Jekatěrinburg – Kazaň 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 7:6 (2:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 0:0 (odl.)
Čerepovec – Soči 1:0 (kon.) | CSKA Moskva – Omsk 3:1 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 2:1 (2:0 po s.n.)
HC Slovan – Petrohrad 1:6 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:6 (0:3, 0:2, 1:1)
SKA Petrohrad
Pátek 26.12.2014, 19:00 • Slovnaft Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:24
    Tak rozhodčí se rozhodl zpestřit třetí třetinu množstvím vyloučených hráčů. Nyní zvedl pravici a ukázal na Tonyho Martenssona, který odjíždí za katr na dvě minuty za držení hole.
     
    49:46
    I když je už o vítězi rozhodnuto, utkání budí velké emoce. Jaroslav Janus dostal za údajně úmyslné vykopnutí brány z jejího postavení dvouminutový trest za zdržování, který si jde na trestnou lavici za slovenského gólmana odpykat Tomáš Surový.
     
    48:54
    Nepříjemnost pro domácí, dvě minuty za hákování dostal Ladislav Nagy a Belasí budou hrát více než minutu ve třech. Ideální čas k tomu, aby hosté navýšili své vedení.
     
    48:00
    Hra v plném počtu však dlouho netrvala, Michal Sersen obdržel dvě minuty za držení a hosté si po dlouhé době zahrají početní převahu.
     
    45:47
    Cam Barker s Patrickem Thoresenem obdrželi od rozhodčího stejný trest dvě minuty za sekání, potřetí v dnešním zápase uvidíme hru čtyři na čtyři.
     
    40:41
    Domácí si zahrají na úvod třetí části svou druhou přesilovou hru. Dvě minuty za nedovolená bránění dostal Vadim Šipačjov.
     
    32:49
    Oba aktéři potyčky nyní můžou zchladit emoce na trestné lavici, kam je rozhodčí poslal na dvě minuty.
     
    26:55
    Domácí mají možnost vrátit se do zápasu. Artěmij Panarin odmítl rodící se únik Kudrny, zatáhl za "záchrannou brzdu" a nyní si již půjde sednout na trestnou lavici. Obdržel dvě minuty za podražení.
     
    11:38
    Hosté si úvodní přesilovku vůbec neužili, ba naopak. V souboji ve středovém kruhu po buly si počínal nedovoleně Jimmie Ericsson, který putuje na trestnou lavici rovněž za podražení.
     
    11:28
    Uvidíme první přesilovou hru zápasu. Zahrají si ji hosté, dvě minuty za podražení dostal Václav Nedorost.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 59. Bartovič (Barker) – 8. Ketov (Burdasov), 9. Barabanov (Burdasov), 20. Martensson (Thoresen, Ericsson), 26. Burdasov (Kadějkin, Barabanov), 29. Burdasov (Kablukov), 50. Čudinov (A. Bělov)


    HC Slovan Bratislava: LeNeveu (9. Janus) – Luža, Sersen, Barker, Štajnoch, Kozák, Starosta – Jeglič, Tičar, Netík – Nagy, Nedorost, Bartovič (C) – Vondrka, Hudáček, Murley – Kudrna, Ölvecký, Surový – Šťastný
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Rukavišnikov, Kalinin (C), N. Bělov, Kutějkin, Čudinov, A. Bělov, Alexandrov, Chafizullin – Martensson, Thoresen, Ericsson – Dadonov, Panarin, Šipačjov – Chochrjakov, Kadějkin, Ketov – Kablukov, Barabanov, Burdasov

    Rozhodčí: Bondar, Ščeňov – Goljak, Dědjulja

    Diváci: 10 055 (vyprodáno)
    bahis siteleri