Židenice – Ne 2:7 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
2:7 (1:0, 0:4, 1:3)
Ne
Neděle 28.12.2014, 14:00 • SH SportPoint Brno • Pohár České pojišťovny - ženy
     
    To je pro dnešek vše. Jsem rád, že jste sledovali tento online přenos z pohárové utkání. Budu se na vás těšit od 18 hodin u mužského semifinále, Bulldogs Brno vyzvou Vítkovice. Do té doby pěkné odpoledne. (15:59:08)
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Židenice: 7 (18)
    Herbadent: 9 (27)
     
    NEJLEPŠÍ HRÁČKY UTKÁNÍ

    Židenice: Jana Švecová
    Herbadent: Lucia Košturiaková
     
    První pohárové semifinále žen je za námi. V 1. třetině byly Brňanky vyrovnanými soupeřkami a hrály velice dobře před oběma brankami, ale tento trend se Židenicím nepovedlo udržet a Herbadent se dostal do své kůže. Ve zbývajících 40 minutách Pražanky jasně dominovaly a vítězství o 5 gólů jen demonstruje, jaký se dnes zde hrál zápas.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Hraje se znovu od strážkyně domácí svatyně. Židenice se sice znovu podívaly na malý okamžik do útoku, ovšem zde se neudržely zrovna dvakrát dlouho.
     
    58:54
    Domácí se stěhují na útočnou část hrací plochy. Hostující však bleskově vyhazují až k Příleské.
     
    58:33
    Barbora Sádková (Herbadent) je vyloučena na 2 minuty za držení.
     
    58:20
    Už se mohlo zdát, že se míček postupně odrazí za záda Kuchyňkové, ale díky rychlé holi bránící Pražanky se tak nestává!
     
    57:14
    I když byla Slavíková těsně bráněna, vybojovala si pozici ke střelbě a nebyla vůbec špatná. Až rázný zákrok červené obrany ukončil snahu Herbadentu.
     
    56:43
    Kuchyňková kvalitním pohybem na čáře zneškodnila rodící se příležitost Brňanek a výrazně pomohla zmatené defenzivě.
     
    55:40
    Domácí zamezily Herbadentu vystřelit na branku a ujímají se míčku. Akce končí poté, co obrana Pražanek hbitě sebrala útočnici děrovaný předmět.
     
    54:12
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Chyba v brněnské rozehře nezůstala bez odezvy. Z velké vzdálenosti se povedlo zpracovat nahrávku LUCII KOŠTURIAKOVÉ, která ani chvíli nečekala a přízemním dělem nedala Příleské šanci vyniknout. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    54:07
    Rána Košturiakové se odráží od helmy Příleské za branku. Nápor Herbadentu pokračuje dále a Brno se těžce brání.
     
    53:12
    Židenice právě vstřelily branku!
    Obrana ponechala útočně laděné florbalistky Brna projít až k bráně. MONIKA DUNDELOVÁ byla u kulatého předmětu ze všech nejdřív, ujala se jej a s klidem zkrotila ránu tak, aby doskákala za čáru. Asistence: Martina Valehrachová.
     
    51:46
    Rychlý přechod Prahy do útoku zastavily rychle reagující Židenické. Příleská se dostala k míčku a rozehrála na útočnici.
     
    51:04
    Rána z půlky hřiště si cestičku za záda Kuchyňkové nemohla najít, defenziva Pražanek zapracovala správně a zklidňuje dění.
     
    50:49
    Při jedné ze střel Krupnové je pískán nedovolený zákrok. Děrovaný předmět drží za brankou Příleské židenický Sokol a hodlá mířit vpřed.
     
    49:25
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tahle situace byla proměněna s velkým přehledem. Série rychlých pasů trvala tak dlouho, až se míček dostal k Lucii Košturiakové, která bleskově připravila luxusní střelu MARIII ZIMINAOVÉ. Ta byla nehlídaná v brankovišti a tváří v tvář nepodlehla tlaku. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    49:01
    Oddechový čas pro Sokol Židenice.
     
    48:11
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky si zkušeně rozebraly své soupeřky a navyšují náskok. Míček sice sotva doskákal za brankovou čáru po výpalu DOMINIK ŠTEGLOVÉ, přesto jde o regulérní gól a obránkyně po sobě zrovna pozitivní pohledy nevrhají. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    47:43
    Pořádně jedovatou střelu vyslala Billá. Míček letěl velice rychle, avšak minul horní tyč a rozvlnil ochrannou síťku za klecí!
     
