    Dnešní zápase je u konce. Ve třetí části jsme viděli pouze jeden gól. Postaral se o něj v 53. Sošnikov, který jen zmírnil nepříznivý vývoj svého týmu. Domácí předvedli výborný výkon a svému soupeři nedovolili žádný větší nápor. První Lajna Jaroslavle ukázala svou sílu, protože každý hráč z této pětice bodoval. To je pro dnešek vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Výbornou práci za brankou hostů odvádí Korškov. Ten drží puk pod sebou a Atlant se ho marně snaží vydolovat.
     
    58:24
    Holos nabil kolmou přihrávku k vrcholu kruhu Plotnikovi, který napřáhl až ke stropu a dělovkou protáhl hostujícího brankaře.
     
    57:39
    V individuální akci se pokoušel prezentova Jašin, nicméně ten na středu hrací plochy upadl a puk mu utekl. Vedoucí celek jej tak má opět pod svou kontrolou.
     
    56:27
    Nakonec přišel střelecký pokus z hole Galimova. Domácí obkroužil bránu a zakončoval k bližší tyči. Artěmev ale zasáhl včas.
     
    55:55
    A jak je vidět, daří se jim to na výbornou, protože Mytišči už nemá mnoho sil a hráči ve žlutém se ani k napadání nemají.
     
    54:54
    Čas běží a Lokomotiv nechce dopustit žádné zbytečné drama. Nepolevil v útočné aktivitě a drží kus černé pryže v obranném pásmu soupeře.
    SOŠNIKOV - 6:3
     
    52:43
    Atlant právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl, protože krátce na to Mytišči vstříli velice důležitý gól. NIKITA SOŠNIKOV předvedl, jak dokáže být jednoduchý. Hostující hráč si nabruslil ze středu do útočného pásma, v němž tažnou ránou napálil puk a poslal jej za záda Sanforda. Ten zůstal dezorientovaný a až po pár vteřinách si uvědomil, že letící puk zamířil za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    52:10
    Jenže ani hostující celek neuspěl. U kotouče je Jiří Novotný, kterému se ale dnešní zápas vůbec nedaří a ve třetí formaci není český hráč příliš vidět.
     
    51:23
    Domácí se vydali do rychlého protiútoku ve třech proti dvěma, jenže Thornberg ztratil puk a Atlant míří na Sanforda.
     
    50:49
    V této chvíli je o vítězi v podstatě rozhodnuto. Hosty by mohl spasit už jen zázrak, protože během deseti minut vstřelit čtyři góly je nesmírně těžké.
     
    49:51
    Tak či tak se začíná projevovat opět silná stránka domácích a to je důraz. Díky tomu je Jaroslavl více u puku a zdržuje se déle před Artěmevem.
     
    48:35
    Od modré čáry vyslal Vasiljev kus černé pryže do ohně před brankoviště. Nkdo z domácích ale letící puk nedokázal ztečovat.
     
    47:33
    Následně se hosté pod mírným tlakem osvobodili pouze za cenu zakazného uvolnění. Hra se tuží před Artěmeva opět vrátí.
     
    46:43
    Averin ujížděl ze strany sám na brankaře. Zvolil střelu mezi betony, nicméně Engren je sevřel včas a ránu domácího útočníka zneškodnil.
     
    45:34
    Čas běží vskutku rychle a hraje se momentálně bez jediného přerušení. Oba týmy se snaží udržet puk v útočné třetině.
     
    44:18
    Jenže opět zahrozil celek Mytišči. Taraťuchin se obtočil a vyslal ránu z bekhendu na hranici breankoviště. Sanford ale zasáhl včas.
     
    43:27
    Krátce na to vypálil z odbodné pozice Jarulin, nicméně tentokrát byla střela zablokována a Lokomotiv může zamířit k brance Artěmeva.
     
    42:19
    Dobrou střelou z mezikruží se prezentoval Chlopotov. Domácí muž v masce zasáhl vyrážečkou v poslední možné chvíli.
     
    41:26
    Hosté nemohou na nic čekat. Pokud se chtějí pokusit o nějaký zázrak, musí vložit veškeré své síly do útoku a snažit se vstřelit kontaktní gól.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dlouho to vypadalo, že se ve druhé části nic zajímavého dít nebude, jenže poté přišla smrtící desetiminutovka, během padly hned čtyři góly. Jaroslavl sice vstřelila gól na 5:0, ale to paradoxně hosty nakoplo a Atlant vsítil dvě branky v rozmezí minuty. To byl ale nebyla Jaroslav, která svému soupeři utekla na rozdíl čtyři branek zásluhou Holose při přesilové hře.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Averin vypálil z mezikruží, ale jeho rána byla sražená. Atlant vyráží do protiútoku. Avšak moc času k nějaké akci už nemá.
     
