Jekatěrinburg – Kazaň 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 7:6 (2:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 0:0 (odl.)
Čerepovec – Soči 1:0 (kon.) | CSKA Moskva – Omsk 3:1 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 2:1 (2:0 po s.n.)
HC Slovan – Petrohrad 1:6 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:6 (0:3, 0:2, 1:1)
SKA Petrohrad
Pátek 26.12.2014, 19:00 • Slovnaft Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Milan BARTOVIČ - 1:6
     
    58:22
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak přece jen čestný úspěch pro domácí hráče a fanoušky. Barkerova přihrávka přes dvě čáry prošla až k MILANU BARTOVIČOVI, který svůj nájezd zakončil střelou mezi vyrážečku a tělo Koskinena, jehož připravil o čisté konto. Asistence: Cam Barker.
     
    50:24
    Tak rozhodčí se rozhodl zpestřit třetí třetinu množstvím vyloučených hráčů. Nyní zvedl pravici a ukázal na Tonyho Martenssona, který odjíždí za katr na dvě minuty za držení hole.
     
    49:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Použijeme-li tenisovou terminologii, Petrohrad dovršil kanára. Anton Bělov nahrál na modré čáře MAXIMU ČUDINOVOVI, který svou prudkou ránu poslal přesně do šibenice. Asistence: Anton Bělov.
     
    49:46
    I když je už o vítězi rozhodnuto, utkání budí velké emoce. Jaroslav Janus dostal za údajně úmyslné vykopnutí brány z jejího postavení dvouminutový trest za zdržování, který si jde na trestnou lavici za slovenského gólmana odpykat Tomáš Surový.
     
    48:54
    Nepříjemnost pro domácí, dvě minuty za hákování dostal Ladislav Nagy a Belasí budou hrát více než minutu ve třech. Ideální čas k tomu, aby hosté navýšili své vedení.
     
    48:00
    Hra v plném počtu však dlouho netrvala, Michal Sersen obdržel dvě minuty za držení a hosté si po dlouhé době zahrají početní převahu.
     
    45:47
    Cam Barker s Patrickem Thoresenem obdrželi od rozhodčího stejný trest dvě minuty za sekání, potřetí v dnešním zápase uvidíme hru čtyři na čtyři.
     
    40:41
    Domácí si zahrají na úvod třetí části svou druhou přesilovou hru. Dvě minuty za nedovolená bránění dostal Vadim Šipačjov.
     
    39:58
    Ketov se dostal do samostatného úniku, svůj nájezd zakončil střelou příklepem, Janus vychýlil kotouč lapačkou těsně mimo bránu.
     
    38:40
    Thoresen nabil Ericssonovi, který z hranice levého kruhu vypálil, Janus předvedl velice pohledný zákrok lapačkou.
     
    35:13
    Kalinin obdržel zpoza brány od Šipačjova nádhernou přihrávku do mezikruží, kapitán Petrohradu však svou vyloženou šanci spálil.
     
    32:49
    Oba aktéři potyčky nyní můžou zchladit emoce na trestné lavici, kam je rozhodčí poslal na dvě minuty.
    Anton BURDASOV - 0:5
     
    28:12
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Belasí jsou zralí na ručník. Aby toho nebylo málo, nyní inkasovali v přesilové hře. Jeglič neudržel kotouč a hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho. Ilja Kablukov nahrál kotouč ANTONU BURDASOVOVI, který podruhé v zápase překonal Januse a zvyšuje už na 5:0. Asistence: Ilja Kablukov.
     
    26:55
    Domácí mají možnost vrátit se do zápasu. Artěmij Panarin odmítl rodící se únik Kudrny, zatáhl za "záchrannou brzdu" a nyní si již půjde sednout na trestnou lavici. Obdržel dvě minuty za podražení.
    Anton BURDASOV - 0:4
     
    25:06
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Začíná to zavánět debaklem a z tribun už se začíná ozývat pískot. ANTON BURDASOV vyjel zpoza brány do mezikruží a šikovnou střelou k bližší tyči zaskočil Januse. Asistence: Alexander Kadějkin, Alexander Barabanov.
    Tony MARTENSSON - 0:3
     
    19:31
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté si do kabin odnesou po úvodní části pohodlný náskok. Patrick Thoresen nahrál zpoza brány do dobré pozice TONY MARTENSSONOVI, který střelou pod víko nedal Janusovi šanci. Asistence: Patrick Thoresen, Jimmie Ericsson.
     
    11:38
    Hosté si úvodní přesilovku vůbec neužili, ba naopak. V souboji ve středovém kruhu po buly si počínal nedovoleně Jimmie Ericsson, který putuje na trestnou lavici rovněž za podražení.
     
    11:28
    Uvidíme první přesilovou hru zápasu. Zahrají si ji hosté, dvě minuty za podražení dostal Václav Nedorost.
     
    09:17
    Na druhé straně se dostal před Koskinena Bartovič, tváří v tvář však kapitán Slovanu finského gólmana nepřekonal.
     
    09:07
    A následně Janus podržel své mužstvo, Martensson se dostal před slovenského brankáře, jehož se snažil překonat kličkou do forhendu, ta se mu díky skvělému Janusovi nepovedla dotáhnout.
     
    08:39
    A následně posílá finský trenér Slovanu do brány Jaroslava Januse. David LeNeveu vydržel při své premiéře v Bratislavě v bráně jen něco přes osm a půl minut.
    Alexander BARABANOV - 0:2
     
    08:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A o necelou minutu favorité vedou již o dvě branky. Čtvrtá formace si vytvořila tlak, ALEXANDER BARABANOV si sjel na osu a z podobné pozice jako před chvílí jeho kolega Ketov podruhé překonal nováčka v bráně Slovanu. Asistence: Anton Burdasov.
    Jevgenij KETOV - 0:1
     
    07:40
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre utkání, JEVGENIJ KETOV vjel do útočného pásma, najel si na osu a vypálil, jeho pohotová střela přes obránce proletěla Janusovi mezi vyrážečkou a rukou. Asistence: Alexander Kadějkin. Asistence: Anton Burdasov.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 59. Bartovič (Barker) – 8. Ketov (Burdasov), 9. Barabanov (Burdasov), 20. Martensson (Thoresen, Ericsson), 26. Burdasov (Kadějkin, Barabanov), 29. Burdasov (Kablukov), 50. Čudinov (A. Bělov)


    HC Slovan Bratislava: LeNeveu (9. Janus) – Luža, Sersen, Barker, Štajnoch, Kozák, Starosta – Jeglič, Tičar, Netík – Nagy, Nedorost, Bartovič (C) – Vondrka, Hudáček, Murley – Kudrna, Ölvecký, Surový – Šťastný
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Rukavišnikov, Kalinin (C), N. Bělov, Kutějkin, Čudinov, A. Bělov, Alexandrov, Chafizullin – Martensson, Thoresen, Ericsson – Dadonov, Panarin, Šipačjov – Chochrjakov, Kadějkin, Ketov – Kablukov, Barabanov, Burdasov

    Rozhodčí: Bondar, Ščeňov – Goljak, Dědjulja

    Diváci: 10 055 (vyprodáno)
    bahis siteleri