Kladno – Most 6:1 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 2:1 (kon.)
Litoměřice – Prostějov 5:2 (kon.) | Třebíč – Havířov 7:3 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 1:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 03.01.2015, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Hosté hrají bez brankáře při power-play!
     
    59:25
    Hosté to přehnali s důrazem v útočném pásmu a vypadá to s nimi v poslední minutě zápasu už hodně černě. Na trestnou lavici rozhodčí poslal Davida Tůmu (UNL) za hákování. Jestli tohle Rebelové neudrží, tak už tedy opravdu nevím.
     
    57:49
    Aby ještě tohle Rebely nemrzelo! Prudká rána z mezikruží jen proletěla nad horní Petráskovou tyčí!
     
    57:00
    Obrovská obětavost brodských hráčů, kteří dvěma rybičkami poslali puk nejen ven z pásma, ale i do jízdy Tomášovi Rouskovi, který z mírného úhlu na pravé straně mířil kousek vedle vzdálenější tyče!
     
    54:35
    Kolik chybělo Severočechům teď k vyrovnání! Zblízka bekhendem dorážel vyražený kotouč brankářem Novákem Vladimír Brož, ale jen do hrudi!
     
    52:54
    Rebelové zahodili další obrovskou příležitost, jež je mohla výrazně přiblížit kýženému vítězství! Václav Tomek dostal mezi kruhy nádherný pas zpoza brány a z první nastřelil parádně postaveného brankáře Petráska!
     
    52:06
    Další nepříjemnost pro celek ze severu Čech, který čeká další hra ve čtyřech. Na trestnou lavici je vykázán ke dvěma minutám Jakub Pořický (UNL) za krosček.
     
    48:07
    Tohle už byl mnohem těžší zákrok! Vít Budínský dostal chvilku času mezi kruhy a hned mohlo být pro Rebely hodně zle. Namířil svou ránu však jen doprostřed brankoviště, kde byl pozorný brankář Novák!
     
    46:30
    Marešova družina ze severu Čech nakonec vytěžila ze své územní převahy přesilovou hru, ke dvěma minutám míří do hokejového vězení David Minárik (HBR), domácí opět hráli v příliš mnoho hráčích na ledě..
     
    42:39
    Pořádná trma – vrma se strhla před ústeckým brankovištěm! Několik Rebelů v čele s Tomášem Troligou se přetlačovalo s protihráči a zkoušelo dorážet, ale bez úspěchu!
     
    42:20
    Tomáš Rod (UNL) – 2 minuty – podražení.
    MILFAIT - 2:1
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    41:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Severočechy, kteří už dnes podruhé musí v Kotlině dotahovat nejtěsnější ztrátu! Třetí útok Rebelů to sehrál bravurně, když David Minárik našel na levém křídle úplně volného JANA MILFAITA, jenž si sjel až před brankoviště, položil si brankáře Petráska na led a chladnokrevně přehodil jeho betony! Asistence: David Minárik, Tomáš Troliga.
     
    37:49
    A další zahozená šance domácích! Antonín Melka přebral před brankovištěm dobrou nahrávku a zblízka rychle střílel, zasáhl však jen Petráskovy betony!
     
    36:06
    Tohle byla gólovka, Rebelové byli blizoučko druhé brance! Jakub Babka při rychlém brejku našel z rohu pásma před brankovištěm Filipa Semana, který jen nastavil kotouči do cesty svou hůl. Trefil břevno!
     
    33:34
    Domácí se usadili v útočném pásmu a opět udělali to, co je pro soupeře hodně nepříjemné. Natlačili se v hojném počtu do předbrankového prostoru a Filip Seman o kousek minul pravou Petráskovu tyč!
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    32:58
    Ondřej Holomek pálil z okraje levého kruhu, ale jeho rána byla hodně nepřesná. Domácí získali puk a hnali se do otevřené obrany. Antonín Melka to zkusil tvrdě z levého kruhu, ale našel jen betony brankáře Petráska!
     
    30:03
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš, kolikrát už toto okřídlené hokejové přísloví projevilo! Od Jana Pohla putoval kotouč na hůl MARTINA HANZLA, který ukázal vytříbený střelecký instinkt, když z prostoru kruhů utěšenou ranou prostřelil brankáře Nováka! Asistence: Jan Pohl.
     
    29:36
    Obrovskou šanci teď zahodil Tomáš Rousek, který po povedené nahrávce střílel z úhlu před odkrytou bránou, ale tu přestřelil!
     
    27:44
    Martin Vágner (UNL) dostává naprosto zasloužený trest na 2 plus 10 minut za vražení zezadu. Menší trest odpyká Martin Hanzl (UNL).
    TROLIGA - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    27:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští fanoušci se mohou radovat, Rebelové jdou do zaslouženého vedení při přesilové hře! Domácí předvedli vzorný důraz před brankovištěm, ke kotouči se probil TOMÁŠ TROLIGA a i když gólman Petrásek skvěle zasáhl betonem, brodský "vousáč" se napodruhé nemýlil! Asistence: Filip Seman, David Pavlíček.
     
    26:57
    Filip Seman, který hraje dnes velmi aktivně a je hodně vidět, mohl zblízka dorážet, ale jeho rána o kousek přeletěla horní tyčku!
     
    26:37
    Štěpán Kuchynka (UNL) – 2 minuty – vysoká hůl.
     
    25:32
    Dobrou ránu vyslal ze své hole Tomáš Chlubna, který zůstal nepokrytý mezi kruhy. Jeho dělovka jen o kousek přeletěla Petráskovu horní tyč!
     
    18:26
    David Tůma si velmi dobře sjížděl ze druhé vlny a objevil se v před brankovištěm úplně sám, jenže nedokázal v ideální palebné pozici zkrotit neposedný puk!
     
    16:10
    Pozor, tohle byla hezká individuální akce! Exhavlíčkobrodský útočník Ladislav Gengel nabral mezi kruhy rychlost, elegantně se zbavil protihráče a zápěstím tvrdě vystřelil. Jeho razantní projektil o kousek minul pravou Novákovu tyč!
     
    06:55
    Slovan se nakonec probil ke kotouči a Rebelové se dopustili prvního prohřešku. Na lavici hanby usedá Tomáš Chlubna (HBR), domácí hráli v šesti.
     
    05:07
    To byla tutovka Rebelů! Úplně sám se prohnal po ose hřiště před brankoviště David Minárik, ale jeho rána proletěla daleko vedle pravé Petráskovy tyče!
     
    00:36
    Domácí získali kotouč a hnali se do rychlého protiútoku. Nakonec ale nezakončili, protože nahrávka Filipa Semana z pravého kruhu byla nepřesná!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 28. Troliga (Seman, Pavlíček), 42. Milfait (Minárik, Troliga) – 31. Hanzl (Pohl)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (Barus) – Sedlák, Parýzek, Pavlíček, Sklenička, Janáček "A", Semrád, J. Jelínek, Zítka – Tomek, Melka "C", Rousek – Sedláček, Seman, Babka – Milfait, Troliga, Minárik – Chlubna, Boček, Kozlík.
    Trenér: Vladimír Jeřábek.

    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Volke) – Kolafa, Holomek, Brož, Vágner "C", Černý "A", Pohl, Smetana – Tůma, Roubík "A", Rod – Budínský, Kloz, Merta – Baránek, Vávra, Gengel – Pořický, Hanzl, Kuchynka.
    Trenér: Tomáš Mareš.

    Rozhodčí: Pavel Würtherle – Jan Čížek, Petr Křivohlavý

    Diváci: 509
    bahis siteleri