    38:30
    Jak je vidět, dnešní zápas nabízí fantastickou podívanou, která nebere konce. Lokomotiv má momentálně puk na holi a nechce jej soupeři za žádnou cenu půjčit.
    HOLOS - 6:2
     
    36:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí mohou alespoň na chvíli opět vydechnout, protože početní výhodu využívají velice rychle. JONAS HOLOS dostal přihrávku k modré. Toho norský obránce využil a tvrdou ranou poslal puk na branku. Vzhledem k tomu, že měl Artěmev zakrytý výhled nedokázal na přesnou střelu včas zareagovat a kotouč mu prosvištěl pod lapačkou a zamířil za jeho záda. Asistence: Jegor Averin, Alexej Vasiljev.
     
    35:17
    Jenže hosté půjdou do čtyři. Veronin se provinil hrubostí a odsedí si na trestné dvě minuty.
     
    34:05
    Tohle je znamení pro domácí tým, že se jejich soupeř jen tak lehce nevzdá. Je to již pouze o tři góly Atlant je po dvou rychlý brankách na koni.
    ČERNOV - 5:2
     
    33:03
    Atlant právě vstřelil branku!
    Hráči si na ledě otevřeli střelnici! Pár vteřin po prvním gólu hostů přichází druhý. Junkov nahodil kotouč od modré před brankoviště, kde jej dokázal tečovat ARŤJOM ČERNOV za záda Sanforda. Nutno ale dodat, že hostující brankař ani sám nevěděl, jakým způsobem ztečoval letící kotouč. Asistence: Alexandr Junkov, Arťjom Voronin.
    CHLOPOTOV - 5:1
     
    32:33
    Atlant právě vstřelil branku!
    Jenže hosté reagují na krutý výsledek velice rychle a v zápase se poprvé prosazují. Aljošin našel na středu mezikruží VADIMA CHLOPOTOVA. Zmiňovaný hráč vyprodukoval nechytatelnou ránu, kterou vymetl veškeré pavučiny pod horní konstrukcí u levé spojnice. Asistence: Jegor Aljošin, Arťjom Voronin
    GALIMOV - 5:0
     
    31:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Nelichotivý gól, který značí "bůra" přichází. Konkov zachytil puk a v útočné třetině ho poslal na EMILA GALIMOVA, který se s ničím nepáral, vypálil první a dělovkou propálil roztaženého Artěmeva na vyrážečku. Asistence:
     
    30:24
    Na útočný výlet se vydal Černov. Ten se pokoušel propasírovat přes bránícího Ljuškina, jenže neuspěl a o kotouč přišel.
     
    29:05
    Vzápětí přišel rychlý protiútok hostů Černov kolmou přihrávkou vybídl k zakončení Junkova, avšak ten z dobré pozice branku minul.
     
    28:28
    Thornberg hledal od mantinelu behkendovou přihrávkou před brankovištěm Platta, nicméně druhý zmiňovaný se k puku nedostal.
     
    27:52
    Domácí v plném počtu.
     
    27:00
    Následně nedokázali hostující hráči puk v útočné třetině udržet. Jaroslavl se osvobodila a poslala na led nové síly.
     
    26:38
    Ranou z úhlu se prezentoval aktivní Bodrov. Domácí muž v masce ale na ní dobře viděl a letící puk vy\těsnil levým betonem.
     
    25:52
    Poprvé se vylučuje na straně domácích. Na lavici hanby míří Thornberg, který se provinil sekáním.
     
    25:20
    A do třetice útok hostujícího celku. Na led se podíval náhradník Aljošin, jenž donutil Sanforda po tvrdé střele přerušit hru.
     
    24:52
    Poprvé se Atlant zdržel déle v útočné třetině, čehož využil Levickij. Jeho střelecký projektil zamířil jen těsně vedle tyče.
     
    24:19
    Tak jsem to zakřikl, protože následně napřáhl z kruhu Sošnikov. Gólman Lokomotivu sice puk vytěsnil, jenže mu vypadl z lapačky a mířil za brankovou čáru, ale Sanford jej dokázal včas zachytit.
     
    23:34
    Tak či tak to bude mít Atlant hodně těžké, protože prohrává o čtyři góly a nezdá se, že by Jaroslavl chtěla v útoku jakkoliv polevit.
     
