Helas Brno – Sparta 2:4 (kon.) | Balticflora Teplice – Tango Brno 8:1 (kon.) | Třinec – Olympik Mělník 4:2 (kon.)
Chrudim – Hradec Králové 5:3 (kon.) | Kladno – Zruč n/S 1:4 (kon.)
konec
FK Chrudim
5:3 (1:1)
MADOS MT Hradec Králové
Pátek 06.02.2015, 20:001. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    39:40
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Felipeho ztráta na půlící čáře ještě znamená kosmetickou úpravu skóre! Samostatný únik proměnil po šikovné kličce JIŘÍ BERAN – 5:3!
     
    37:38
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Mados definitivně sráží do kolen vlastní branka! LUKÁŠ REŠETÁR poslal autovou rozehrávku do nohou jednoho z branících hráčů, od kterých míč zapadl za záda bezmocného Menšla – 5:2!
     
    36:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí střílí čtyři minuty před závěrečnou sirénou zřejmě pojišťující gól! Dentinho centrem od pravé postranní čáry našel hlavu MAXE, který však pouze na brankové čáře doklepával míč do prázdné branky – 4:2!
     
    35:41
    Kapitán Michal Černý poslal balon ke vzdálenější tyči, bohužel pro hosty míč zaplul těsně mimo!
     
    34:32
    První žlutou kartu zápasu dostává Lukáš Merkl.
     
    33:27
    Lukáš Merkl se mohl stát hradeckým hrdinou, jeho zakončení ve skluzu z bezprostřední blízkosti však trefilo pouze Tona do hrudi!
     
    28:59
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak přece jen to bude ještě drama! Hradečtí se totiž jedenáct minut před koncem přibližují na rozdíl jediné trefy poté, co se do balonu z voleje opřel LUKÁŠ MERKL a uklidil ho do protipohybu gólmana Tona – 3:2!
     
    28:51
    Jiří Vydarený prověřil po delší době pozornost Tona prudkou ranou, brazilský brankář v chrudimském dresu má na kontě další úspěšný zákrok!
     
    25:42
    David Holec mohl rázem vrátit Mados zpět do zápasu! V obrovské příležitosti byl ale dvakrát za sebou vychytán brankářem Tonem!
     
    24:29
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak ono to nakonec půjde! Chrudimští se rázem znovu radují, před brankou dostal spoustu prostoru RODRIGO, který nadvakrát propasíroval míč do sítě hradeckého týmu – 3:1!
     
    24:16
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí čtyři minuty po přestávce otáčejí skóre ve svůj prospěch! Parádně to udělal Brazilec MAX, který rozjel po levé straně akci, zasekl míč a tvrdou ranou do vzdálenější šibenice nedal Menšlovi šanci – 2:1!
     
    23:01
    Chmelíkovu dělovku vytáhl Menšl další fantastickým zákrokem nad břevno!
     
    22:01
    Kapitán Lukáš Rešetár se snaží o zvrácení dnešního duelu, v krátké době však spálil tři vynikající příležitosti! Aby to Chrudimské v celkovém součtu ještě nemrzelo!
     
    19:52
    Alvarito se dvakrát za sebou odhodlal k přímé střele, gólman Menšl oba pokusy vynikajícími zákroky vytěsnil nad břevno!
     
    19:26
    Lukáš Rešetár má dnes velkou smůlu! Jeho další prudká rána končí pouze na tyči!
     
    18:30
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Drtivý tlak ERA-PACKu přece jen přináší potřebné vyrovnání chrudimského týmu! Alvarito vymyslel chytrou kolmici, která tentokrát doputovala k nabíhajícímu RODRIGOVI, jenž z první poslal balon přesně k tyči – 1:1!
     
    16:33
    Hosté podnikli protiútok dva na jednoho a brankáře Mareše. K zakončení se dostal Friedl, kterého ale ve stoprocentní příležitosti na poslední chvíli zablokoval obětavý Matěj Slováček!
     
    16:06
    Chrudim zkouší v závěru první půle hru bez brankáře, rozlišovací dres si bere Michal Mareš!
     
    14:56
    Michal Mareš dostal přihrávku od Rešetára před prázdnou brankou, bohužel pro domácí ale nedokázal balon zasáhnout! Velká škoda pro mistra!
     
    13:50
    Vzápětí hrdina Karel Menšl vytáhl ze šibenice ránu Felipeho! Chrudimský kouč Daniel reaguje na danou situaci time outem!
     
    13:08
    Brankář Ton se nyní stal hrdinou! Zlikvidoval tři stoprocentní šance Jiřího Berana, který si na brazilském brankáři ve službách Chrudimi doslova vylámal zuby!
     
    11:11
    Rodrigo z velké dálky napálil tvrdou ranou spojnici břevna a tyče! Desetinásobný mistr české ligy si hlasitě říká o vstřelení vyrovnávacího gólu!
     
    10:20
    Před Menšlovou klecí došlo k velkému závaru, který ale vyrovnávacím gólem neskončil! V největší šanci se ocitl Matěj Slováček, jehož ránu však brankář Hradeckých skvěle zlikvidoval!
     
    07:59
    Před hradeckou svatyní se nyní vaří voda, tlak Chrudimi je opravdu drtivý! Felipe nyní selhal ve stoprocentní příležitosti, Maxovu přihrávku nedokázal před poloprázdnou brankou ideálně trefit!
     
    07:33
    Další velmi pohledná akce Chrudimi znovu nekončí domácí radostí! Slováček našel na vzdálenější tyči Zdeňka Chmelíka, který se pokusil o prudké zakončení z voleje! Nakonec však křižnou střelou prostor mezi tyčemi netrefil!
     
    07:01
    Při Hradci znovu stáli všichni svatí! Lukáš Rešetár udělal rychlou kličku doleva a prudkou ranou orazítkoval tyčku Menšlovy klece!
     
    06:26
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně nečekaný vývoj východočeského derby v Chrudimi! DAVID JOŠT dostal v předbrankovém prostoru až příliš času s balonem, nadvakrát a ve skluzu dostal míč do chrudimské sítě – 0:1!
     
    05:27
    Lukáš Rešetár postupoval od půlící čáry do velmi nadějné příležitosti, Menšl však předvedl vynikající zákroky, čímž udržel nerozhodný stav!
     
    03:53
    Tak nyní chrudimským fanouškům zatrnulo! Brankář Menšl dlouhým výkopem přeloboval vyběhnutého gólmana Tona, naštěstí pro domácí skončil balon pouze na břevně!

    Petr Dejnožka

    Branky: 19. Rodrigo (Alvarito), 25. Max, 25. Rodrigo, 37. Max (Dentinho), 38. Rešetár – 7. Jošt, 29. Merkl, 40. Beran

    Karty:   35. Merkl (SLM)


    FK Chrudim: Ton (Žďánský) – Koudelka, Chmelík, Mareš M., Max, Dentinho, Alvarito, Rodrigo, Rešetár, Slováček, Felipe
    MADOS MT Hradec Králové: Menšl (Bartek) – Friedl, Srkal, Holec, Černý, Beran, Jošt, Vydarený, Merel, Fidra

    Rozhodčí: Šmíd, Kresta
    bahis siteleri