    47:00
    Andrea Dernerová (Židenice) je vyloučena na 2 minuty za hru na zemi.
     
    46:59
    Dnešní utkání sleduje 110 diváků.
     
    46:57
    Za Příleskou zacinkala tyč! Děrovaný předmět se odrazil do hřiště a hra pokračuje dále.
     
    46:27
    Protiútok židenických hráček díru do světa neudělal. Na krajích palubovky střežil Herbadent a nenechal nikoho projít.
     
    45:54
    Kuchyňková podržela své spoluhráčky a zachytila razantní střelu, kterou vyprodukovaly útočnice v červeném.
     
    45:22
    Šteglová se dostala po rozehrání standardní situace ke střele, Příleská se ani nemusela pro tuto ránu natahovat.
     
    44:53
    Několik bleskurychlých přihrávek dostalo Sokol až na útočnou polovinu hrací plochy. Zde ovšem nebyly Brňanky konkurenceschopnými a přichází o výhodu v podobě držení míčku.
     
    43:58
    Florbalistky hostů prochází po pravém mantinelu a utíkají i napadajícím hráčkám Brna. Akce je ale zastavena po reflexu Příleské.
     
    43:34
    Spoustu místa nyní měla Praha k rozvoji útočné situace. Dundelová však i za pomoci obránkyň vybojovala míček a postupovala vstříc Kuchyňkové, ta si inkriminovanou část klece pohlídala.
     
    42:54
    Vývodová zvládla vyhnat hráčku s kulatým předmětem na holi až na její obrannou půlku. Ulevila tak obraně a pomohla týmu.
     
    42:23
    Chybná rozehra z brněnské produkce dovolila Pražankám, aby mohly začít sérií přihrávek postupně rozleptávat červenou obranu.
     
    41:44
    V solidní šanci se ocitla Košturiaková, ale její bekhend ji zradil a nasměroval míček úplně pryč od prostoru brány.
     
    41:08
    Dernerová neobalamutila útočnice Herbadentu. Místo toho musí míček přenechat protivnici.
     
    40:36
    Na přihrávku mezi hostujícími hráčkami vyzrála domácí obránkyně. Ani následná dělovka Steinbachové nerozrušila brankářku.
     
    40:20
    Herbadent si pohlídal náznak brněnského vzdoru a přemístil dění na střed hřiště, odkud se snažil přejít až k Příleské. Obrana si střelu pokryla.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    STŘELY – 2. TŘETINA (CELKEM)

    Židenice: 3 (11)
    Herbadent: 13 (18)
     
    Druhá část probíhala v naprosto jiném tempu než prvních 20 minut. Pokud bylo Brno v 1. třetině konkurenceschopné, teď už to neplatilo. Herbadent se podle očekávání zmocnil otěží zápasu a byl to pražský celek, kdo projevoval ofenzivní snahu a připravoval si velký počet akcí v prostorech kolem brankářky Příleské. Židenice nebyly schopny zachytit tempo a florbalistky hostů si mohly dělat, co chtěly.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:21.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Brňanky odvrací poslední střelu této dvacetiminutovky, Příleská ve vysoké rychlosti zaujala postavení u pravé části brankové konstrukce.
     
    39:03
    Blok Židenic uspěl a odrazil ránu Herbadentu pryč od kasy. Obránkyně však dlouho u míčku nevydržely a opět probíhá kombinace v podání Prahy.
     
    38:20
    Příleská se přikrčila u tyčky, věděla moc dobře o střílející protivnici a i když děrovaný předmět poskakoval po odrazu na brankové čáře, stačila jej zalehnout a uklidnit hru.
     
    37:25
    Aktivní napadání Miklíkové nepřineslo ovoce. Sice brněnská florbalistka na malý okamžik připravila obránkyni Herbadentu o míček, ale netrvalo to dlouho a černé u něj byly zas.
     
    36:55
    Kuchyňková se položila v brankovišti na zem a stihla na poslední chvíli schovat v bezpečí svých dlaní skákavý míček, jenž do tohohle území dopravily domácí hráčky.
     
    35:38
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Další ze svých šancí proměnily Pražanky bez potíží. Obrana Brňanek byla až příliš volná a otevřená, čehož využila rychlonohá ELIŠKA KRUPNOVÁ a z bezprostřední blízkosti mířila do odkryté části branky. Asistence: Barbora Sádková.
     
