NY Rangers – Boston 3:2 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 0:2 (kon.) | Calgary – San Jose 3:1 (kon.)
konec
Calgary Flames
3:1 (0:0, 3:0, 0:1)
San Jose Sharks
Čtvrtek 05.02.2015, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkuji za pozornost. (06:34:03)
     
    Československá stopa v utkání:
    Tomáš Hertl (SJS) 0+0, 3 střely, čas na ledě 14:39
    Jiří Hudler (CGY) 1+0, 2 střely, čas na ledě 18:34
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Jiří Hudler (CGY) 1+0
    2. Kris Russell (CGY) 1+0
    3. Lance Bouma (CGY) 0+0
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Domácí hráč minul v dobré pozici prázdnou branku, na výhře Calgary 3:1 to nemění vůbec nic. Zcela zaslouženě vyhrává domácím tým.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta hry ve třetí třetině. San Jose se snaží, hraje bez brankáře, ale zdá se, že dnes na body to stačit nebude. Domácím pomohla druhá třetina, kterou vyhráli 3:0, což se ukázalo jako klíčové.
     
    58:19
    TJ Brodie prázdnou branku minul, do jeho střely vložil protihráč hůl, a tak puk mířící do branky ještě změnil směr pohybu. Moc času hostům nezbývá.
     
    57:47
    Oddechový čas pro hosty. San Jose hraje bez brankáře, zkouší to v šesti.
     
    57:13
    Michael Backlund střelou zápěstím v brejku Alexe Stalocka nepřekonal. Nyní se tento hráč drží za hlavu, protože si je vědom toho, že svou šanci měl dotáhnout do úspěšného konce.
     
    56:03
    Patrick Marleau ani Scott Hannan střelou zápěstím neuspěli. Gólman Jonas Hiller drží svůj tým stále ve vedení o dvě branky. San Jose neskládá zbraně, bojuje velmi statečně.
     
    55:00
    Třetí třetina se blíží ke svému konci, domácí kombinují v útočném pásmu, Dennis Wideman ani Brandon Bollig nebyli v zakončení přesní.
     
    53:30
    Patrick Marleau si od mantinelu vybruslil až před branku, z těchto míst vystřelil. Jeho ránu možná ještě někdo tečoval, nicméně brankář zasahovat nemusel. Puk je v rohu kluziště.
     
    52:23
    James Sheppard střelou zápěstím se dostal do zajímavé pozice, ve které ho ovšem vychytal brankář Jonas Hiller. Pátá střela San Jose v této třetině. Že by byla nějak nebezpečná, to se napsat nedá.
     
    52:06
    Stalock podržel nahození z horní hranice kruhu. Puk vyslaný bekhendovou stranou hole útočníka domácího mužstva nebyl problémem pro brankáře San Jose.
     
    51:15
    Buly ve středním pásmu, puk získávají domácí, kteří nikam nespěchají, bezhlavě neútočí, hrají dobře takticky. Nechtějí soupeře pouštět chybami do velkých šancí.
     
    50:24
    Mnoho šancí k vidění není, bojuje se hodně ve středním pásmu, domácí se v této třetině ke střele vůbec nedostali, hosté mají čtyři střelecké pokusy. Gólmani opravdu mnoho práce nemají.
     
    48:30
    San Jose si během početní výhody nevytvořilo žádnou větší šanci, a tak se vyloučený hráč může vrátit na ledovou plochu. Domácí stále hájí dvoubrankový náskok, který si vybudovali ve druhé třetině.
     
    47:12
    Vyloučen domácí Deryk Engelland na dvě minuty za zdržování hry, vyhození puku mimo hřiště. Do šance se tedy díky přesilovce dostávají hostující Žraloci.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 30. Russell (Byron, Jooris), 32. Hudler (Gaudreau, Monahan), 39. Raymond (Colborne, Brodie) – 43. Scott (Tierney, Kennedy)


    Calgary Flames: Hiller (Ramo) -Brodie, Giordano, Wideman, Russell, Engelland, Diaz – Hudler, Monahan, Gaudreau – Colborne, Jooris, Raymond – Jones, Backlund, Bouma – Byron, Stajan, Bolling
    San Jose Sharks: Stalock (Niemi) – Burns, Vlasic, Tennyson, Dillon, Hannan, Irwin – Pavelski, Thornton, Karlsson – Nieto, Couture, Marleau – Goodrow, Sheppard, Hertl – Kennedy, Desjardins, Scott.

    Rozhodčí: Rehman, Rooney – Cvik, Murchison

    Diváci: 18 781
    bahis siteleri