Kladno – Jihlava 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 2:3 (po pr.) | Litoměřice – Kadaň 3:4 (kon.)
Prostějov – Most 4:1 (kon.) | Motor ČB – Benátky n/J 2:4 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 3:5 (kon.)
Třebíč – Šumperk 3:5 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:5 (2:2, 0:1, 1:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 24.01.2015, 17:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:00
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ po chviličce kontruje a snižuje na 3:5, když ARON CHMIELEWSKI doslova dotloukl na brankovišti puk do odkryté branky. Asistence Marek Loskot a Tomáš Jiránek.
     
    47:31
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A hned po skončení přesilovky se hosté prosazují popáté. Autorem branky je DAVID MERTA, asistence Vladimír Brož a Martin Baránek.
     
    42:37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ale z další akce se už hosté, a konkrétně TOMÁŠ VÁVRA, prosazují. Po vyjetí z rohu se dostal i k zakončení a počtvrté překonává Matouška. Asitence Ladislav Gengel.
     
    36:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilovka hostů v zápase znamená opět jejich vedení. Repe nechtěně nadzvedl střelu JAROSLAVA ROUBÍKA pod horní tyč a Matoušek byl bezmocný. Asistence Tomáš Rod.
     
    16:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    Super přesilovka v podání AZetu. Nejprve Maruna trefil tyč, ale pak šel puk rychle z hole na hůl až jej JAKUB ŠLAHAŘ poslal z první do odkryté branky. Asistence Tomáš Fořt a Jan Maruna.
     
    15:02
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovku rychle využívají když DAVID TŮMA z mezikruží prostřeli Matouška. Asistence Ondřej Holomek, Tomáš Rod.
     
    11:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! VOJTĚCH TOMI dostal příhru do jízdy, ujel po křídle a prudkou přízemní střelou ke vzdálenější tyči překonává Petráska. Asistence Daniel Graca a Jakub Šlahař.
     
    09:30
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení po chybě domácí obrany. JAN KLOZ zůstal před Matouškem zcela nekrytý a puk který se k němu dostal spíše šťastně poslal přesně nad beton do sítě. Asistence David Merta a Martin Baránek.
    Marken.cz

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 12. Tomi (Graca, Šlahař), 17. Šlahař (Fořt, Maruna), 48. Chmielewski (Loskot, Jiránek) – 10. Kloz (Merta, Baránek), 16. Tůma (Holomek, Rod), 37. Roubík (Rod), 43. Vávra (Gengel), 48. Merta (Brož, Baránek)


    AZ Havířov: Matoušek (Haloda) – Krisl "C", Foltýn, Stuchlík, Bezuška, Ostrčil, Graca, Bahounek, Repe – Fořt, Šlahař, Tomi – Jiránek, Loskot, Chmielewski – Sztefek, Pechanec "A", Klimša – Zdráhal, Maruna "A"
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Lavinger) – Kolafa, Holomek, Brož, Vágner "C", Grin, Smetana, Zdvořáček – Tůma, Roubík "A", Rod – Baránek, Kloz, Merta – Pořický, Gengel, Vávra – Suchan, Hanzl

    Rozhodčí: Kubičík – Adamec, Poruba

    Diváci: 1.831
    bahis siteleri