KHL
HC Slovan – Nižněkamsk 4:6 (kon.) | Chabarovsk – Novosibirsk 3:5 (kon.) | Vladivostok – Novokuzněck 0:0 (odl.)
Jaroslavl – Atlant 6:3 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
6:3 (4:0, 2:2, 0:1)
Atlant Moskevská oblast
Čtvrtek 25.12.2014, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    SOŠNIKOV - 6:3
     
    52:43
    Atlant právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl, protože krátce na to Mytišči vstříli velice důležitý gól. NIKITA SOŠNIKOV předvedl, jak dokáže být jednoduchý. Hostující hráč si nabruslil ze středu do útočného pásma, v němž tažnou ránou napálil puk a poslal jej za záda Sanforda. Ten zůstal dezorientovaný a až po pár vteřinách si uvědomil, že letící puk zamířil za brankovou čáru. Bez asistence.
    HOLOS - 6:2
     
    36:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí mohou alespoň na chvíli opět vydechnout, protože početní výhodu využívají velice rychle. JONAS HOLOS dostal přihrávku k modré. Toho norský obránce využil a tvrdou ranou poslal puk na branku. Vzhledem k tomu, že měl Artěmev zakrytý výhled nedokázal na přesnou střelu včas zareagovat a kotouč mu prosvištěl pod lapačkou a zamířil za jeho záda. Asistence: Jegor Averin, Alexej Vasiljev.
    ČERNOV - 5:2
     
    33:03
    Atlant právě vstřelil branku!
    Hráči si na ledě otevřeli střelnici! Pár vteřin po prvním gólu hostů přichází druhý. Junkov nahodil kotouč od modré před brankoviště, kde jej dokázal tečovat ARŤJOM ČERNOV za záda Sanforda. Nutno ale dodat, že hostující brankař ani sám nevěděl, jakým způsobem ztečoval letící kotouč. Asistence: Alexandr Junkov, Arťjom Voronin.
    CHLOPOTOV - 5:1
     
    32:33
    Atlant právě vstřelil branku!
    Jenže hosté reagují na krutý výsledek velice rychle a v zápase se poprvé prosazují. Aljošin našel na středu mezikruží VADIMA CHLOPOTOVA. Zmiňovaný hráč vyprodukoval nechytatelnou ránu, kterou vymetl veškeré pavučiny pod horní konstrukcí u levé spojnice. Asistence: Jegor Aljošin, Arťjom Voronin
    GALIMOV - 5:0
     
    31:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Nelichotivý gól, který značí "bůra" přichází. Konkov zachytil puk a v útočné třetině ho poslal na EMILA GALIMOVA, který se s ničím nepáral, vypálil první a dělovkou propálil roztaženého Artěmeva na vyrážečku. Asistence:
    GOROCHOV - 4:0
     
    18:35
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak ani Artěmev neodejde do kabin, aniž by neinkasoval. Je to téměř neuvěřitelné, ale potřetí zasebou přišla rána do stejného místa! Galimov zpoza branky našel na pravého kruhu ILJU GOROCHOVA, a ten znovu trefil protilehlý růžek, ačkoliv se Artěmev snažil kotouč ramenem vyrazit. Asistence: Emil Galimov, Sergej Konkov.
    KARTAJEV - 3:0
     
    05:16
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak tohle už začíná zavánět debaklem! Kapustin našel od mantinelu najíždějícího VLADISLAVA KARTAJEVA. Zmiňovaný hráč z vrcholu kruhu usměrnil puk do stejného místa, jako v předchozí akci Plotnikov. Puk totiž poslal pod levou horní spojnici na což Engren neměl šanci zareagovat. Asistence: Kirill Kapustin.
    PLOTNIKOV - 2:0
     
    03:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Celek Lokomotivu využívá početní výhodu a vede již o dva góly. SERGEJ PLOTNIKOV se dostal k odraženému puku. Na nic nečekal a z otočky vyslal prudký projektil přímo do protilehlé tyče nad rameno hostujícího brankaře. Tohle byl krásný gól v podání ruského útočníka. Bez asistence.
    KRONWALL - 1:0
     
    01:06
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí vstoupili do zápasu jako uragán. Apalkov sebral puk, nabral rychlost a najel si s ním do útočné třetiny, kde jej poté přeposlal k mezikruží na hůl STAFFANA KRONWALLA, který tažnou ranou usměrnil kotouč k pravé tyči pod vyrážečku Engrena. Asistence. Danill Apalkov, Sergej Plotnikov.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 2. Kronwall (Plotnikov), 4. Plotnikov, 6. Kartajev (Kapustin), 19. Gorochov (Konkov), 32. Galimov, 37. Holos (Averin, Vasiljev) – 33. Chlopotov (Aljošin, Voronin), 34. Černov (Junkov, Voronin), 53. Sošnikov


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Holos, Vasiljev, Kronwall, Pašnin, Gorochov (C), Ljubiškin, Višněvskij – Plotnikov, Apalkov, Averin – Platt, Thornberg, Loktjonov – Konkov, Novotný, Galimov – Kapustin, Kartajev, Korškov.
    Atlant Moskevská oblast: Engren (6.Artěmev) – Korobov, Gilroy, Novopašnin, Sorokin, Tjuljapkin (C), Jarullin, Mironov – Černov, Bodrov, Junkov – Sošnikov, Jašin, Šmeljov – Kozlo, Taraťuchin, Levickij – Chlopotov, Voronin, Šajfotdinov.

    Rozhodčí: Sajfullov, Sergejev – Golovljov, Otmačov
    bahis siteleri