Cagliari – Sassuolo 2:1 (kon.) | Lazio – AC Milán 3:1 (kon.)
konec
S. S. Lazio
3:1 (0:1)
AC Milán
Sobota 24.01.2015, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
    Marco PAROLO - 3:1
     
    81
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Candreva po průniku ze strany nahrál na lépe postaveného Djordjeviće, který ale při pokusu zasáhnout míč upadl a nejspíše si něco udělal. Následně se ale dostal k dorážce MARCO PAROLO, který se dnes trefil podruhé, když nedal dělovkou pod břevno hostujícímu brankáři šanci!
    Miroslav KLOSE - 2:1
     
    51
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Montolivo vyrobil obrovskou chybu, kterou trestá MIROSLAV KLOSE! Ten mu sebral míč a přesnou střelou k bližší tyči prostřelil Lópeze!
    Marco PAROLO - 1:1
     
    47
    Lazio právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Klose výborně nacentroval po průniku z pravé strany a do vápna vlétl MARCO PAROLO, který razantním volejem nedal Lópezovi šanci! Asistence: Miroslav Klose.
    Jérémy MÉNEZ - 0:1
     
    4
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Úžasný JÉRÉMY MÉNEZ!! Nejprve obral kousek za půlkou chybujícího Bastu, aby si následně pohrál na hraně vápna s bezmocným Canou a zakončil celou sólovou akci parádní ránou na zadní tyč! AC jde překvapivě do vedení!

    Ondřej Hradecký

    Branky: 47. Parolo (Klose), 51. Klose, 81. Parolo – 4. Ménez

    Karty:   3. Radu (LAZ), 35. Biglia (LAZ), 39. Cataldi (LAZ), 90+3. Mauri (LAZ) – 3. Alex (ACM), 10. Montolivo (ACM), 42. Armero (ACM), 61. Ménez (ACM)   90+2. Mexés (ACM)


    S. S. Lazio: Marchetti – Basta, Cana, de Vrij (69. Maurício), Radu – Cataldi, Biglia, Parolo – Candreva, Klose (74. Djordjević, 83. Keita), Mauri.
    Náhradníci: Berisha, Strakosha – Djordjević, Ederson, Konko, Keita, González, Pereirinha, Onazi, Ledesma, Cavanda, Maurício.

    AC Milán: Diego López – Abate, Mexés, Alex, Armero – Poli (83. Muntari), Montolivo (C), van Ginkel (55. Pazzini) – Bonaventura (52. Cerci), Ménez, El Shaarawy.
    Náhradníci: Agazzi, Abbiati – Muntari, Pazzini, Albertazzi, Essien, Cerci, Zaccardo, De Santis, Suso.

    Rozhodčí: Mazzoleni – Padovan, de Luca
    bahis siteleri