Znojmo – MAC Budapešť 4:5 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:5 (1:3, 1:2, 2:0)
MAC Budapešť
Sobota 14.02.2015, 14:30 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Juniors League
Partner:
     
    42:47
    Orli právě vstřelili branku!
    A velmi podobně jako se před pár minutami utrhl Tondl, si nyní počínal i JAN BULÍN. V útočném pásmu si počínal mazácky, s pukem si najel až před Dobose, kterého si krásně povodil a obhodil. Asistence: Patrik Bulín a Michal Kruckovyč.
     
    40:32
    Orli právě vstřelili branku!
    Nádherné sólo v podání PATRIKA TONDLA, který se zdravě naštval, objel si s pukem na holi útočné pásmo, zbavil se dotírajícího protihráče a poslal kotouč nad ramenem gólmana do sítě. Asistence: Jiří Kuntoš.
     
    37:47
    Budapešť vstřelila branku!
    Maďarská přesilovka má svou kvalitu. Před domácím brankovištěm se dlouho povaloval vyražený kotouč, který nemohl gólman ani obránci dostat do bezpečí. Nakonec se k němu dostal BRUNO KREISZ a přehodil již ležícího Daňa, který ještě naslepo máchl lapačkou. Asistence: David Sebestyen.
     
    33:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Stačí málo a aktivita Orlů je odměněna. Rychlé přečíslení znojemským hokejistů proměňuje po kombinaci s Janem Bulínem JIŘÍ KUNTOŠ, jenž Dobosem vyražený první pokus zametl do sítě. Asistence: Jan Bulín.
     
    24:27
    Budapešť vstřelila branku!
    Hodně kuriózní situace, při níž si vybral slabou chvilkou domácí gólman. Ten velmi laxně zpracovával vyhozený kotouč v rohu kluziště u své brány, navíc si nerozuměl v předávce kotouče se svým spoluhráčem, a do prázdné klece tak mohl zakončovat BARNA JASZAI. Bez asistence.
     
    14:42
    Budapešť vstřelila branku!
    Tak takto se má využívat přesilová hra. Nahození od modré čáry tečuje za záda Daňa před bránou clonící HUNOR LAKATOS. Asistence: Bence Stipsicz.
     
    08:17
    Orli právě vstřelili branku!
    Rychlý brejk Jihomoravanů přináší snížení. JAN BULÍN dostal ideální pas z rohu kluziště před bránu, kde měl dostatek času k přípravě zakončení a podle svého zvyku se nemýlil. Asistence: Patrik Bulín.
     
    01:14
    Budapešť vstřelila branku!
    A záhy je to o dva góly. Znojemská defenzíva se dostala pod tlak a u pravé tyče stál opět osamocený BRUNO KREISZ. Ten si potáhl kotouč a poslal jej kolem bližší tyče do sítě. Asistence: Gergely Tóth.
     
    00:41
    Budapešť vstřelila branku!
    Špatně vyhozený kotouč ale znamená gól. Před Daňa si najel zcela nepokrytý MIRKO DJUMIC a prostřeluje domácího gólmana po ledě mezi betony. Asistence: David Sebestyen.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 9. Bulín J. (Bulín P.), 34. Kuntoš (Bulín J.), 41. Tondl (Kuntoš), 43. Bulín J. (Bulín P., Kruckovyč) – 1. Djumic (Sebestyen), 2. Kreisz (Tóth G.), 15. Lakatos (Stipsicz), 25. Jaszai, 38. Kreisz (Sebestyen)


    HC LERAM Orli Znojmo: Daňo – Pucher, Kuntoš, Kruckovyč, Brabec – Niederhafner, Březina, Tondl – Jambor, Bulín J., Bulín P. – Krejčí, Mikulič.
    MAC Budapešť: Dobos (Tóth K.) – Boros, Fejes, Podunavac, Bálint, Stipsicz, Sarciá – Korosi, Lakatos, Jaszai – Sebestyen, Djumic, Gyurgyev – Vajda, Kreisz, Tóth G. – Babay, Markovic, Farago.
    bahis siteleri