Vítkovice – Litvínov 0:5 (kon.) | Zlín – K. Vary 3:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 7:4 (kon.)
Liberec – Plzeň 3:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 6:3 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 3:4 (0:2 po s.n.)
konec
HC Olomouc
7:4 (1:0, 5:2, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 09.01.2015, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Pavel PATERA - 7:4
     
    56:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vyrůbalík zavezl touš do útočného pásma, kde obkroužil hostující klec a následně v rohu kluziště přenechal touš Rachůnkovi, který poté předložil puk PAVLOVI PATEROVI, jako na zlatém podnose a domácí kapitán už jen musel trefit zcela prázdnou klec Bruslařů. Asistence: Tomáš Rachůnek, Martin Vyrůbalík.
    Tomáš KLIMENTA - 6:4
     
    52:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se dnes budou zřejmě prosazovat pouze ve svých přesilových hrách. Robar našel milimetrovou přihrávkou na pravé straně postaveného TOMÁŠE KLIMENTU, jenž pohotovou střelou překonává Trvaje. Asistence: Mitja Robar, Michal Broš.
    Michal BÁRTA - 6:3
     
    46:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři využívají svou dvojnásobnou přesilovou hru, když Skříteský nahrál na levou stranu MICHALU BÁRTOVI, jenž z velkého úhlu překonal přesunujícího se Trvaje. Asistence: Matěj Skříteský, Marek Trončinský.
    Roman RÁC - 6:2
     
    35:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to byla akce na zlatou helmu! První formace Olomouce se nyní předvedla v tom nejlepším světle! Cibák nahrál na střed Maroszovi, jenž puk chvíli podržel a následně ho nahrál do středu pravého kruhu na ROMANA RÁCE, který vystřelil z první a touš skončil až za bezmocným Janem Růžičkou. Asistence: Rostislav Marosz, Martin Cibák.
    Jiří ONDRUŠEK - 5:2
     
    31:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A tak nakonec ne, protože Mora svou přesilovou hru využívá a naděluje Mladé Boleslavi nepopulárního búra! Škůrek nabil na modré JIŘÍMU ONDRUŠKOVI, jehož dělovka skončila až za zády Jana Růžičky! Asistence: David Škůrek, Peter Zuzin.
    Mitja ROBAR - 4:2
     
    24:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak v olomoucké plecharéně ještě začíná velká zápletka, protože hosté využili i pokračující klasickou přesilovou hru! Střela MITJI ROBARA od modré čáry totiž propadla Trvajovy až za jeho záda. Asistence: Ctirad Ovčačík, Michal Broš.
    Matěj STŘÍTESKÝ - 4:1
     
    24:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se přeci jen prosazují ve své dvojnásobné přesilové hře! Bárta přihrál mezi kruhy MATĚJI SKŘÍTESKÉMU, jehož střela prošla Trvajovy mezi jeho betony. Asistence: Michal Bárta.
    Rostislav MAROSZ - 4:0
     
    22:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! J. Růžička si tedy ani nesáhl na puk a už jej tahá ze své brány, protože střela ROSTISLAVA MAROSZE byla uznána, jako gól, a domácí tak vstřelují už svou čtvrtou branku. Asistence: Martin Vyrůbalík, Ivan Majeský.
    Jakub HERMAN - 3:0
     
    21:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Jenže domácí se bleskově dostali do svého útočného pásma, kde nádherně Zuzin počkal až proti němu M. Růžička zaklekne a následně přihrál JAKUBU HERMANOVI, který už jen poslal puk do prázdné brány Mladé Boleslavy. Asistence: Peter Zuzin, David Škůrek.
    Roman RÁC - 2:0
     
    20:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je tu blesková branka Olomouce ve druhé třetině! Po zastaveném průniku Marosze se touš dostal k ROMANU RÁCOVI, jenž překonal M. Růžičku z hodně velkého úhlu mezi jeho betony. Asistence: Rostislav Marosz, Martin Cibák
    Dávid BUC - 1:0
     
    19:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se prosazuje ve vlastním oslabení! Nyní skvěle zapracovala slovenská spolupráce v sestavě domácích! Zuzin totiž vyslal DÁVIDA BUCE do samostatného úniku, který olomoucký útočník zakončil střelou mezi betony M. Růžičky. Asistence: Peter Zuzin.
    Marken.cz

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 20. Buc (Zuzin), 21. Rác (Marosz, Cibák), 22. Herman (Zuzin, Škůrek), 23. Marosz (Vyrůbalík, Majeský), 32. Ondrušek (Škůrek, Zuzin), 35. Rác (Marosz, Cibák), 57. Patera (Rachůnek, Vyrůbalík) – 25. Stříteský (Bárta), 25. Robar (Ovčačík, Broš), 47. Bárta (Skříteský, Trončinský), 53. Klimenta (Robar, Broš)


    HC Olomouc: Trvaj (Vošvrda) – Majeský, Vyrůbalík, Houdek, Staněk, Škůrek, Ondrušek, Rašner – Rác, Marosz, Cibák – Rachůnek, Patera (C), Matai – Zuzin, Herman, Laš – Kucharczyk, Knotek, Buc.
    BK Mladá Boleslav: M. Růžička (22. J. Růžička) – Trončinský, Ovčačík, Stříteský, Vidmar, Hruška, Robar, Čermák – Pabiška, Výborný (C), Mikulík – Klimenta, Broš, Pacovský – Lenc, Bárta, Látal – Rys, Musil, Kotala – Volf.

    Rozhodčí: Lacina, Souček – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 4621
    bahis siteleri