Mezinárodní turnaj fotbalových internacionálů (kon.)
konec
Liveblog - Mezinárodní turnaj fotbalových internacionálů

Pátek 26.12.2014, 10:00 • Arena Sparta (Podvinný mlýn, Praha) • Fotbalové události
    Pohledem na vítěze letošního ročníku turnaje fotbalových internacionálů - Slavii Praha - se s vámi z Areny Sparty na Podvinném mlýně loučíme a přejeme hezký zbytek večera.
     
    Nejlepším brankářem se stal Radek Černý, který inkasoval během celého turnaje pouhé čtyři branky. Nejlepším střelcem je Jakub Slunéčko z Bohemians se sedmi nastřílenými góly! (17:46:53)
     
    Slavia Praha – Sparta Praha 3:1 (0:0)
    Branky: 18. Veselý, 18. Skácel, 23. Jindráček – 23. Kincl.
     
    Slavia Praha získala historicky desátý titul na mezinárodním vánočním turnaji internacionálů. Spartu porazila ve finále 3:1!
     
    Marek Kincl ale vzápětí snižuje opět na rozdíl dvou branek! Kontaktní gól měl na kopačce chvíli poté Lukáš Zelenka, Radka Černého ale nepřekonal.
     
    Jaromír Jindráček zřejmě definitivně rozhoduje! Slavia vede díky jeho přesné trefě už 3:0!
     
    František Koubek měl hned několik příležitostí k tomu, aby navýšil vedení Slavie. Daniel Zítka ale za svá záda třetí míč nepustil, letenští tak mají stále šanci zápas zdramatizovat.
     
    Rudolf Skácel vzápětí navyšuje vedení červenobílých! V 18. minutě finále vedou slávisté 2:0!
     
    Patrik Berger dostal míč od pravé strany do středu na Ivo Ulicha, který jej z prvního doteku posunul k Františku Veselému, který poprvé překonal Daniela Zítku! Slavia vede ve finále 1:0!
     
    První poločas finálového zápasu gól nepřinesl. V závěru poločasu mohl udeřit opět Vladimír Šmicer, chyby v rozehrávce ale využít nedokázal.
     
    V polovině prvního dějství svítí na ukazateli skóre stále dvě nuly. V dresu Sparty minul Černého branku Lukáš Zelenka. Na druhé straně vychytal Vladimíra Šmicera Daniel Zítka.
     
    Pokud sešívaní vyhrají i tento zápas. Získají pro červenobílé barvy již historicky desátý titul, sparťané zase obhajují vítězství z loňského roku, kdy si ve finále poradili s Tatranem Prešov.
     
    V předehře silvestrovského derby, jež se uskuteční v poslední den roku v tréninkovém centru Slavie v Edenu, začali aktivněji sparťané. Střelu Marka Kincla ovšem Radek Černý vytáhl mimo tři tyče.
     
    Před námi je již vrchol celého turnaje. Finálový souboj mezi Slavií a Spartou. Zatímco sešívaní prošli celým turnajem bez jediné ztráty, Sparta ve skupině podlehla nakonec čtvrté Dukle.
    Bronzové medaile získali fotbalisté Bohemians.
     
    „Klokani“ oslavují bronzové medaile. Ke dvěma stříbrným medailím přidávají hráči Bohemians při dvacátém ročníku tradičního vánočního turnaje umístění na třetím místě. Dvěma góly se na konečném vítězství 3:2 nad Duklou podílel zatím nejlepší střelec turnaje Jakub Slunéčko.

    Dukla Praha – Bohemians 2:3 (1:2)
    Branky: 4. Vízek, 18. Vít – 1. a 11. Slunéčko, 10. Bouška.
     
    Marek Vít z Dukly snížil dvě minuty před koncem zápasu o 3. místo na 2:3!
     
    Jakub Slunéčko odskočil v tabulce střelců prešovskému Luboši Puhákovi. Druhým gólem do sítě Dukly se na čele seznamu kanonýrů osamostatnil se sedmi góly na kontě.
     
    O gól lépe jsou na tom po prvním poločasu souboje o 3. místo fotbalisté Bohemians. Na brzký gól Jakuba Slunéčka sice dokázal zareagovat vyrovnáním Ladislav Vízek. V samotném závěru prvního dějství však vrátil vedení vršovickým Pavel Bouška.

    FB

    Jiří Čihák

    bahis siteleri