MS v cyklokrosu (Tábor) - závod juniorů Vítěz: Simon ANDREASSEN (DEN) (kon.) | MS v cyklokrosu (Tábor) - závod žen Vítěz: P. Ferrandová-Prévotová (FRA) (kon.)
konec
MS v cyklokrosu (Tábor) - závod žen

Vítěz: P. Ferrandová-Prévotová (FRA)

Sobota 31.01.2015, 14:00Cyklokros
     
    Konečné pořadí:

    1. Pauline Ferrandová-Prévotová (FRA) 49:11
    2. Sanne Cantová (BEL) +0
    3. Marianne Vosová (NED) +15
    4. Nikki Harrisová (GBR) +20
    5. Kateřina Nash (CZE) +34
    Ferrandová-Prévotová porazila v závěru svou soupeřku Cantovou:
     
    LAP 5
    Ferrandová-Prévotová dojela v čase 49:11 na prvním místě. Popasovala se na poměry ženského cyklokrosu s dost dlouhou tratí. Za ní dojela Cantová, která jí na cílové rovince nestačila. Třetí pak dojela Vosová. Nash je bez medaile.
     
    LAP 5
    Ferrandová-Prévotová vítězí!
     
    LAP 4
    Ferrandová-Prévotová měla problémy a dokonce upadla! A ze svého těžce vydřeného náskoku ztratila cenné sekundy. Cantová tohoto využila a drží se těsně za ní. Obě závodnice jinak musely ihned poté do depa.
     
    LAP 3
    Máme za sebou třetí kolo! Na čele je Ferrandová-Prévotová s náskokem nějakých pěti vteřin, Nash se protlačila dopředu a je druhá. Za sebou táhne Vosovou, Harrisovou a Cantovou. Tahle pětice by si to měla rozdat o stupně vítězů.
     
    LAP 2
    Tak pozor! Změna na čele! Cantová odvedla černou práci a dojela vedoucí Francouzky Ferrandovou-Prévotovou a Chainelovou-Lefévreovou. Za ní se přitom svezly jak Vosová, tak Nash!
     
    LAP 1
    Chainelová-Lefévreová zajela první kolo nejrychleji, v kontaktu s ní je dalších sedm závodnic. Včetně Nash, která je šestá a ztrácí nějakých 12 vteřin.
     
    LAP 1
    Důležité bylo pro Kateřinu Nash, aby si pohlídala začátek. Nakonec upadla jedna z favoritek Lechnerová a česká závodnice se naštěstí stačila vyhnout.

    Patrik Sandev

    bahis siteleri