Jekatěrinburg – Kazaň 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 7:6 (2:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 0:0 (odl.)
Čerepovec – Soči 1:0 (kon.) | CSKA Moskva – Omsk 3:1 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 2:1 (2:0 po s.n.)
HC Slovan – Petrohrad 1:6 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:6 (0:3, 0:2, 1:1)
SKA Petrohrad
Pátek 26.12.2014, 19:00 • Slovnaft Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Milan BARTOVIČ - 1:6
     
    58:22
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak přece jen čestný úspěch pro domácí hráče a fanoušky. Barkerova přihrávka přes dvě čáry prošla až k MILANU BARTOVIČOVI, který svůj nájezd zakončil střelou mezi vyrážečku a tělo Koskinena, jehož připravil o čisté konto. Asistence: Cam Barker.
     
    49:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Použijeme-li tenisovou terminologii, Petrohrad dovršil kanára. Anton Bělov nahrál na modré čáře MAXIMU ČUDINOVOVI, který svou prudkou ránu poslal přesně do šibenice. Asistence: Anton Bělov.
    Anton BURDASOV - 0:5
     
    28:12
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Belasí jsou zralí na ručník. Aby toho nebylo málo, nyní inkasovali v přesilové hře. Jeglič neudržel kotouč a hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho. Ilja Kablukov nahrál kotouč ANTONU BURDASOVOVI, který podruhé v zápase překonal Januse a zvyšuje už na 5:0. Asistence: Ilja Kablukov.
    Anton BURDASOV - 0:4
     
    25:06
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Začíná to zavánět debaklem a z tribun už se začíná ozývat pískot. ANTON BURDASOV vyjel zpoza brány do mezikruží a šikovnou střelou k bližší tyči zaskočil Januse. Asistence: Alexander Kadějkin, Alexander Barabanov.
    Tony MARTENSSON - 0:3
     
    19:31
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté si do kabin odnesou po úvodní části pohodlný náskok. Patrick Thoresen nahrál zpoza brány do dobré pozice TONY MARTENSSONOVI, který střelou pod víko nedal Janusovi šanci. Asistence: Patrick Thoresen, Jimmie Ericsson.
    Alexander BARABANOV - 0:2
     
    08:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A o necelou minutu favorité vedou již o dvě branky. Čtvrtá formace si vytvořila tlak, ALEXANDER BARABANOV si sjel na osu a z podobné pozice jako před chvílí jeho kolega Ketov podruhé překonal nováčka v bráně Slovanu. Asistence: Anton Burdasov.
    Jevgenij KETOV - 0:1
     
    07:40
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre utkání, JEVGENIJ KETOV vjel do útočného pásma, najel si na osu a vypálil, jeho pohotová střela přes obránce proletěla Janusovi mezi vyrážečkou a rukou. Asistence: Alexander Kadějkin. Asistence: Anton Burdasov.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 59. Bartovič (Barker) – 8. Ketov (Burdasov), 9. Barabanov (Burdasov), 20. Martensson (Thoresen, Ericsson), 26. Burdasov (Kadějkin, Barabanov), 29. Burdasov (Kablukov), 50. Čudinov (A. Bělov)


    HC Slovan Bratislava: LeNeveu (9. Janus) – Luža, Sersen, Barker, Štajnoch, Kozák, Starosta – Jeglič, Tičar, Netík – Nagy, Nedorost, Bartovič (C) – Vondrka, Hudáček, Murley – Kudrna, Ölvecký, Surový – Šťastný
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Rukavišnikov, Kalinin (C), N. Bělov, Kutějkin, Čudinov, A. Bělov, Alexandrov, Chafizullin – Martensson, Thoresen, Ericsson – Dadonov, Panarin, Šipačjov – Chochrjakov, Kadějkin, Ketov – Kablukov, Barabanov, Burdasov

    Rozhodčí: Bondar, Ščeňov – Goljak, Dědjulja

    Diváci: 10 055 (vyprodáno)
    bahis siteleri