    34:56
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tuhle akci si Brno zrovna nepohlídalo a Herbadent trestal. Tereza Pilíková procpala míček až do míst, kde čekala BARBORA SÁDKOVÁ. Mohlo se zdát, že po její teči se děrovaný předmět vydá mimo tyče, opak byl však pravdou a Příleská musela kapitulovat. Asistence: Tereza Pilíková
     
    34:16
    Střela si to namířila do špatných prostor, Příleská jen pohledem kontroluje let míčku za mantinel.
     
    33:16
    Miklíková sráží jeden z pokusů Pražanek pryč od Příleské. V těchto okamžicích sice Herbadent tlačí, ale defenzivní úkoly plní Židenice s vysokou úspěšností.
     
    32:44
    Domácí čelily příležitosti hostujících a uhájily svoji čest jen za cenu faulu. Z této situace nedokázaly florbalistky v černém vytěžit žádnou větší hrozbu.
     
    31:55
    Židenické dostávají s potížemi, ale přece míček až na půlku, kde se jej zase ujal celek z Prahy. Kuchyňková nemá v posledních minutách moc práce.
     
    31:11
    Tvrdé napadání Brňanek nepřineslo úspěšné přebrání míčku. Stále hraje Herbadent Praha a ohrožuje obránkyně.
     
    30:36
    Oba týmy střídají. Rozehra na útočné polovině se domácím příliš nepodařila, jenže ani protiútok hostujících neměl potřebné parametry.
     
    29:56
    Rozehrávku z volného úderu nezvládly Pražanky podle vysněných představ. Zaduněl jen mantinel za klecí a ještě k tomu se míček dostal do moci Židenic.
     
    29:08
    Ukázkovou šanci si pro sebe vybojovala Hubáčková. Před sebou měla už jen Příleskou, ta strčila dlaně do její jedovky a zažehnala nebezpečí!
     
    28:20
    Do dobré možnosti se hnala Hyksová, kulatý předmět ji však přeskočil čepel. Následující okamžiky patřily Herbadentu, který se posunul do útočné fáze.
     
    27:44
    Probíhá kombinace na pravém mantinelu mezi hráčkami pražského celku. Židenice po chvíli vystoupily proti hráčce s míčkem a odpalují jej až ke Kuchyňkové.
     
    26:53
    O rozvoj postupného útoku se snaží členky Herbadentu. Útočnice se zkoušela dostat do lepšího místa ke střelbě, ovšem míček jde jen na boční část brány.
     
    26:02
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A rázem vede tým z Prahy. Nápor hostujících florbalistek byl velmi silný a nebylo jednoduché mu klást vzdor. ALEXANDRA FERENCOVÁ se objevila volná na ose hřiště a i když napoprvé trefila jen nohu brněnské maskované ženy, napodruhé se už nemýlila. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    24:47
    Denisa Billá udělala pár rychlých kroků a najednou se před ní otevřel velký prostor. Neváhala a v podstatě ihned zkusila střílet, ale jen o centimetry nad horní tyč.
     
    24:14
    Florbalistka Prahy se vytočila do dobré pozice, jenže vyjetá Příleská jí nedala moc možností pro zakončení a vyráží její výpal mimo dosah Pražanek.
     
    23:24
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hostující už nějakou dobu tlačily a vrcholem této skutečnosti se stává vyrovnání. Na levé straně se uvolnila ELIŠKA KRUPNOVÁ, její nesmlouvavou střelu se nepodařilo žádné z přítomných hráček zastavit, a proto se děrovaný předmět zatřepotal za bezmocnou Příleskou. Asistence: Zuzana Hubáčková.
     
    22:37
    Dundelová nebyla schopna projít přes hráčku Herbadentu, která do její trajektorie vložila tělo a zabránila dalšímu rozvoji příležitosti.
     
    21:54
    Čapková posílá dlouhý pas na půlicí čáru, kde se akce dále vyvíjí. Před svou kasou úřadovala obranná složka Brna.
     
    21:40
    Dalekonosné nahození Zlámalové letělo špatným směrem. Kuchyňková se nemusela ani pohnout, protože míček nezamířil ani do brankoviště.
     
    21:10
    Zblokovaná rána Krupnové se dokutálela do rohu za Příleskou. Zde byly dřív hráčky v černém a nenechávají domácí přerušit jejich tlak.
     
