NY Islanders – Nashville 5:2 (kon.) | NY Rangers – Vancouver 4:5 (0:2 po s.n.) | Pittsburgh – Columbus 1:2 (kon.)
Washington – Winnipeg 5:1 (kon.) | Montreal – Florida 2:3 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.)
Dallas – San Jose 2:5 (kon.)
po s.n. (0:2)
New York Rangers
4:5 (1:0, 1:2, 2:2 - 0:0)
Vancouver Canucks
Pátek 20.02.2015, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexandre BURROWS - 4:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Vancouver Canucks.
    Autorem vítězné branky je ALEXANDRE BURROWS
    Henrik SEDIN - 4:4
     
    58:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks zaslouženě srovnali a dvě minuty před koncem třetí třetiny začínáme prakticky od znova! Daniel Sedin krátkou přihrávkou přenechal puk Danu Hamhuisovi, ten si najel až do levého kruhu, odkud trefil jednoho z obránců, od kterého se kotouč odrazil na hůl volného HENRIKA SEDINA, jenž neměl problém trefit odkrytou část branky. Asistence: Dan Hamhuis, Daniel Sedin.
    Carl HAGELIN - 4:3
     
    45:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    To je neuvěřitelné! Jezdci bleskurychle obrací skóre ve svůj prospěch a hosté nevěří vlastním očím! Autorem branky je CARK HAGELIN, který úspěšně tečoval střelu Dana Girardiho. Asistence: Dan Girardi.
    Martin ST. LOUIS - 3:3
     
    45:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tomu se říká parádní odpověď! Stepan převzal přihrávku od Hagelina a přihrál do jízdy MARTINU ST. LOUISOVI, který se natlačil před Hamhuise a propálil Millera, který si na puk sáhl, ale zastavit jej nedokázal. Asistence: Derek Stepan, Carl Hageln.
    Henrik SEDIN - 2:3
     
    43:55
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky využívají početní výhodu a poprvé v zápase vedou! Daniel Sedin posunul na modrou Adamu Clendeningovi, jehož pumelice byla před brankovištěm tečovaná HENRIKEM SEDINEM a Talbot se už nestihl přesunout k levé tyči. Asistence: Adam Clendening, Daniel Sedin.
    Bo HORVAT - 2:2
     
    33:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Čtvrtá formace Kosatek se postarala o srovnání na 2:2! Luca Sbisa svou přihrávkou vyslal do přečíslení Ronaldse Keninse a BO HORVATA. Lotyšský mladík v ideální moment přihrál před brankoviště, kde Horvat ideálně nastavil hůl, kterou přehodil Talbota. Asistence: Ronalds Kenins, Luca Sbisa.
    Rick NASH - 2:1
     
    31:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ostrostřelec RICK NASH se znovu prosazuje a Jezdci jsou zpět ve vedení! Hosté ztratili puk ve středním pásmu, Brassard se rychle zorientoval a vysunul bývalého kapitána Columbusu, který se prosadil střelou mezi Millerovy betony. Asistence: Derick Brassard, John Moore.
    Shawn MATTHIAS - 1:1
     
    21:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver vytěžil z minima maximum a máme znovu srovnáno! McDonagh odstavil Hansena, puk se ale odrazil do brankoviště, Talbot jej hokejkou posunul před sebe a SHAWN MATTHIAS poměrně jednoduše překonal dezorientovaného gólmana, kterého navíc možná podrazil vlastní spoluhráč. Asistence: Jannik Hansen, Ronalds Kenins.
    Derek STEPAN - 1:0
     
    11:39
    Rangers právě vstřelili branku!
    Papírový favorit zápasu se před vlastními fanoušky dostává do vedení! St. Louis zadovkou vyzval ke střele Girardiho, puk se po jeho střele se od zadního mantinelu zpět na hokejky domácích hráčů, St. Louis ze zadního mantinelu přesně našel DEREKA STEPANA a ten se střelou z mezikruží nemýlil. Asistence: Martin. St. Louis, Dan Girardi.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 12. Stepan (St.Louis, Girardi), 31. Nash (Brassard, J. Moore), 46. St. Louis (Stepan, Hagelin), 46. Hagelin (Girardi) – 22. Matthias (Hansen, Kenins), 34. Horvat (Kenins, Sbisa), 44. H. Sedin (Clendening, D. Sedin), 58. H. Sedin (Hamhuis, D. Sedin), rozh. náj. Burrows

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Zuccarello (NYR)
    0:1   Burrows (VAN)
    2. série:
    0:1   Stepan (NYR)
    0:2   Vrbata (VAN)


    New York Rangers: Talbot (Skapski) – Girardi, McDonagh, Klein, Staal, J. Moore, Boyle – Zuccarello, Brassard, Nash – St. Louis, Stepan, Kreder – J.T. Miller, Hayes, Hagelin – Stempniak, D. Moore, Glass.
    Vancouver Canucks: R. Miller (Lack) – Weber, Hamhuis, Clendening, Stanton, Biega, Sbisa – Burrows, H. Sedin, D. Sedin – Vrbata, Vey, Higgins – Dorsett, Matthias, McMillan – Hansen, Horvat, Kenins.

    Rozhodčí: Hebert, Jackson – Racicot, Sericolo

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri