Židenice – Ne 2:7 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
2:7 (1:0, 0:4, 1:3)
Ne
Neděle 28.12.2014, 14:00 • SH SportPoint Brno • Pohár České pojišťovny - ženy
     
    To je pro dnešek vše. Jsem rád, že jste sledovali tento online přenos z pohárové utkání. Budu se na vás těšit od 18 hodin u mužského semifinále, Bulldogs Brno vyzvou Vítkovice. Do té doby pěkné odpoledne. (15:59:08)
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Židenice: 7 (18)
    Herbadent: 9 (27)
     
    NEJLEPŠÍ HRÁČKY UTKÁNÍ

    Židenice: Jana Švecová
    Herbadent: Lucia Košturiaková
     
    První pohárové semifinále žen je za námi. V 1. třetině byly Brňanky vyrovnanými soupeřkami a hrály velice dobře před oběma brankami, ale tento trend se Židenicím nepovedlo udržet a Herbadent se dostal do své kůže. Ve zbývajících 40 minutách Pražanky jasně dominovaly a vítězství o 5 gólů jen demonstruje, jaký se dnes zde hrál zápas.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Hraje se znovu od strážkyně domácí svatyně. Židenice se sice znovu podívaly na malý okamžik do útoku, ovšem zde se neudržely zrovna dvakrát dlouho.
     
    58:54
    Domácí se stěhují na útočnou část hrací plochy. Hostující však bleskově vyhazují až k Příleské.
     
    58:33
    Barbora Sádková (Herbadent) je vyloučena na 2 minuty za držení.
     
    58:20
    Už se mohlo zdát, že se míček postupně odrazí za záda Kuchyňkové, ale díky rychlé holi bránící Pražanky se tak nestává!
     
    57:14
    I když byla Slavíková těsně bráněna, vybojovala si pozici ke střelbě a nebyla vůbec špatná. Až rázný zákrok červené obrany ukončil snahu Herbadentu.
     
    56:43
    Kuchyňková kvalitním pohybem na čáře zneškodnila rodící se příležitost Brňanek a výrazně pomohla zmatené defenzivě.
     
    55:40
    Domácí zamezily Herbadentu vystřelit na branku a ujímají se míčku. Akce končí poté, co obrana Pražanek hbitě sebrala útočnici děrovaný předmět.
     
    54:12
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Chyba v brněnské rozehře nezůstala bez odezvy. Z velké vzdálenosti se povedlo zpracovat nahrávku LUCII KOŠTURIAKOVÉ, která ani chvíli nečekala a přízemním dělem nedala Příleské šanci vyniknout. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    54:07
    Rána Košturiakové se odráží od helmy Příleské za branku. Nápor Herbadentu pokračuje dále a Brno se těžce brání.
     
    53:12
    Židenice právě vstřelily branku!
    Obrana ponechala útočně laděné florbalistky Brna projít až k bráně. MONIKA DUNDELOVÁ byla u kulatého předmětu ze všech nejdřív, ujala se jej a s klidem zkrotila ránu tak, aby doskákala za čáru. Asistence: Martina Valehrachová.
     
    51:46
    Rychlý přechod Prahy do útoku zastavily rychle reagující Židenické. Příleská se dostala k míčku a rozehrála na útočnici.
     
    51:04
    Rána z půlky hřiště si cestičku za záda Kuchyňkové nemohla najít, defenziva Pražanek zapracovala správně a zklidňuje dění.
     
    50:49
    Při jedné ze střel Krupnové je pískán nedovolený zákrok. Děrovaný předmět drží za brankou Příleské židenický Sokol a hodlá mířit vpřed.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Babáčková (Dundelová), 54. Dundelová (Valehrachová) – 24. Krupnová (Hubáčková), 27. Ferencová (Košturiaková), 35. Sádková (Pilíková), 36. Krupnová (Sádková), 49. Šteglová (Košturiaková), 50. Ziminaová (Košturiaková), 55. Košturiaková (Krupnová)


    K1 Florbal Židenice: Příleská (Kouřilová) – Rozenbergová, Svobodová, Hyksová, Babáčková, Švecová, Veletová, Kusáková, Dundelová, Miklíková, Vývodová, J. Drápalová, Pravcová, Indrová, P. Drápalová, Humlová, Zlámalová, Valehrachová, Dernerová
    Ne: Kuchyňková (Červová) – Hubáčková, Pilíková, Krupnová, Sádková, Ziminaová, Steinbachová, Billá, Slavíková, Košturiaková, Čapková, Šteglová, Stará, A. Polívková, Ferencová, B. Polívková

    Rozhodčí: Lucie Hejnová a Jitka Romančáková

    Diváci: 110
    bahis siteleri