    22:30
    Hosté v plném počtu. Tohle oslabení zvládlo Mytišči na výbornou. Na branku Artěmeva totiž nemířila jediná střela.
     
    22:08
    Při vlastním oslabení zahrozil Bodrov, který sebral puk a upaloval s ním k protější brance. Nedokázal ale přesně vypálit.
     
    20:30
    Bude se ale opět trestat a znovu na straně Mytišči. Menší trest dostává Junkov za podražení.
     
    20:30
    Pašnin napřáhl z dálky a Artěmev jeho ránu vytěsnil do ochranné sítě. Bude se vhazovat v útočném pásmu Jaroslavle.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    STATISTIKY PO PRVNÍ TŘETINĚ:
    Střely na branku: 9 – 12
    Vyloučení: 0 – 2
    Využité přesilovky: 1 – 0
    Vyhrané buly: 6 – 9
     
    O tom, kdo na ledě vládne není třeba dlouho otálet. Tím týmem je domácí Jaroslavl, která již v šesté minutě vedla 3:0 a poslala Engrena na střídačku. Do brány se postavil Artěmev, který se velice rychle zahřál, protože i on byl nadále pod tlakem. Gólman Atlantu sice dllouho odolovál, ale inkasoval branku až v předposlední minutě, kdy jej propálil Gorochov. Paradoxní je, že Atlant vypálil na bránu víckrát než Lokomotiv. Za záda Sanforda ale neusměrnil ani jeden puk.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    GOROCHOV - 4:0
     
    18:35
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak ani Artěmev neodejde do kabin, aniž by neinkasoval. Je to téměř neuvěřitelné, ale potřetí zasebou přišla rána do stejného místa! Galimov zpoza branky našel na pravého kruhu ILJU GOROCHOVA, a ten znovu trefil protilehlý růžek, ačkoliv se Artěmev snažil kotouč ramenem vyrazit. Asistence: Emil Galimov, Sergej Konkov.
     
    18:12
    O tom vypovídá i následné zakázané vulnění Atlantu. Vhazovat se bude před svatyní Artěmeva.
     
    17:27
    Pomalu se nám blíží závěr první části a na předvedené hře se nic nemění. Domácí jsou i nadále lepším týmem a tlačí se do útoku.
     
    16:21
    Výborná individuální akce Plotnikova, který přejel celé kluziště, najel si za branku, aby poté překvapil gólmana nájezdem před brankoviště. Jeho střela k bližší tyči ale brankou neskončila.
     
    15:05
    Poradil si i následně, když ho prověřil Thornberg střelou z úhlu. Hostující muž v masce jí bez potíží zneškodnil betonem.
     
    14:31
    Hraje se poměrně dlouho bez přerušení. Artěmev je v brance zatím úspěšný a ani jednou za svá záda nepustil kus černé pryže.
     
    13:13
    Jaroslavl je usazena v útočné třetině a kombinuje, jak při přesilové hře. Od modré pálil Holos, ale bránu trefit nedokázal.
     
    12:03
    Největší potíže dělá Atlantu první lajna. Artěmev musel opět zasahovat, když ho tvrdou ranou z mezikruží prověřil Vasiljev.
     
    11:25
    Rozhodně ale sledujeme zajímavou podívanou. Přítomní diváci se mají na co diívat.
     
    10:48
    Apalkov dostal zpoza branky nabito ke kruhu. Domácí hráč vypálil z první, nicméně trefil jen beton hostujícího gólmana.
     
    10:14
    Krátce na to se prohrávající celek vydal do další útočné akce a následuje opět vhazování před svatyní Sanforda.
     
    09:29
    Po delší době si na kotouč sáhl také Sanford. Ten likvidoval ránu Jašina z boku. Puk nebezpečně skákal po brankovišti, ale domácí brankař jej zachytil do své lapačky.
     
    08:31
    Nakonec se Atlantu podařilo vyhodit a vyloučený Bodrov je již na ledě. Hosté jsou v plné síle.
     
    08:04
    Jenže čtveřice hostujících hráčů je nesmírně unavená. Atlant zatím puk ještě nevyhodil a Jaroslavl je stále usazena v útočné třetině.
     
    07:39
    Dobrou ranou se prezentoval Kartajev, jenž vystřelil ze strany. Artěmev natáhl beton a letící kus černé pryže vyrazil.
     
    06:31
    A bude ještě hůř. Bodrov fauloval a míří na lavici hanby, kde si odsedí dvouminutový trest. Je tu druhá přesilovka pro Lokomotiv.
     
