Vítkovice – Pardubice 2:0 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 0:3 (kon.)
Liberec – Sparta 5:2 (kon.) | Olomouc – Litvínov 2:4 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 0:4 (kon.)
Zlín – Plzeň 2:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:2 (1:0, 3:2, 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 20.02.2015, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš URBAN - 5:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    59:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. TOMÁŠ URBAN se zmocnil puku a ze středního pásma jej obloučkem poslal do opuštěné brány. Měl štěstí, puk se otřel o tyčku a zaplul do sítě. Bez asistence – 5:2.
     
    50:12
    Bílí Tygři si zahrají přesilovou hru, Kumstát dostal dvě minuty za podražení.
     
    48:16
    Valský ujížděl od středového kruhu úplně sám na Novotného, jenže nedal. V podstatě ani nevymyslel nic převratného, jen vystřelil a minul.
    Daniel PŘIBYL - 4:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    39:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kuriózní trefa. Sparta se dostává soupeři znovu na dostřel po šťastném odrazu. Brankář Lašák sice dnes sparťanské střelce několikrát vychytal, ovšem nyní předvedl nevídanou hrubku: na brankovišti zpracoval kotouč a rozehrával, trefil ale jen brusli před sebou stojícího zadáka Vitáska, od které se puk dostal za brány. Branka je připsaná DANIELU PŘIBYLOVI. Bez asistence – 4:2.
    Jaroslav VLACH - 4:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    36:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Brankář Janus teď nemá zcela čisté svědomí. JAROSLAV VLACH se prosmýkl podél mantinelu a přes beka Piskáčka pálil. Jeho střela neměla výraznou razanci, přesto zaplula přímo mezi brankářovy betony. Asistence: Martin Bakoš – 4:1.
    Jaroslav HLINKA - 3:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    33:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    V přesilovce umí pálit i Pražané. A jak! Trojice sparťanů teď ukázkovým způsobem vyšachovala obranu soupeře. Polášek už mohl zleva pálit, puk ale ještě poslal na hůl JAROSLAVA HLINKY a ten už trefil poloprázdnou bránu s přehledem: Asistence: Adam Polášek, Jan Piskáček – 3:1.
     
    33:05
    Hosté mohou snížit snížit soupeřův náskok v přesilové hry: za držení usedl na trestnou lavici domácí zadák Ulrych.
    Michal BULÍŘ - 3:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    31:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další trefa v přesilovce. Bílí Tygři mají našlápnuto k vítězství. Sparťanská obrana teď nepokryla MICHALA BULÍŘE, který se mezi kruhy z první opřel do nabídky Bakoše a přízemní střelu poslal do sítě. Asistence: Martin Bakoš – 3:0.
     
    29:54
    Pražané se budou znovu bránit, Vondrka zamířil na trestnou lavici za sekání
    Radim ŠIMEK - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    29:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka, druhý gól. Bílí Tygři vedou nad holešovickým soupeřem v polovině utkání 2:0. Filippi oslovil RADIMA ŠIMKA, jenž příklepem od modré čáry trefil neomylně. Kotouč zaplul do pravého rohu branky. Asistence: Tomáš Filippi, Petr Vampola.
     
    28:24
    Klimek dostal 2+2 minuty za hrubost, Vlach obdržel jenom jenom menší trest. Pokračuje se tedy ve čtyřech na obou stranách, brzy ale začne zkrácená přesilovka Liberce.
     
    27:49
    Po střele Hlinky zachránila Lašáka pravá tyč. Hosté jsou nastěhování v pásmu, ale o kotouč se bojuje hlavně v rozích. Domácí brankář zatím vyhlíží další zákrok marně.
     
    27:04
    Ihned po přerušení hry se za libereckou brankou strhla bitka. Dvě minuty za hrubost vyfasoval Černoch, stejný trest obdrželi i Filippi a Ulrych. Suma sumárum, Sparta hraje přesilovku pět na čtyři.
     
    27:04
    Obrovská příležitost Sparty! Lašák teď sebral hostujícímu celku vyrovnávací gól. Ze spodní části levého kruhu nejprve na libereckého gólmana nevyzrál Sabolič a hradbu těl před gólmanem poté nepropálil z těsné blízkosti ani Mikuš.
     
    21:36
    Filippi mohl navýšit náskok domácích. Valský mu posunul puk do ideální palebné pozice dva metry před brankoviště a produktivní útočník střílel bez přípravy. Pálil tvrdě, leč těsně přestřelil.
    Jan VÝTISK - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    17:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívají početní převahu a dvě minuty před koncem první třetiny jdou do vedení. Domácí mačkali sparťany v jejich pásmu a ostřelovali Januse od modré čáry. V síti skončila dorážka JANA VÝTISKA, jenž se svým důrazem prosadil na brankovišti a doklepl ránu Šimka. Asistence: Radim Šimek, Petr Vampola – 1:0.
     
    17:02
    Pražané jdou znovu do čtyř, na lavici hanby už vydechuje Klimek. Verdikt sudího je jasný: nedovolené bránění.
     
    13:41
    Bílí Tygři si zahrají přesilovou hru, za hru vysokou holí míří na trestnou lavici hostující útočník Sabolič.
     
    13:03
    Velká šance Sparty. Přibyl se uvolnil na pravém kruhu a poslal střílenou přihrávku před brankoviště, kam si sjel Forman. Ten ihned pálil, ale těsně minul.
     
    07:31
    Pražané si zahrají první přesilovou hru v dnešním duelu. Na trestnou lavici míří Hrníčko, jenž odpyká trest za libereckou střídačku. Domácí totiž hráli v šesti.
     
    02:19
    První velká šance utkání. Krenželok vyslal do samostatného úniku Jelínka, jenž najížděl zcela sám na Januse. Atakoval jej obránce, přesto liberecký útočník vypálil. Janus si však s jeho zakončením poradil.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 18. Výtisk (Šimek, Vampola), 30. Šimek (Filippi, Vampola), 32. Bulíř (Bakoš), 37. Vlach (Bakoš), 60. Urban – 34. Hlinka (Polášek, Piskáček), 40. Přibyl


    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Vaněček) – Šimek, Gřegořek, Derner, Plutnar, Ulrych, Vitásek, Výtisk "C" – Bulíř, Vampola, Bulík – Valský, Filippi, Urban – Balaštík, Jelínek, Krenželok – Hrníčko, Vlach, Bakoš.
    HC Sparta Praha: Janus (od 37. Novotný) – Piskáček, Polášek, Ďaloga, Mikuš, Eminger, Barinka, Hrbas – Vondrka, Hlinka, Klimek – Forman, Přibyl, Buchtele – Kumstát, Pech, Rolinek "C" – Černoch, Cingel, Sabolič.

    Rozhodčí: Pešina, Horák – Lhotský, Svoboda.

    Diváci: 5 894
    bahis siteleri