    21:03
    Domácí v plném počtu.
     
    20:45
    Střela hostujících šla vysoko nad břevno domácí klece. Přihrávky Herbadentu pokračují i po rozehrání.
     
    20:14
    Ihned po úvodním hvizdu se vpřed dere Herbadent a navazuje na závěr 1. dvacetiminutovky. Domácí stačí prozatím bránit tyhle situace.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V 1. periodě se hrálo vcelku vyrovnané střetnutí. Domácí se nezalekly svých protivnic se zvučným jménem a bylo to znát od úvodních minut. Nejdříve musely Židenice sice čelit několika pokusům z dílny Herbadentu, poté už ovšem probíhal naprosto rovnocenný souboj. Je sice pravda, že na pohled se nejspíše déle v útoku držely ženy Herbadentu, ale nedokázaly z této skutečnosti těžit, a tak se snažil zapůsobit i Sokol, což se mu vstřeleným gólem podařilo.
     
    STŘELY – 1. TŘETINA

    Židenice: 8
    Herbadent: 5
     
    Další třetina začne přibližně v 14:40.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Ještě je k vidění jedna z pražských střel. Florbalistka domácího týmu byla aktivní a pokryla tuto štípavou dělovku.
     
    19:33
    Nápor Herbadentu je v těchto chvílích znatelný a viditelný. Obranný blok Brňanek se zatím dokáže přemisťovat.
     
    19:02
    Kamila Pravcová (Židenice) je vyloučena na 2 minuty za blokování hole.
     
    18:16
    Hostující si promýšlí postup od své brány. Obrana židenického týmu ale dnes pracuje velice dobře a nedovoluje příliš často sokyním chodit do zakončení.
     
    17:30
    Švecová výborným způsobem přenesla centrum dění až do defenzivní zóny Prahy. Zde znovu proběhlo několik střeleckých pokusů Sokolu, všechny ovšem končí na obětavých bránících Pražankách.
     
    16:55
    Rozechvěla se jen boční síť židenické klece. Přesto mají i nadále hráčky v červeném značné potíže s bráněním.
     
    16:10
    Příleská zachytila jednu z ran hostujících florbalistek a dlouhým výhozem téměř přes celou hrací plochu hledala spoluhráčku čekající před Kuchyňkovou. Gólmanka v pražských službách lapila.
     
    15:20
    Nyní nemohl být Herbadent úplně v klidu. Židenické totiž ukázkově zamotaly hlavu všem obránkyním a nebýt skvělé Kuchyňkové, mohl Sokol vést už výraznějším rozdílem.
     
    14:40
    Hostující Krupnová prověřila reflexy Příleské tvrdým vypálením z dálky. Defenziva Brna i s dávkou štěstí zasahuje.
     
    14:04
    Židenice vyhazují a projevují snahu o zabydlení před Kuchyňkovou. Jenže území před maskovanou ženou Prahy je přísně střeženo.
     
    13:35
    Herbadent si nahrává na polovině a musí čelit nekompromisním obránkyním v červených trikotech.
     
    12:46
    Znovu se snaží o tvorbu hry hostující. Všechny protivnice Brňanek byly před kasou těsně hlídány, a tak nevznikl žádný větší rozruch.
     
    12:07
    Za brankou byly o něco aktivnější Pražanky a honem se prokousávaly před Příleskou. Na takřka ideálním místě stála Košturiaková, avšak orazítkovala brankovou konstrukci!
     
    11:36
    Domácí si přihrávají a předvádí kvalitní ofenzivní činnost. Kuchyňková byla správně postavená a odrazila dvě solidní rány pryč.
     
    10:57
    Míček mají pod svou ochranou Židenice, mají ale velký problém s rozehrávkou. O několik chvil později už byl děrovaný předmět přilepen na holích Herbadentu.
     
    09:40
    Židenice právě vstřelily branku!
    Skóre, možná trochu překvapivě, otevírají domácí. Monika Dundelová dirigovala rychlý přechod na útočnou polovinu, přenechala kulatý předmět nabíhající si MARTINĚ BABÁČKOVÉ, která ve vysoké rychlosti pálí k nehlídané tyči. Asistence: Monika Dundelová.
     
    09:24
    Nepřesná střela hostující střelkyně zaduněla a odrazila se od zadní části hrazení. Příleská si může oddechnout.
     
