Znojmo – Villach 5:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
EC Villach SV
Pátek 20.02.2015, 18:30 • Zimní stadion města Znojma • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:24
    Orli právě vstřelili branku!
    DAVID BARTOŠ se v mezikruží dostal ke kotouči i přes pád ale dokázal vystřelit. Poslal kotouč nad rameno hostujícího brankáře.
    Asistence: Ondřej Šedivý, Lubomír Štach.
     
    34:49
    Orli právě vstřelili branku!
    Roman Tomas poslal kotouč před bránu do shluku hokejistů z obou pětek. BRANISLAV REHUŠ se zorientoval jako první a po zemi protlačil kotouč kolem pravé tyčky za brankovou čáru.
    Asistence: Roman Tomas, Martin Podešva.
     
    25:31
    Villach právě vstřelil branku!
    Hosté svou přesilovku bleskurychle využívají. KLEMEN PRETNAR se dostal k puku a z mezikruží skrz chumel hráčů zamířil do jediného volného místa nad Holtovým ramenem. Asistence: Jason Krog a Darren Haydar.
     
    23:03
    Orli právě vstřelili branku!
    Nejdříve neuspěli s přečíslením Špaček s Nemčíkem, pak se ale dostal kotouč na hůl ALEŠI SOVOVI, který od modré čáry propálil Höneckla! Bez asistence.
     
    17:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se znovu ujímá vedení! ONDŘEJ ŠEDIVÝ stál připravený u pravé tyčky hostující brány a po přesné přihrávce okamžitě poslal kotouč do pravého horního rohu.
    Asistence: Lubomír Štach, Adam Havlík.
     
    12:50
    Villach právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Krog se pustil do tvrdé střely od modré, která směřovala k pravé tyčce domácí brány. Tam stál připravený KLEMEN PRETNAR, který tečoval kotouč ke vzdálenější tyčce.
    Asïstence: Jason Krog, Mark Santorelli.
     
    01:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí vyhráli buly v útočném pásmu a kotouč okamžitě putoval na hůl RICHARDA PAVLIKOVSKÉHO, který vyslal dělovku od modré, která proletěla přes všechny clonící hráče. Puk zaplul do brány mezi betony hostujícího brankáře.
    Asistence: Adam Havlík, Martin Podešva.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 2. Pavlikovský (Havlík, Podešva), 18. Šedivý (Štach, Havlík), 24. Sova, 35. Rehuš (Tomas, Podešva), 43. Bartoš (Šedivý, Štach) – 13. Pretnar (Krog, Santorelli), 26. Pretnar (Krog, Haydar)


    HC LERAM Orli Znojmo: Holt (Nechvátal) – Sova, Jass, Havel, Štach, Pavlikovský, Nemčík, Grof – Beroun, Šeda, Klhůfek – Tomas, Podešva, Rehuš – Šedivý, Bartoš, Havlík – Špaček, Pucher, Fiala.
    EC Villach SV: Höneckl (Herzog) – Altmann, Pretnar, Brunner, Waugh, Bacher, Kreuter, Siutz – Santorelli, Krog, Haydar – Pewal, McBride, Lammers – Nageler, Alagic, Petrik – Platzer, Göhringer, Leiler.

    Rozhodčí: Erd, Nikolic – Loicht, Nothegger
    bahis siteleri