MS v cyklokrosu (Tábor) - závod juniorů Vítěz: Simon ANDREASSEN (DEN) (kon.) | MS v cyklokrosu (Tábor) - závod žen Vítěz: P. Ferrandová-Prévotová (FRA) (kon.)
konec
MS v cyklokrosu (Tábor) - závod žen

Vítěz: P. Ferrandová-Prévotová (FRA)

Sobota 31.01.2015, 14:00Cyklokros
     
    LAP 5
    Nash díky dvěma závěrečným pádům ztratila 34 sekund a dojela na pátém místě.
     
    LAP 5
    Tak to je velká smůla! Nash upadla, ztratila cenné sekundy a Vosová se díky její chybě dotáhla. Uvidíme, jak moc tenhle moment Češku poznamená.
     
    LAP 5
    Nash se podařilo utrhnout od sebe Vosovou alespoň na chvilku. Bude se snažit dotáhnout na vedoucí dvojici. Vypadá to spíše ale nejlépe na třetí místo.
     
    LAP 5
    Nash zaútočila! Teď vystartovala na Vosovou, kterou během chvilky předjela. Jestli byl tohle taktický záměr, tak naprosto skvělý. Cantová a Ferrandová-Prévotová nejsou vyloženě daleko.
     
    LAP 4
    Tohle není dobrá zpráva pro české fanoušky. Nash jako by chytla nějakou krizi a z dohledu se jí ztrácejí Harrisová a Vosová, které se snaží dotáhnout na Cantovou a Ferrandovou-Prévotovou.
     
    LAP 2
    Nash se sice drží na umístěních v první desítce, ovšem česká závodnice se nedokáže dotáhnou, nedokáže zrychlit. Její projev na kole není úplně ideální.
     
    LAP 1
    Všechny české závodnice, kromě Nash, už se dostaly do kolize. Teď problémy potkaly Havlíkovou, poté také Štěpánovou. Obě jsou ale zpátky.
     
    LAP 1
    Kateřina Nash se drží na sedmém místě, a i když má závodnice vepředu na dohled, měla by určitě zrychlit. Jinak jí může vedoucí čtveřice ujet.
     
    Kromě Kateřiny Nash má český cyklokros v ohni další čtyři závodnice, a to ve složení Pavla Havlíková, Martina Mikulášková, Nikola Nosková a Karla Štěpánová. Slovensko vyslalo do hry dvě cyklokrosařky, a to Janku Keseg Števkovou a Lívii Hanesovou.

    Patrik Sandev

    bahis siteleri