    08:55
    Do kombinace se zapojuje Pilíková a společně se svou kolegyní z obrany se snaží o postupný útok.
     
    08:22
    Jitka Drápalová musela pod tlakem zamířit za svou branku a odtud postupovat podél hrazení dále. Herbadent však hráčky v červeném hodně rychle vyhnal ze své části hřiště.
     
    08:10
    Nemilosrdný souboj u mantinelu dopadl o něco lépe pro Brno. Ženy domácího celku vyhrály buly a mohou rozvíjet akci.
     
    07:44
    Daleké nahození Svobodové nesplnilo chtěný efekt. Hostující obránkyně byly na svých místech a nenechaly míček projít ke Kuchyňkové.
     
    07:15
    Košturiaková převzala míček na středu hrací plochy, proběhla se kolem všech bránících hráček a ohrozila tvrdou ranou Příleskou. Ta vyráží mimo brankový prostor.
     
    06:22
    Kuchyňková měla nyní po delší době práci. Nejdříve čelila dělovce z dálky a také likvidovala pokus dorážející Miklíkové.
     
    05:43
    Z brejku Židenic nic světoborného nebylo a naopak se o útok pokoušely hostující florbalistky. Příleská stačila chytit střelu.
     
    05:02
    Švecová společně se svou kolegyní hledají vhodný prostor pro postup vpřed. Není však jednoduché projít kolem důrazných hráček Herbadentu.
     
    04:20
    Hyksová klidní situaci za domácí brankou a nechává rozehrávku jejím spoluhráčkám z defenzivy. Chvíli to sice vypadlo, že se Pražanky dokonce dostanou ke střele, ale míček rychle letí na druhou stranu hřiště.
     
    03:40
    Jessica Zlámalová dostala přihrávku na levou stranu a nebála se ani zkusit vypálit. Jedovka měla dobrou výšku, ovšem zamířila o kousek mimo.
     
    03:04
    Domácí obránkyně odvrátila možné nebezpečí. Únik po levém mantinelu v podání Židenic nebyl úspěšný, hráčka v černém soupeřku zastavuje.
     
    02:44
    Domácí na středu hřiště nebyly schopny překvapit rychle reagující pražskou defenzivu. Hra se pomalu, ale jistě navrací do prostoru před brněnskou svatyní.
     
    02:12
    Protiakce hostujících končí na pozorné Příleské, ta loví střelu rychlým pohybem do strany, kam rána původně letěla.
     
    01:44
    Rozehrávka brněnské standardní situace přinesla pouze boj o míček za brankou, který vyhrál Herbadent. Kutálející se míček míří do rukou Kuchyňkové.
     
    01:33
    Zpoza domácí klece rozehrávají Pražanky, jen díky povedenému obrannému zákroku Hyksové se daří kulatý předmět vyvést ven přes půlicí čáru.
     
    01:06
    Dělovka z produkce Herbadentu se prolétla nad hlavami všech účastnic dění a rozvlnila ochrannou síť nad brankou. Veškeré vzrušení je zbytečné.
     
    00:35
    Po brejku domácích se vydali dopředu znovu florbalistky v černých dresech. Rána letěla zajímavě a lízla tyč židenické svatyně!
     
    00:16
    Míček putuje po pražských holích. Hostující se snaží postupovat vpřed, ale vypálili jen nepřesnou ránu vedle tyčky.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    EUROCOMPANIES Brno Židenice: Příleská (Kouřilová) – Rozenbergová, Svobodová, Hyksová, Babáčková, Švecová, Veletová, Kusáková, Dundelová, Miklíková, Vývodová, J. Drápalová, Pravcová, Indrová, P. Drápalová, Humlová, Zlámalová, Valehrachová, Dernerová

    Herbadent Praha 11 SJM: Kuchyňková (Červová) – Hubáčková, Pilíková, Krupnová, Sádková, Ziminaová, Steinbachová, Billá, Slavíková, Košturiaková, Čapková, Šteglová, Stará, A. Polívková, Ferencová, B. Polívková

    Rozhodčí: Lucie Hejnová a Jitka Romančáková.
     
    LETOŠNÍ VZÁJEMNÝ LIGOVÝ SOUBOJ

    Dvacátého září v zápase 1. kola přivítaly Pražanky florbalistky Brna na své palubovce a připsaly si na úvod sezóny 3 body po výhře 12:3.
     
