Židenice – Ne 2:7 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
2:7 (1:0, 0:4, 1:3)
Ne
Neděle 28.12.2014, 14:00 • SH SportPoint Brno • Pohár České pojišťovny - ženy
     
    58:33
    Barbora Sádková (Herbadent) je vyloučena na 2 minuty za držení.
     
    58:20
    Už se mohlo zdát, že se míček postupně odrazí za záda Kuchyňkové, ale díky rychlé holi bránící Pražanky se tak nestává!
     
    54:12
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Chyba v brněnské rozehře nezůstala bez odezvy. Z velké vzdálenosti se povedlo zpracovat nahrávku LUCII KOŠTURIAKOVÉ, která ani chvíli nečekala a přízemním dělem nedala Příleské šanci vyniknout. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    53:12
    Židenice právě vstřelily branku!
    Obrana ponechala útočně laděné florbalistky Brna projít až k bráně. MONIKA DUNDELOVÁ byla u kulatého předmětu ze všech nejdřív, ujala se jej a s klidem zkrotila ránu tak, aby doskákala za čáru. Asistence: Martina Valehrachová.
     
    49:25
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tahle situace byla proměněna s velkým přehledem. Série rychlých pasů trvala tak dlouho, až se míček dostal k Lucii Košturiakové, která bleskově připravila luxusní střelu MARIII ZIMINAOVÉ. Ta byla nehlídaná v brankovišti a tváří v tvář nepodlehla tlaku. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    48:11
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky si zkušeně rozebraly své soupeřky a navyšují náskok. Míček sice sotva doskákal za brankovou čáru po výpalu DOMINIK ŠTEGLOVÉ, přesto jde o regulérní gól a obránkyně po sobě zrovna pozitivní pohledy nevrhají. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    47:43
    Pořádně jedovatou střelu vyslala Billá. Míček letěl velice rychle, avšak minul horní tyč a rozvlnil ochrannou síťku za klecí!
     
    47:00
    Andrea Dernerová (Židenice) je vyloučena na 2 minuty za hru na zemi.
     
    46:57
    Za Příleskou zacinkala tyč! Děrovaný předmět se odrazil do hřiště a hra pokračuje dále.
     
    43:34
    Spoustu místa nyní měla Praha k rozvoji útočné situace. Dundelová však i za pomoci obránkyň vybojovala míček a postupovala vstříc Kuchyňkové, ta si inkriminovanou část klece pohlídala.
     
    38:20
    Příleská se přikrčila u tyčky, věděla moc dobře o střílející protivnici a i když děrovaný předmět poskakoval po odrazu na brankové čáře, stačila jej zalehnout a uklidnit hru.
     
    35:38
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Další ze svých šancí proměnily Pražanky bez potíží. Obrana Brňanek byla až příliš volná a otevřená, čehož využila rychlonohá ELIŠKA KRUPNOVÁ a z bezprostřední blízkosti mířila do odkryté části branky. Asistence: Barbora Sádková.
     
    34:56
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tuhle akci si Brno zrovna nepohlídalo a Herbadent trestal. Tereza Pilíková procpala míček až do míst, kde čekala BARBORA SÁDKOVÁ. Mohlo se zdát, že po její teči se děrovaný předmět vydá mimo tyče, opak byl však pravdou a Příleská musela kapitulovat. Asistence: Tereza Pilíková
     
    29:08
    Ukázkovou šanci si pro sebe vybojovala Hubáčková. Před sebou měla už jen Příleskou, ta strčila dlaně do její jedovky a zažehnala nebezpečí!
     
    26:02
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A rázem vede tým z Prahy. Nápor hostujících florbalistek byl velmi silný a nebylo jednoduché mu klást vzdor. ALEXANDRA FERENCOVÁ se objevila volná na ose hřiště a i když napoprvé trefila jen nohu brněnské maskované ženy, napodruhé se už nemýlila. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    23:24
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hostující už nějakou dobu tlačily a vrcholem této skutečnosti se stává vyrovnání. Na levé straně se uvolnila ELIŠKA KRUPNOVÁ, její nesmlouvavou střelu se nepodařilo žádné z přítomných hráček zastavit, a proto se děrovaný předmět zatřepotal za bezmocnou Příleskou. Asistence: Zuzana Hubáčková.
     
    19:02
    Kamila Pravcová (Židenice) je vyloučena na 2 minuty za blokování hole.
     
    15:20
    Nyní nemohl být Herbadent úplně v klidu. Židenické totiž ukázkově zamotaly hlavu všem obránkyním a nebýt skvělé Kuchyňkové, mohl Sokol vést už výraznějším rozdílem.
     
    12:07
    Za brankou byly o něco aktivnější Pražanky a honem se prokousávaly před Příleskou. Na takřka ideálním místě stála Košturiaková, avšak orazítkovala brankovou konstrukci!
     
    09:40
    Židenice právě vstřelily branku!
    Skóre, možná trochu překvapivě, otevírají domácí. Monika Dundelová dirigovala rychlý přechod na útočnou polovinu, přenechala kulatý předmět nabíhající si MARTINĚ BABÁČKOVÉ, která ve vysoké rychlosti pálí k nehlídané tyči. Asistence: Monika Dundelová.
     
    00:35
    Po brejku domácích se vydali dopředu znovu florbalistky v černých dresech. Rána letěla zajímavě a lízla tyč židenické svatyně!

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Babáčková (Dundelová), 54. Dundelová (Valehrachová) – 24. Krupnová (Hubáčková), 27. Ferencová (Košturiaková), 35. Sádková (Pilíková), 36. Krupnová (Sádková), 49. Šteglová (Košturiaková), 50. Ziminaová (Košturiaková), 55. Košturiaková (Krupnová)


    K1 Florbal Židenice: Příleská (Kouřilová) – Rozenbergová, Svobodová, Hyksová, Babáčková, Švecová, Veletová, Kusáková, Dundelová, Miklíková, Vývodová, J. Drápalová, Pravcová, Indrová, P. Drápalová, Humlová, Zlámalová, Valehrachová, Dernerová
    Ne: Kuchyňková (Červová) – Hubáčková, Pilíková, Krupnová, Sádková, Ziminaová, Steinbachová, Billá, Slavíková, Košturiaková, Čapková, Šteglová, Stará, A. Polívková, Ferencová, B. Polívková

    Rozhodčí: Lucie Hejnová a Jitka Romančáková

    Diváci: 110
    bahis siteleri