Buffalo – Florida 0:2 (kon.) | New Jersey – Montreal 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 6:3 (kon.)
Carolina – Philadelphia 2:1 (kon.) | Minnesota – Toronto 3:1 (kon.) | Colorado – Edmonton 2:1 (2:0 po s.n.)
Calgary – NY Islanders 1:2 (kon.) | Anaheim – St. Louis 4:3 (kon.) | Boston – Ottawa 2:3 (po pr.)
Los Angeles – Nashville 6:7 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
6:7 (1:3, 2:2, 3:1 - 0:1)
Nashville Predators
Sobota 03.01.2015, 22:10 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    Neskutečné, absolutně neskutečné! Prodloužení končí už po osmnácti vteřinách! Domácí se po vyrovnání pravděpodobně nechali lehce ukolébat a zaspali v obraně. Mezi kruhy se ocitl nikým neatakován ROMAN JOSI, který obdržel přihrávku od Filipa Forsberga a přesnou ranou přisoudil bonusový bod Nashvillu! Asistence: Filip Forsberg, Mike Ribeiro.
    Roman JOSI - 6:7
    Jeff CARTER - 6:6
     
    59:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je naprosto neuvěřitelné! V rohu o kotouč zabojoval Anže Kopitar, do prostoru mezi kruhy ho předložil JEFFU CARTEROVI a ten nekompromisní ranou vyrovnává na 6:6! Kings opět dokazují, že se nikdy nevzdávají! Asistence: Anže Kopitar, Alec Martinez.
    Marián GÁBORÍK - 5:6

     
    58:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    No, panečku to jsou věci! Domácí se znovu prosazují po střele od modré čáry. Tentokrát přesně mířil ALEC MARTINEZ, pro kterého je to už druhá branka večera. Závěr bude ještě velice zajímavý! Asistence: Drew Doughty, Jeff Carter.
    Dwight KING - 4:6
     
    57:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Že by drama? Kopitar vybídl ke střele Muzzina, ten také dokázal vypálit. Jeho tvrdý pokus vyrazil Rinne pouze před sebe, kde se puku ujal DWIGHT KING a snižuje na 4:6. Asistence: Jake Muzzin, Anže Kopitar.
    olli JOKINEN - 3:6
     
    48:38
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté opět odskakují na rozdíl tří branek! OLLI JOKINEN nahodil puk, který dokázal dojet rychlonohý Gabriel Bourque, který z úhlu jen tak prověřil Jonesovu pozornost, ale jeho lehké nahození vyrazil brankář Kings pouze do prostoru mezi kruhy, kde si puk našel vlasatý Jokinen a pohodlně ho uklidil do branky. Za tenhle zákrok asi Darryl Sutter Jonese příliš nepochválí. Asistence: Gabriel Bourque, Paul Gaustad.
    Dwight KING - 3:5
     
    35:05
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Zápletka je na světě! Kopitar nalezl na modré volného Muzzina, jehož střelu ještě zvládl tečovat DWIGHT KING. Rinne byl bezmocný, proti této teči neměl sebemenší šanci. Navíc měl díky skvělé práci Clifforda v předbrankovém prostoru zcela zakrytý výhled. Asistence: Jake Muzzin, Anže Kopitar.
    Alec MARTINEZ - 2:5
     
    26:29
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Sotva se Olli Jokinen vrátil zpět na ledovou plochu dokázali se domácí prosadit! Puk se po mantinelu dostal k ALECU MARTINEZOVI, zadák Kings na nic nečekal a kotouč nahodil na branku, ten se k překvapení všech zastavil až v Rinneho síti. Martinezův pokus byl ale zřejmě opět tečován jedním z obránců soupeře. Asistence: Dustin Brown, Jamie McBain.
    Marc ARCOBELLO - 1:5
     
    23:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tohle zavání debaklem! MARC ARCOBELLO získal kotouč ve středním pásmu a zavezl ho až k Jonesovi, kterého překonal přesnou střelou zápěstím nad pravé rameno. Pro Arcobella je to první branka v dresu Predators a hned v prvním utkání. Tomu říkám premiéra v novém působišti! Asistence: Colin Wilson, Paul Gaustad.
    Mattias EKHOLM - 1:4
     
    22:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    A už je to o tři branky! Zničehonic se hosté znovu prosazují! MATTIAS EKHOLM nahodil puk od modré čáry a ten ještě smolně tečoval domácí bek Drew Doughty a nedal tak Jonesovi šanci zasáhnout. Smolný gól pro Kings. Asistence: Craig Smith, Ryan Ellis.
    Ryan ELLIS - 1:3
     
    09:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita! Hosté si vytvořili ofenzivní zámek v obranném pásmu Los Angeles, Mike Ribeiro nalezl na modré čáře RYANA ELLISE, který nekompromisní bombou propálil vše, co mu stálo v cestě! Mladý kanadský bek si naděluje hezký dárek ke svým dnešním čtyřiadvacátým narozeninám! Asistence: Mike Ribeiro, Seth Jones.
    Mike FISHER - 1:2
     
    06:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Bláznivý úvod zápasu pokračuje! V rohu vybojoval touš COLIN WILSON a chtěl celou akci ještě vyšperkovat přihrávkou na volného Fishera, ale jeho pas zasáhl brusli jednoho z obránců a od ní se odrazil do branky! Asistence: Victor Stalberg.
    Mike FISHER - 1:1
     
    04:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Hosté vyhráli buly, na modré se touše ujal Weber, přihrál ho Josimu, který jen tak nahodil puk, který Quick vyrazil nad sebe. Když kus černé gumy spadl na zem, nejrychleji ho nalezl MIKE FISHER a dotlačil ho za brankovou čáru. Asistence: Roman Josi, Shea Weber.
    Matt GREENE - 1:0
     
    00:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to je začátek jako z partesu! Domácí vyhráli buly v útočném pásmu, puk se dostal na modrou, kde se ho ujal MATT GREENE, který nahodil puk a ten propadl až za Rinneho záda! Quick měl zakrytý výhled, navíc nahození bylo zřejmě tečováno hostujícím kapitánem Weberem. Asistence: Mike Richards.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 1. Greene (Richards), 27. Martinez (Brown, McBain), 36. King (Muzzin, Kopitar), 58. King (Muzzin, Kopitar), 59. Martinez (Doughty, Carter), 60. Carter (Kopitar, Martinez) – 5. Fisher (Josi, Weber), 7. Wilson (Stalberg), 10. Ellis (Ribeiro, Jones), 23. Ekholm (Smith, Ellis), 24. Arcobello (Wilson, Gaustad), 49. Jokinen (Bourque, Gaustad), 61. Josi (Forsberg, Ribeiro)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Doughty, Muzzin, Martinez, Schultz, Greene, McBain – Williams, Kopitar, Gáborík – Toffoli, Carter, Pearson – Lewis, Stoll, Brown – King, Richards, Clifford
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Ellis, Ekholm, Jones, Volčenkov – Smith, Ribeiro, Forsberg – Stalberg, Fisher, Wilson – Jokinen, Gaustad, Bourque – Arcobello, Jarnkrok, Nystrom

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Tim Peel – Trent Knorr, Kiel Murchison

    Diváci: 18230 (vyprodáno)
    bahis siteleri