    LIGOVÉ ČELO BODOVÁNÍ – HERBADENT

    1. Eliška Krupnová – 27 bodů (16+11)
    2. Monika Slavíková – 23 bodů (18+5)
    3. Lucia Košturiaková – 23 bodů (13+10)
     
    LIGOVÉ ČELO BODOVÁNÍ – ŽIDENICE

    1. Andrea Dernerová – 16 bodů (11+5)
    2. Linda Hyksová – 11 bodů (9+2)
    3. Jana Švecová – 10 bodů (6+4)
     

    HERBADENT PRAHA 11 SJM

    Pražanky měly lepší výchozí pozici, protože se zapojily až do osmifinále a nemusely absolvovat předchozí fáze pohárové soutěže. Jejich soupeřky z týmu DDM Praha 10 neměly nejmenší šanci a Herbadent si připsal přesvědčivou výhru 13:0.

    Jak už to ale bývá, ve čtvrtfinále čekaly o kus kvalitnější florbalistky, šlo o oddíl Bohemians. Zelenobílé se snažily bojovat a v jednu chvíli držely výsledek 2:2, jenže hráčky z Jižního Města zachovaly chladnou hlavu a po 60 minutách zářil na tabuli výsledek 6:3, jenž posunul právě Herbadent do nejlepší pohárové čtyřky.

    Podle prognóz a předpokladů by mělo být střetnutí se Židenicemi jasnou záležitostí. Herbadent, ať už to bylo za samostatné éry (od roku 2009) či pod hlavičkou Děkanky a Střešovic, ve finále nikdy nechyběl (první ročník – 2004/05). Není příliš pravděpodobné, že by domácí dokázaly vzdorovat ofenzivní síle Prahy.
     

    SOKOL ŽIDENICE EUROCOMPANIES

    Cesta Brňanek do semifinále nebyla zcela jednoduchou. Židenický celek v 1. kole vyfasoval do skupiny protivnice z Hranic, Jihlavy, Opavy a Vysokého Mýta, s přehledem zvládl roli favorita a mohl se těšit díky 1. místu mezi těmito družstvy z přímého postupu do osmifinálové fáze. Mezi 16 nejlepšími se Sokol utkal s Orlicko-Třebovskem a také bez potíží vyhrál 10:2.

    Čtvrtfinálový los však už nebyl milosrdný a přiřkl domácím liberecké Crazy girl, s nimiž byl vzájemný střet o poznání vyrovnanější. Brno dlouho prohrávalo, až v samotném závěru základní hrací doby srovnalo na 3:3 a i díky brankářce Nikole Příleské skončilo utkání vítěznými židenickými nájezdy.

    Dnešní protivnice jsou ovšem opět o úroveň výš a dá se očekávat, že před Brňankami zaručeně stojí největší možná výzva v podobě mnohonásobných českých šampionek. Na druhou stranu zde v Brně před týdnem Sokol velmi trápil v rámci 15. kola Extraligy žen úřadující florbalistky z Vítkovic a padl pouze těsným rozdílem 4:6.
     
    Pěkné odpoledne z brněnské haly SportPoint. Florbalový Pohár České pojišťovny se dostává do své cílové rovinky, již dnes se dozvíme jméno prvního účastníka ženského finále. O závěrečný souboj v Opavě se utkají domácí Židenice a Herbadent.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Babáčková (Dundelová), 54. Dundelová (Valehrachová) – 24. Krupnová (Hubáčková), 27. Ferencová (Košturiaková), 35. Sádková (Pilíková), 36. Krupnová (Sádková), 49. Šteglová (Košturiaková), 50. Ziminaová (Košturiaková), 55. Košturiaková (Krupnová)


    K1 Florbal Židenice: Příleská (Kouřilová) – Rozenbergová, Svobodová, Hyksová, Babáčková, Švecová, Veletová, Kusáková, Dundelová, Miklíková, Vývodová, J. Drápalová, Pravcová, Indrová, P. Drápalová, Humlová, Zlámalová, Valehrachová, Dernerová
    Ne: Kuchyňková (Červová) – Hubáčková, Pilíková, Krupnová, Sádková, Ziminaová, Steinbachová, Billá, Slavíková, Košturiaková, Čapková, Šteglová, Stará, A. Polívková, Ferencová, B. Polívková

    Rozhodčí: Lucie Hejnová a Jitka Romančáková

    Diváci: 110
    bahis siteleri