    05:16
    Na tohle už hosté musí reagovat. Z hrací plochy míří na střídačku Engren. Nahradí ho Artěmev.
    KARTAJEV - 3:0
     
    05:16
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak tohle už začíná zavánět debaklem! Kapustin našel od mantinelu najíždějícího VLADISLAVA KARTAJEVA. Zmiňovaný hráč z vrcholu kruhu usměrnil puk do stejného místa, jako v předchozí akci Plotnikov. Puk totiž poslal pod levou horní spojnici na což Engren neměl šanci zareagovat. Asistence: Kirill Kapustin.
    PLOTNIKOV - 2:0
     
    03:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Celek Lokomotivu využívá početní výhodu a vede již o dva góly. SERGEJ PLOTNIKOV se dostal k odraženému puku. Na nic nečekal a z otočky vyslal prudký projektil přímo do protilehlé tyče nad rameno hostujícího brankaře. Tohle byl krásný gól v podání ruského útočníka. Bez asistence.
     
    03:26
    Bude se poprvé vylučovat. Za vražení na hrazení putuje na trestnou lavici Junkov. Domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    02:35
    To se pokusil změnit Bodrov, který vystřel z úhlu, avšak našel jen pozorně stojícího Sanforda. Následovat bude vhazování před kanadským gólmanem.
     
    02:05
    I na dále je Lokomotiv velice aktivní a zdržuje se v obranném pásmu soupeře.
    KRONWALL - 1:0
     
    01:06
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí vstoupili do zápasu jako uragán. Apalkov sebral puk, nabral rychlost a najel si s ním do útočné třetiny, kde jej poté přeposlal k mezikruží na hůl STAFFANA KRONWALLA, který tažnou ranou usměrnil kotouč k pravé tyči pod vyrážečku Engrena. Asistence. Danill Apalkov, Sergej Plotnikov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Holos, Vasiljev, Kronwall, Pašnin, Gorochov (C), Ljubiškin, Višněvskij – Plotnikov, Apalkov, Averin – Platt, Thornberg, Loktjonov – Konkov, Novotný, Galimov – Kapustin, Kartajev, Korškov.

    Atlant Moskevská oblast: Engren (Artěmev) – Korobov, Gilroy, Novopašnin, Sorokin, Tjuljapkin (C), Jarullin, Mironov – Černov, Bodrov, Junkov – Sošnikov, Jašin, Šmeljov – Kozlo, Taraťuchin, Levickij – Chlopotov, Voronin, Šajfotdinov.

    Rozhodčí: Sajfullov, Sergejev – Golovljov, Otmačov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa

    Lomotiv JAroslavl
    Jiří Novotný

    Atlant Moskevská oblast
    Za tento tým nenastupuej žádný český ani slovenský hráč
     
    Atlant Moskevská oblast

    má o šest bodů méně než dnešní soupeř. Drží se na nepustové příčce do play-off a na tu postupovou, kde je právě Jaroslavl ztrácí šest bodů. Momentálně se ale Atlantu daří, protože z posledních čtyř zápasů Atlant vyhrál hned tři. Naposledy porazil silný Omsk 3:1.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    má po 38 odehraných kolech na svém kontě 57 bodů a momentálně tomuto celku patří osmé místo západní konference. Jenže tabulka je nesmírně vyrovnaná. Pouhý bod ztrácí na Jaroslavl Víťaz a Soči a Novgorod mají naopak v rozmezí dvou bodů lepší postavení v tabulce. Aktuálně se Lokomotivu daří. Vyhrál poslední tři utkání v řadě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 2. Kronwall (Plotnikov), 4. Plotnikov, 6. Kartajev (Kapustin), 19. Gorochov (Konkov), 32. Galimov, 37. Holos (Averin, Vasiljev) – 33. Chlopotov (Aljošin, Voronin), 34. Černov (Junkov, Voronin), 53. Sošnikov


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Holos, Vasiljev, Kronwall, Pašnin, Gorochov (C), Ljubiškin, Višněvskij – Plotnikov, Apalkov, Averin – Platt, Thornberg, Loktjonov – Konkov, Novotný, Galimov – Kapustin, Kartajev, Korškov.
    Atlant Moskevská oblast: Engren (6.Artěmev) – Korobov, Gilroy, Novopašnin, Sorokin, Tjuljapkin (C), Jarullin, Mironov – Černov, Bodrov, Junkov – Sošnikov, Jašin, Šmeljov – Kozlo, Taraťuchin, Levickij – Chlopotov, Voronin, Šajfotdinov.

    Rozhodčí: Sajfullov, Sergejev – Golovljov, Otmačov
    bahis siteleri